marți, 19 ianuarie 2016

Armele mele de lupta impotriva caderii parului



Buna dragelor, nu stiu voi cum sunteti dar eu am perioade cand imi cade parul destul de rau, insa sunt pregatita caci anul trecut am descoperit produse care au ajuns sa ma salveze, ba mai mult sa mi si imbunatateasca podoaba capilara!
La femei principalele cauze de cadere a parului sunt spalatul si/sau periatul excesiv, factorii agravanti de care trebuie sa tinem cont:stressul, alimentatia dezechilibrata,medicamentele, dezechilibre hormonale (nastere, alaptare,menopauza),vopsit si expunere indelungata la soare.




Aceste 3 minuni sunt preferatele mele si cel putin una dintre ele nu mi lipseste din casa!
Sa incepem:
Samponul Foltene regenerant si energizant pentru femei, cu Ginseng si Tricalgoxyl( extract din alge care normalizeaza ciclul de viata al firului de par-ajuta la reducerea caderii parului,incurajeaza cresterea naturala a acestuia, intareste firul de par si readuce echilibrul natural al scalpului); furnizeaza parului energie,confera stralucire si volum,protejeaza  scalpul si parul impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.
Extrem de spornic, face spuma imediat -secretul este sa faceti masaj cateva minute si apoi clatiti din abundenta!Parul recastiga vitalitate,volum si stralucirea naturala!

Samponul Foltene il folosesc in combinatie cu Balsamul Revitalizant Foltene,  are o formula special conceputa pentru a ingriji s proteja in special firul de par uscat si deteriorat, este imbogatit cu ulei de jojoba,aloe vera  care hranesc in profunzime si repara firul de par; dar si vitamina E cu actiune antioxidanta si antiimbatranire,revitalizeaza firul de par, si previne aparitia varfurilor despicate, de fapt reduce ruperea parului!Astfel rezulta un par vitalizat,moale,stralucitor si usor de aranjat:)

In combinatie cu aceste 2 produse Foltene ,mai folosesc:
 Apivita Propoline Tratament anti cadere par pentru femei,  cu lupin si dafin,vitamine ajuta la stoparea caderii parului si regenerarea acestuia.Ofera protectie antioxidanta ,prevenind imbatranirea foliculului pilos; Imbogatit cu uleiuri esentiale de neroli,lavanda si salvie protejeaza scalpul de iritatii si imbunatateste starea de spirit.
 Il folosesc zilnic,cate 8-10 pufuri pe 1/2 scapl cu usor masaj si nu necesita clatire!
Am prins oferta 2+1 gratis la SensiBlu si mi am luat 3 tratamente!
 Trebuie sa mentionez ca exista produse bune si la Gerovital si Yves Rocher, dar cu cele de mai sus am avut rezultate rapide si de durata!

Alt produs mai ales pentru varfuri despicate este:
Brazilian Keratin Smooth Anti Breakage Serum  de la OGX, cu ulei de cocos,ulei de avocado si unt de
cacao.La cat de mic pe atat de spornic este acest serum, cu siguranta va ajunge in cosul de cumparaturi la urmatoarea comanda Feelunique!
 Alt sfat pentru voi-nu este suficient sa folosesti doar produse de uz extern, trebuie luate vitamine speciale pentru par si unghii de preferat, eu va recomand:

Am incercat multe complexe de vitamine si minerale pentru par dar acestea 3 de la Doppel Herz sunt cele mai bune, le iau cate una pe zi alternand :
-Substante vitale pentru par  contine 500 mg ulei din germeni de grau,extract de mei, biotina,zinc.
-Par Forte contine L metionina,L cisteina, pulbere de coada calului,biotina,cupru,zinc,acid folic.
-Piele+par+unghii  contine acid hialuronic,extract de rodie,argila, biotina,zinc si vitaminele B.
Sunt cele mai potrivite combinatii si ma bucur mult ca le am descoperit!
Ce recomandari aveti pentru mine,dragelor?
Va pup!

















16 comentarii:

  1. La mine functioneaza doar mastile de par din galbenus de ou si ulei de ricin. Le aplic de 2-3 ori pe saptamana, cate 3 ore, apoi ma spal normal, cu sampon si balsam. Parul devine mai matasos, nu mai cade si e mult mai rezistent!

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine a functionat muuult de tot.. uleiul de ricin, si uleiul de masline..
    Deci.. multumim din suflet de informatii draga mea! Chiar au fost si sunt extrem de utile!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa caut si eu samponul asta, nu stiam de el. Desi parul meu refuza orice sampon in afara de H&S. Cred ca s-ar intelege cu cel de la Vichy, dar cum nu e tocmai la indemana ca pret, apelez la asta, singurul care ii prieste.

    RăspundețiȘtergere
  4. Incearca tratamentul contra caderii parului cu Ginseng, Bes Romania, 12 fiole

    RăspundețiȘtergere
  5. Parul meu scurt nu prezinta mari probleme. Folosesc sampon, balsam si masti din comert si preparate acasa.

    RăspundețiȘtergere
  6. De unde pot cumpara pastilutele pt par? Pupici :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La preturi acceptabile le gasesti in farmaciile Belladona si e un plafar in Kaufland langa Aushan, la SensiBlu si HelpNet sunt mai scumpe in medie cu 10 lei.

      Ștergere
  7. Eu nu ma confrunt cu caderea parului,..desi am si eu unele perioade nefaste .Chiar vroiam sa vad rezultate la Foltene ,..si vad ca si Apivita are ceva bun la tratamente.Eu am folosit masti cu keratina si comprimate Perfectil ...la mine a functionat :)

    RăspundețiȘtergere
  8. un articol foarte util si eu ma confrunt cu caderea parului !! multumim

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am avut probleme mari cu caderea parului, am folosit de la leacuri babesti pana la produsele Vichy Dercos si Ducray. Cel mai de ajutor mi s-a parut tratamentul Revalid pe 3 luni cu pastile in combinatie produsele Gerovital impotriva caderii parului. Am sa tin minte pastilutele astea ca sunt bune. Merci de articol, foarte util.

    RăspundețiȘtergere
  10. In legatura cu pastilele recomanzi sa luam toate cele 3 tipuri? Cat timp dureaza o cura cu ele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu fac cura de 3 luni-fiecare cutie are 30 pastile, apoi 3 luni pauza-apoi din nou 3 luni de tratament

      Ștergere
    2. Merci, Cati. Am sa le caut in farmacii.

      Ștergere
  11. Hm, eu din fericire nu am probleme cu caderea parului, insa ii voi arata acest articol mamei mele, din nefericire ea are probleme mari cu caderea lui

    RăspundețiȘtergere
  12. Hm, eu din fericire nu am probleme cu caderea parului, insa ii voi arata acest articol mamei mele, din nefericire ea are probleme mari cu caderea lui

    RăspundețiȘtergere
  13. I really liked your Information. Keep up the good work. Produse pentru par femei

    RăspundețiȘtergere