luni, 18 ianuarie 2016

This week guilty pleasure#7 L occitane Lavender

Buna dragelor, again-am revenit cu postarea preferatului saptamanii-de data aceasta sunt mai multe produse care fac parte din aceeasi gama Lavanda de la L occitane!

Aromele mele preferate sunt lavanda, iasomie si verbina, insa cu levantica am o relatie aparte-trebuie sa existe ceva in casa care sa miroase a levantica:fie difuzor de camera, crema de maini, gel de dus, hartie miroasitoare pentru rafturi...
Lotiunea hidratanta pentru maini si sapunul lichid  pentru maini Lavande, imi place lotiunea este mai light o am in sufragerie si este perfecta pentru aplicarea periodica zilnica; sapunul il am deja de ceva timp-am si rezerva pe terminate:

Celelalte produse din aceeasi gama pe care le folosesc cu drag sunt:
Crema de maini cu unt de shea, o folosesc seara de seara -este mai hidratanta decat lotiunea si imi place enorm!
Gel de maini dezinfectant antibacterian-il am in geanta, este foarte spornic si sa nu mai vorbim despre aroma....levantica de dimineata pana seara:)
Voi ce aroma preferata aveti?
Va pup

7 comentarii:

  1. Nu ma pot decide asupra unei arome preferate, depinde de produs. De cele mai multe ori aleg arome de cocos, fructe de pădure sau vanilie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu iubesc gama lor Cherry Blossom..Am avut gel de dus , lotiune de corp si am si apa de toaleta din aceasta gama. Insa la creme de maini ..cel mai mult imi place cea cu unt de shea de la ei...are un miros atat de delicat ..si hidrateaza perfect.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Aroma de levantica si mie imi place mult, insa in ultima perioada sunt inebunita dupa aroma de vanilie. Primavara-vara imi plac aromele fructate si florale, liliac, iasomie, trandafir.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bineee suuuuna.. imi si imaginez mirosul minunat de levantica.. <3
    Eu prefer levantica da, dar si mirosul de pepene rosu imi mai placeeee muuuult de tot.. <3

    RăspundețiȘtergere
  5. eu sunt tentata de gama cu extract de verbina organica, care miroase super si promite inlaturarea senzatiei de stres si oboseala. Poate voi profita acum de reducerile din magazinele lor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Recunosc ca am incercat doar cremele de maini, dar demult imi propun sa testez uleiul de baie sunt super curioasa cum e

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu m.am indragostit de gama cu unt de shea. ♡ dar nici levantica nu.i de lasat. Pup

    RăspundețiȘtergere