joi, 27 septembrie 2018

Recent mini empties -haircare


Bine v am regasit dragutelor, continuam cu produsele consumate -acum, despre produsele pentru par travel size sau mostre:


Am reusit sa incerc un sampon despre care am tot citit de bine-Klorane cu chinina si vitamina B 100 ml -cu efect de stimulare si fortifiere, din pacate pe un par cu tendinta la ingrasare-efectul a fost ca il ingrasa si mai tare; probabil insa in caz de o cadere masiva a parului mai important este fortifierea decat ingrasarea lui.

O mostra care m a convins sa cumpar produsul full size este Pureology Hydrate 50 ml  pentru par uscat si vopsit, tare mult mi a placut si abia astept sa l folosesc din nou.

Coconut oil Conditioning Shampoo de la Palmers 50 ml, l am avut la munca si l am folosit in situatii extreme-adica garda de 48 sau 72 de ore fara posibilitatea de  a ajunge acasa, e ok pentru utilizare zilnica sau intre spalari.

L occitane Shampoo cu cele 5 uleiuri esentiale 35 ml, si anume uleiul de angelica, lavanda, ylang ylang , portocala si geranium -este un produs bun, eficient si daca reusiti sa puneti mana pe el nu veti regreta.

Acum urmeaza 4 produse travel size de la Living proof:
Restore conditioner 60 ml pentru par uscat si deteriorat 
Perfect Hair Day shampoo 60 ml pentru toate tipurile de par
No Frizz Conditioner 60 ml  blocheaza umiditatea, pentru un par neted si maleabil
Full Shampoo 60 ml  boostre de la radacina-aici am observat efectele imediat; gama care mi a placut cel mai tare a fost Perfect Hair Day:)

Am reusit sa consum si cateva mostre:
Sachajuan Moisturizing Shampoo&Conditioner 10 ml fiecare un brand suedez cu produse foarte faine, mi le am luat si in varianta full size caci mi a placut enorm, foare spornic, miroase frumos si eficient!
Bumble&Bumble Color Mined Shampoo&Conditioner 7 ml fiecare , miroase bine, samponul nu mi a ajuns pentru 2 spalari, balsamul a fost ok.Este un brand care imi place !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu