sâmbătă, 2 ianuarie 2016

Recent empties

Buna  dragelor, a trecut ceva timp de la ultima postare tip Empties, am adunat mai multe produse si astazi va povestesc pe scurt despre ele.

Acestea sunt produsele, cam multe si dupa cum v am obisnuit le am impartit pe categorii.
Incepem cu produsele Haircare, caci sunt cele mai multe:


Pentru ca m am tuns mai scurt (bob ) si ma straduiesc sa ajung cam de 4-5 ori pe saptamana  la sport, ajung sa ma spal pe cap odata la 2 zile-de aici si cantitatea mare de samponuri consumate.

Am 3 produse de la Phyto:
Daily balancing shampoo
 Volumizing shampoo
Phytobaume Volume
din toate cele 3 produse cel mai mult mi a placut balsamul, chiar ofera volum si pentru mine care am parul ondulat-dezordonat ,ii oferea si o oarecare ''forma'', samponul pentru volum a fost ok -in schimb samponul pentru par gras echilibrant...nu prea ne am inteles, era lichid efectiv lichid si deloc spumant..l am folosit caci trebuia sa l termin!
Am 3 produse   L oreal Professionnel:
sampon pentru par foarte deteriorat Absolut repair cellular  cu acid lactic
 masca pentru reconstructia instantanee a parului foarte deteriorat Absolut repair lipidium
sampon pentru  volum par fin cu efect antigravitatie Volumetry cu acid salicilic, 
m am inteles bine cu toate produsele ,dar cel mai mult mi a placut masca-era fenomenala, chiar m am tinut de ea si am folosit o saptamanal  !
Despre samponul Dercos Neogenic Vichy , sampon redensificator-v am mai vorbit, imi place foarte mult in continuare,ofera volum, curata bine si nu ingrasa mai repede parul-il voi mai cumpara cu siguranta!
Un alt sampon care imi place foarte tare este Syoss Oleo Intense Thermo Care 01 , pentru par uscat si deteriorat-sunt la al 3 tub consumat, voi reveni la el cu siguranta! plus ca miroase asa de bine!
Samponul Le petit marseillais Cu migdale dulci si seminte de in, afost ok -o varianta buna pentru parul ondulat,caci mi se descurca mai repede parul!
Samponul Revlon ProYou purifying cu extract de rozmarin a fost bunicel, nu am vazut efecte  de echilibrare a scalpului..deci nu l voi mai cumpara,caci mai sunt atatea produse de testat!
Cele 2 sampoane uscate Batiste:
dry XXL volume
dark&deep brown, pe primul l am terminat si mi a placut, al doilea din pacate era prea inchis pentru mine si se vedea urat- oricum dupa ce am tot testat samponurile uscate, am ajuns la concluzia ca pentru mine sunt doar ceva extrem la care apelez de urgenta!
Sa trecem la produsele Skincare:

Aici le voi descrie pe scurt dupa categorii.
Am 3 produse pe care le am folosit pe post de lotiuni tonice:
Caudalie Eau de beaute ,  am avut sticluta la servici si am folosit o cateva luni-este un produs bun, care imi place tare mult chiar daca are alcool in compozitie!
Michael Todd Blue Green Algae Antibacterial Toner, o lotiune tonica foarte buna si spornica,din pacate nu stiu daca voi mai comanda produsele lor caci arde rau la buzunar sa mai platesti TVA la posta vamala!
Melvita  Witch Hazel Virginiana Water, apa florala cu hamamelis a fost tonerul meu de seara pentru cateva luni si mi a placut, voi reveni la el dupa ce termin rezervele!
La categoria lapte demachiant am 2 consumate:
Lierac Demaquillant Confort pentru fata si ochi
Melvita Bouquet FLORAL ,lapte demachiant,
mi au placut ambele produse insa in 2016 am hotaratsa folosesc mai mult lotiunile micelare!
La categoria cleanser, am 3 produse consumate:
l Occitane Mousse Nettoyante Matifiante
Clarins Doux Nettoyant Moussant 
Effaclar gel moussant purifiant
toate cele 3 produse mi au placut, spuma  cu extract de angelica a fost perfecta pentru perioada mai calda, produsul  Clarins l am terminat zilele trecute, si Effaclar nu mai are nevoie de prezentare-este un produs iconic care m a scapat de griji in perioadele cand tenul meu o lua razna!
Am reusit sa termin masca GlamGLOW Youthmud, un produs foarte bun -mai am varianta mini ;acum mai testez cateva alte masti,dar voi mai reveni la aceasta, cu siguranta!
Am reusit sa termin o crema de zi-Clinique Superdefence spf20 ,cu antioxidanti pentru ten normal si mixt, sunt la al doilea tub consumat si cu siguranta voi reveni la aceasta crema caci imi place foarte mult!
In ultimele luni nu prea am mai folosit exfoliantii mecanici si singurul produs pe care l am folosit este
Mineralium Matte&Clear Exfoliating Scrub,pentru ten normal si mixt-a fost ok, ce nu mi a placut deloc a fost mirosul-greu de suportat!
Exfoliantul chimic pe care l am folosit si despre care am mai vorbit este Isis Pharms Glyco A 12%, peeling chimic nocturn pe care l am folosit la 2 zile!
Am reusit sa termin o crema contur ochi Biotherm Skin Best Eyes total anti fatigue, o crema foarte buna si spornica!
Ultimele 2 produse skincare consumate sunt de la Caudalie gama Polyphenol:
Serum defense anti rides
Overnight detox oil
2 produse foarte bune care mi au placut tare mult, uleiul este absolut fantastic si il voi cumpara din nou cu siguranta; ma trezeam parca cu alta fata-mai intinsa,mai odihnita si mai curata!

Am reusit sa termin 5 cremute pentru maine:

2 creme sunt de la The Body Shop :
Shea si Glazed Apple,   ambele variante mi au placut foarte mult.
2 creme sunt de la L occitane:
Iasomie si bergamota
bujor inflorit
 cea cu bujor mi a placut tare mult, in schimb cea cu bergamota mi s a parut combinatia cea mai nefeticita..am consumat o ,dar nu mi a placut!
Preferata din cele 5 este Caudalie Pamplemousse Rose, crema foarte buna si extrem de hidratanta, miroase fantastic!
Am reusit sa termin cateva produse pentru unghii:
Dizolvantul preferat este cel de la Mavala, variantele low cost de la Cora sau Auchan sunt insa foarte bune.
Varianta de la Sephora Express nail polish remover a fost o exerienta interesanta, dar nu este potrivit pentru mine; o alta varianta este LA Colors Nail Polish rEMOVER 32 pads.
Am reusit sa termin produsul OPI Start-to-Finish,care a fost ok si foarte spornic!
Singura oja terminata a fost Revlon 678 Darling Graffiti.
Produse pentru corp:

Am reusit sa termin 3 paste de dinti:
i White 
Splat Sea Minerals
Sensodyne Complete Protection, despre pasta de dinti de la Sensodyne v am tot vorbit, cea de Iwhite am folosit o dupa setul de albire Iwhite; pasta de dinti de la Splat este cu efect de albire,remineralizare si fortifiere a smaltului dentar!

3 produse anti perspirante:
Gerovital H3 Natural deodorant
L occitane refreshing aromatic deodorant fata aluminiu ,cu 3 uleiuri esentiale( lamaie, cardamon si eucalipt)
Lady Speed Stick Clinical Protection PH active,
cel mai eficient dintre toate 3 este cel de la LSS, cel de la Gerovital miroase foarte placut si cel de la Lo este bun dar efectul tine maxim 6 ore.
Kiwi Shoe Passion,  care actioneaza ca un ciorap de matase invizibil pentru confortul absolut al piciorului gol -un produs foarte bun , tocmai am mai cumparat altele 2:)
La capitolul curatare  am reusit sa termin 2 produse:
Perlier ThaiCoco  scrub de baie tonifiant anti stress
-rezerva L occitane Ulei de dus Migdale, Produsul meu preferat al tuturor timpurilor- am mereu cateva rezerve, daca il incercati-nu mai renuntati vreodata la el!
Am terminat 2 produse de hidratare:
The Body Shop Coconut body Butter
Lipikar Baume AP.
Ador untul de corp de la TBS, mai ales in varianta nuca de cocos, produsul de la La Roche Posay este anti iritatii si hipoalergenic.
Am mai terminat:
Farmec Crema depilatoare 3 minute   este preferata mea!
Imacul eau intimate gentle wash (cel mai grozav produs pentru igiena intima )
Pro Hygiene Collection Make up Br ush Cleanser( voi scrie despre pensulele mele si produsele de curatare pe care le am incercat )
Apivita ulei natural de migdale
Bio oil (un produs grozav , il recomand )
Bepanthen  crema hidratanta si regeneranta pentru pielea uscata si predispusa la iritatii. 
Am ajuns la categoria Make up,  unde am facut curatenie si am hotarat sa scap de produsele nepotrivite sau pe care le foloseam de ceva timp...

Am 2 produse pentru sprancene:
Benefit Speed Brow neutral-un produs foarte bun si spornic
Sleej Brow Perfection light Brown, desi trebuia sa fie mai deschis nuanta era foarte inchisa si nici textura nu era grozava-scap de el,ocupa spatiu si atat!

La categoria mascara am adunat 4, 2 bune si 2 cu care nu m am inteles:
Estee Lauder Sumptuous Extreme si Yves Rocher  Sexy Pulp sunt priintre preferatele mele.
Collistar Mascara Shock si Essence Multi Action- cu astea 2 nu m am inteles, cel de la Essence era invizibil -nu vedeam nici o diferenta cand am incercat sa l folosesc; cel de la Collistar shock probabil vine de la pretul mare si efectul mic pe care l am vazut,nu ne am inteles deloc!
Shiseido Nourish mascara Base a fost un primer pentru gene foarte bun, din pacate dupa vreo 3 luni s a modificat mirosul si am renuntat la el.
Collistar Shock Eyeliner-aici e alta poveste, este cel mai bun eyeliner pe care l am incercat vreodata, il recomand cu drag-cu minima indemanare reuseam sa fac minuni!
Am reusit sa termin fondul de ten Benefit Big Easy  03 light medium,  textura lichida dar si pudrata a fost perfecta in anotimpurile mai calde cand nu vroiam sa incarc fata cu produse de make up!
Am terminat si un concealer Maybelline Anti Age The Eraser eye ,light    cel mai perfect anti cearcan incercat de mine, singura problema a mea era buretelul pare nu putea fi spalat... ( stiti si voi bacteriile etc).
Pudra preferata Urban Decay De Slick Mattifying powder un produs foarte bun, tocmai am inceput una noua si abia astept sa vad produsele UD la noi!
Am terminat blush ul crema Clarins Multi Blush 04 Rosewood, foarte mult mi a placut acest produs-este primul blush crema si m am inteles foarte bine cu el, nuanta este una neutra potrivita mai mult brunetelor!
3 produse pentru buze si am terminat:
-EOS BERRIES
-Maybelline baby lips intense care
Clarins Eclat Minute Instant Light Lip Comfort Oil, preferatul meu !
Acestea au fost produsele consumate ,sper ca a ti avut rabdare sa cititi postarea pana la sfarsit:)
Astept sa mi spuneti daca a ti incercat aceste produse si daca v au placut?
 Va pup!  




12 comentarii:

  1. Mamaaaa, un munte de produse! Ai fost foarte harnica. De unde cumperi Kiwi shoe passion?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mamaaaa, un munte de produse! Ai fost foarte harnica. De unde cumperi Kiwi shoe passion?

    RăspundețiȘtergere
  3. wow..dar ai consumat ceva :))) pentru par eu am terminat sampon & conditioner de la syoss , folosesc varianta antimatreata , ma impac cel mai bine cu ea. gel moussant effaclar l-am avut si eu ,...e foarte bun . am avut si eu mai demult isis pharma glyco A , exfoliantul chimic ...mai intai mi s-a parut un pic iritant ..dar apoi m-am obisnuit.:) fiind fan estee lauder ,..desigur ca am si eu minimascara sumptuous extreme ( cea mai buna mascara ever ) :D

    RăspundețiȘtergere
  4. De la sampoane nu am incercat nimic, dar mie nu imi priesc astea mai profesionale, mai toate imi fac matreata. Cu H&S ma impac cel mai bine.Caudalie Eau de beaute l.am avut si eu, m-am impacat mai greu cu mirosul, nu am stiut ca are alcool, dar a fost ok, acum vreau sa incerc un beauty mist de la Loccitane, cu toate ca fixez machiajul cu apa termala si e perfect.As vrea sa incerc si un ser de la Caudalie, am auzit numai lucruri bune despre ele.Am si eu momentan dizolvantul Express de la Sephora si eu ma inteleg tare bine cu el si imi place la nebunie. As vrea sa faci o postare speciala despre ingrijirea danturii, si sa ne spui parerea ta despre pastele de dinti care le-ai incercat.;) M-am facut curioasa cu eyeliner-rl Collistar, chiar un doresc un eyeliner perfect si am sa caut mai multe reviewuri despre el.Iar pentru buze imi doresc si eu Clarins comfort oil, dar mi se pare asa de scump :(. pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Bineinteles ca am citit toata postarea, imi plac asa de mult articolele cu empties. Si mie imi place Batiste XXL volume, si Effaclar gel spumant purifiant e foarte bun. Rimelul Sexy Pulp il recomand. Ma tenteaza mult Coconut body Butter si L'occitane Ulei de dus Migdale!

    RăspundețiȘtergere
  6. Wow.. cate produse ai consumat..
    Cu sampoanele uscate de la Batiste.. am trait cam aceeasi chestie.. nu pot spune ca m a dat pe spate.. si am aceleasi sampoane Batiste.. pe care le ai si tu.. sau le ai avut..
    Big hugs❤

    RăspundețiȘtergere
  7. Tare mult m-a batut gandul sa ma tund bob a la Taylor Swift inainte de Craciun, inca mai stau pe ganduri.. :) Pe Batiste l-am avut si eu in varianta Tropical, poate sunt demodata, dar mie nu imi place! Prefer un rasfat cu sampon normal, balsam, masca de par, ulei de par. Cum ai spus pt situatii de urgenta e f ok.
    Multe empties ai strans, am de unde sa ma inspir.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dintre toate mi-a atras atentia Kiwi Shoe Passion, cu ce se mananca? Suna foarte bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un spray perspirant care poate fi folosit si la incaltaminte, foarte eficient si miroase discret ,dar placut- il gasesti in farmacii

      Ștergere
  9. I have found that this site is very informative, interesting and very well written. keep up the nice high quality writing Twinstore

    RăspundețiȘtergere