luni, 25 ianuarie 2016

Cartile mele preferate!

Buna dragelor daca tot am facut un top al serialelor mele preferate, mi s a parut interesant sa va impartasesc si cartile mele de suflet-nu este un top, caci toate imi sunt foarte dragi si extrem de interesante!


Thomas Mann ''Muntele Vrajit''

Paolo Giordano ''Singuratatea numerelor prime''
William Golding ''Imparatul mustelor''
Gabriel Garcia Marquez ''Un veac de singuratate''

Jeffrey Eugenides''Middlesex''

Simon Toyne ''Sanctus''





Gillian Flynn ''Obiecte ascutite''

Andrew Davidson ''Gargui''

Gustave Flaubert'' Doamna Bovary''


Pascal Bruckner'' Hotii de frumusete''

 Mihail Bulgakov ''Maesrtul si Margarita''





Cam acestea sunt cartile mele preferate.
Voi ce carte/carti preferate aveti?
Abia astept sa aflu:)
Va pup










8 comentarii:

  1. "Muntele vrajit" mi-a placut si mie foarte mult. Dar cartea care a urcat rapid pe primul loc in top 10 a fost "Cele 40 de legi ale iubirii", de Elif Shafak. Mi-au mai placut mult "Magicianul", de John Fowles, "Pelerinul Kamanita", de Karl Gjellerup, "Gora", de Rabindranath Tagore si multe altele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Magicianul imi doresc sa o citesc!
    Multumesc pentru recomandari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga mea.. aici m-ai captat si am "poftit" la cateva carti de mai sus :D
    Iti recomand din inima Biblia Cuvantul minunat A Lui Dumnezeu!Aduce viata vesnica, schimba vieti.. e absolut minunata, crede-ma.. o zic din inima!!! Si o recomand din inima!!! Superba!!! Minunata!
    Si mai am ceva.. "Nu privi inapoi"de Hunter Morgan .. iti las si un link: http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura-de-divertisment/horror-thriller-mystery/nu-privi-inapoi-65094.html
    Mi-a mai placut extrem de mult si "Martorul" de Josh McDowell, iti las si link: http://gramma.ro/produse/m1/2289/40/71/Martorul
    Si mai sunt cateva.. trebuie sa le caut.. ca nu mai stiu cum se numesc :))
    Te imbratiseeeez cu drag <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Clar, "Un veac de singuratate"! Ma pregatesc s o recitesc. Mersi ca mi ai readus aminte de "Middlesex", acum citit o in perioada facultatii si mi a placut tare. Trebuie sa mi o achizitionez. Tot de recitit si de recomandat as adauga "Adam si Eva" de Rebreanu. Ce mi a placut mie: "Calatoria sufletelor" de Michael Newton! Astept impresii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu iubesc "Pe aripile vantului", am citit-o de multe ori. Prefer literatura clasica sau romanele de inspiratie istorica.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu iubesc "Pe aripile vantului", am citit-o de multe ori. Prefer literatura clasica sau romanele de inspiratie istorica.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu il admir pe Dalai Lama ..deci am citit Emotii vindecatoare -dialoguri cu Dalai Lama de Daniel Goleman > Alte favorite ; Crima si pedeapsa a lui Dostoievski, Mandrie si prejudecata a lui Jane Austen . Robinson Crusoe - Daniel Dafoe., Madame Bovary -Flaubert ...Felix si Otilia a lui George Calinescu .:))) astea de prin liceu :))

    RăspundețiȘtergere
  8. din ce ai prezentat tu nu am citit nimic, dar m-ai facut curioasa cu anumite carti si le-am notat. multumim de recomandari.pupici

    RăspundețiȘtergere