marți, 25 septembrie 2018

Recent empties Toners

Bine v am  regasit dragilor, continuam cu produsele skincare -am ajuns la lotiunile tonice:





Am cateva produse de la L occitane :
2 bucati Eau Essentielle Immortelle si Previous Mist Immortelle , pe care l am folosit tot pe post de ltiune tonica-imi place tare mult aceasta gama si lotiunile tonice, sunt grozave-miros discret, curata delicat si lasa tenul neted si pregatit pentru aplicarea serumului si cremei hidratante.
 Hydra Vital Face Mist cu extract de angelica imbogatit cu glicerina si aloe, de reimprospatare -tot ca si lotiune tonica l am folosit - aceasta gama miroase grozav.

Urmatorul produs este de la Pixi- Glow Tonic cu 5% acid glycolic este unul din prefratele mele, al 4 consumat, mai am unel rezerva, cu siguranta il voi folosi prin rotatie cu alte produse.

Alt produs la care am revenit este  Caudalie Beauty Elixir inspirat din elixirul frumusetii folosit de regina Isabella a Ungariei  , netezeste , strange porii si da un dram de luminozitate tenului, singurul dezavantaj-contine alcool; deci utilizat cu precautie sau deloc de cei cu pielea uscata sau sensibila.

Brandul pe care mi l am dorit sa incerc este Omorovicza , Quenn of Hungary l am folosit ca si lotiune tonica nu mist-si  a fost ok, nu fantastic , cred ca se potriveste celor cu tenul gras si multe imperfectiuni-eu am nevoie de ceva hidratare.

Ultimele 2 produse sunt Estee Lauder:
Genlte Make up remover demachiant pentru zona ochilor, foarte bun si
Nutritious Micro-Algae o lotiune tonica bifazica pentru minimizarea porilor, pudra suspendata in solutie -mi a placut, desi pretul a fost cam mare dar e un produs bun.

Ce lotiuni tonice folositi my darlings?

2 comentarii:

  1. Nutritious Micro-Algae isi merita banii? Ai zic ca e bun, dar chiar face ce promite? Minimizeaza porii bine? Eu am pori mariti pe nas si caut o solutie miraculoasa pentru ei. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat niciunul din aceste produse dar as vrea sa incerc Glow Tonic ul Pixi pentru ca nu am incercat produsele lor. Produsele L'Occitane sunt singura ca sunt foarte bune.

    RăspundețiȘtergere