miercuri, 26 septembrie 2018

Cosmetice recent consumate!


Bine  v am gasit dragilor, astazi continuam sirul postarilor cu produsele consumate.


Incepem cu cosmeticele:


La capitolul parfumuri am reusit sa termin 4, unele erau incepute de peste 2 ani:

Michael Kors Wonderlust un parfum pudrat , usor dulce dar perfect pentru vara.

Twilly d 'Hermes  a fost un parfum care mi a placut tare si s a terminat foarte repede!

Clinique Aromatics in White pe cat de mult mi a placut la inceput acest parfum , pe atat de greu l am folosit ...si inca mai e vreo 2/3 din el

Lancome La vie est belle originalul, consumat pana la ultimul strop si inca il mai vreau:)

Am reusit sa consum 3 dizolvante pentru oja de la Mlekior 2 cu si  1 fara acetona , imi plac tare dizolvantele acestea -dar varianta noua pentru unghii naturale e si mi faina!





Am reusit sa termin 2 sampoane pentru spalarea pensulelor, unul de la EcoTools Makeup brush Shampoo si Real Techniques Deep Cleansing Gel ,al doilea mi a placut cel mai mult fiind si spornic si foarte bun!



Am folosit 3 rimeluri, Rimmel Volume Shake care s a uscat foarte repede ; Yves Rocher  Sexy Pulp Nior Extreme -stiti ca e printre preferatele mele, Lancome Mon Sieur Big l am asteptat si sincer m a cam dezamagit-intr adevar face gene de papusa....dar mie nu mi au placut.
Am terminat si primerul pentru gene Lancome Cils Booster XL foarte bun produsul, dar trebuie asteptat cateva minute pana la aplicarea rimelului.
Am consumat un produs pentru sprancene-ModelCo Instant Brows in nuanta light/medium- a fost foarte ok, si dupa ce termin produsele de acasa sigur revin la el.
A ramas strugurelul de la Elizabeth Arden din gama 8 hours, printre preferatele mele!

Ce parfumuri folositi? Ce mascara recomandati?


3 comentarii:

  1. Oooo, La vie est belle e o poezie de parfum! Imi place si mie tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place J'adore de la Dior, Ange ou Démon de la Givenchy si Luck de la Avon. Toate complet diferite. :** Mascara nu prea am folosit in ultima vreme, caci ochii mei trec printr o perioada mai sensibila.

    RăspundețiȘtergere
  3. Parfumelul meu preferat in ultima perioada a fost La Vie Est Belle dar si Black Opium miroase tare bine..la capitoul mascara ne potrivim perfect pentru ca prefertele mele sunt cele de la Yves Rocher din gama Sexy Pulp. Sunt printre cele mai bune rimeluri incercate de mine si le folosesc in permanenta iar pretul este o nimica toata pe langa cat de bine se comporta cu genele.

    RăspundețiȘtergere