sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Experienta mea cu BeautyBlender

Hello ladies, cred ca stiti  ce este un BeautyBlender, cu siguranta majoritatea dintre noi il avem, sa va povestesc ce face acest buretel minune pentru mine si de ce sunt asa de incantata de el!

Este un buretel minune pe care il folosesc in principal la aplicarea fondului de ten, desi am mai multe pensule pentru Fdt si uneori mai folosesc  degetelele din dotare-aplicarea este mult mai rapida, spornica si fun cu BeautyBlenderul!

Ce fac mai exact?
Dupa hidratarea tenului, inmoi usor buretelul ( il prefer in forma umeda decat uscata) si aplicf cateva picaturi de fond de ten pe toata fata (nu pe dosul palmei sau altceva ) si prin mici miscari  scurte de tapotare intinzand produsul pe toata fata-finish ul este foarte natural, nu mai sesizez unde e fond de ten si unde nu a fost aplicat!Pentru acoperire mai mica,aplic fondul de ten cu degetele si apoi cu buretelul ''iau''surplusul de pe ten!
Partea mai ascutita o folosesc pentru aplicarea corectorului si a Fdt in jurul nasului!
Dar este mult mai versatil : se poate folosi si la aplicarea cremei de fata, a serumului sau al produsului cu Factor de protectie; la aplicarea pudrei sau a blush ului, iluminatorului si bronzerului sau ''amestecarea'' lor!
Initial il cumparam din Sephora dar se gasea foarte greu, acum il au in Debenhams in toate culorile si variantele:

Va recomand cu caldura acest buretel, chiar face minuni!
A aparut si varianta Micro,Mini :
Acesti buretei ii folosesc in principal pentru contouring , blending si iluminare mai ales ca acum folosesc produse crema -este genial :

Cum spal acesti buretei?
Acum este mai simplu caci avem produse speciale ale brandului:
Avem cleanserul lichid si preferatul meu-cel solid, foarte spornic si extrem de usor de utilizat!
Am incercat si produsele Dupe dupa acest buretel,dar nu se compara-cel de la Sephora se pata imediat si nu mai scoteai culoarea cu nimic -pe langa cea mai importanta diferenta-Densitatea buretelului, cel original chiar isi merita banii!
Singurul buretel pe care il alternez cu BB este  Miracle Sponge Complection de la Real Techniques:
A ti incercat acesti buretei?
Va pup


6 comentarii:

  1. Ma bucur ca ai scris despre BeautyBlender, nu știam exact cum se folosește și dacă se dovedește util. Eu nu folosesc fond de ten, dar cu siguranță as cumpăra burețelul acesta, ca sa am un aspect cat mai natural al tenului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare interesant, mi-ai starnit curiozitatea in privinta lui!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare interesant, mi-ai starnit curiozitatea in privinta lui!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am doar buretelul de la Real Techniques si ma inteleg foarte bine cu el. M-a tinut si destul timp, ma mir, ca este folosit zilnic! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu il am decat pe cel de la RT, dar ptnevoile mele e suficient.

    RăspundețiȘtergere
  6. L am vazut in Sephora si am ezitat sa l cumpar, in parte si datorita pretului sau. Fondul de ten il distribui cu ajutorul degetelor si sunt multumita. Poate voi incerca si experienta cu buretelul.

    RăspundețiȘtergere