vineri, 1 ianuarie 2016

Winter Make up routine

Hello again ladies, m am hotarat sa incep seria de postari care implica pasiunea mea pentru make up.
Iarna in general port un machiaj minimalist, dar imi place sa experimentez la capitolul rujuri.



Acestea sunt produsele pe care le folosesc aproape zilnic pentru machiaj.
In categoria fond de ten folosesc un melanj din 2 produse :

Fondul de ten Lancome Teint Idole Ultra 24h nuanta 02 cu tenta usor rose si Estee Lauder BB Double Wear  All Day Glow  1.0, pentru mine este combinatia perfecta-usoara iluminare, acoperire mica spre medie si in majoritatea zilelor nu am nevoie de concealer, in zilele in care am nevoie de ''camuflaj'' folosesc Clarins Eclat Minute Instant Light Brush-On Perfector 02, este un corector foarte bun cu acoperire medie pe care il ador!
 Apoi urmeaza usor conturing , bronzerul pe care l am folosit in ultimul an (primul bronzer cumparat si care s a terminat zilele trecute ) este  Bourjois Poudre Bronzante , o tableta de ciocolata ( si chiar miroase a ciocolata ) extrem de pigmentata si usor de aplicat, mi a placut tare mult.
La capitolul blush folosesc acum...si de ceva timp- Lancome Blush Hightlighter Rose Ballerine, ador acest blush o nuanta de roz pal care ofera putina culoara gen imbujorare-este foarte spornic si ''buildable''.
Apoi fixez toate cele aplicate mai sus cu o pudra:
Pudra preferata si cea pe care tocmai am cumparat o pentru a doua oara este  Urban Decay De slick Mattifying Powder , pudra compacta , translucida care imi tine tenul mixt sub control cateva ore bune si o aplic doar in zona T.
Sa trecem la machiajul ochilor ( da stiu, ordinea nu este tocmai corecta-dar  incerc sa ma incadrez in 5 minute si pentru mine este mai ok asa ),inainte de aplicarea fardurilor folosesc baza Too Faced Shadow Insurance , paleta pe care o folosesc este :

Too Fased Chocolate Bar, da -si aceasta miroase a ciocolata si o ador -folosesc zilnic 3 nuante:
-pe toata  pleoapa White chocolate
-in pliu -Milk chocolate
-in coltul intern al ochiului -Champagne Truffle

Apoi folosesc creionul de la MUFE Aqua Eyes Black , care este pe terminate pe post de eyeliner.
Urmeaza primerul Estee Lauder Little Black Primer si mascara Collistar ART Design.
La capitolul sprancene sunt o norocoasa, am reusit sa mi definesc sprancenele si mi le pensez singura, de cele mai multe ori nu folosesc un produs pentru sprancene-dar daca am timp apelez la creionul Lancome Le Crayon Sourcils 010 blond.



Am ajuns si la buze, de cele mai multe ori am aplicat glossul Clarins Instant light  05 , este singurul gloss pe care il am si mi place la nebunie, aplicatorul, ambalajul, rezistenta si in primul rand faptul ca nu este lipicios dupa aplicare.
Daca totusi ma hotarasc si fiu mai indrazneata rujul Topshop Harness un rosu sangvin absolut superb, mi a placut mult acest ruj si abia astept sa mai incerc si alte nunante.
Voi ce machaj preferati iarna?
Va pup!



 




6 comentarii:

  1. M-ai făcut curioasă de BB cream. Rujul e superb! Cred că o să încep să visez noaptea paleta de la Too Faced. O văd peste tot. :))

    Sper că ai avut un an bun!
    https://makeupftw.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci m-ai facut asa curioasa cu minunatul gloss <3 si cu rujul.. <3
    Arata super fain!
    An minunat, draga mea <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai, bronzerul si blushul arata divin!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. In primul rand folosesc crema hidratanta , tenul meu , desi mixt, iarna are tendinta de uscare ..asa ca ...apoi un bb-cream, anticearcan , pudra pe zona T, fard de ochi, dermatograf, mascara, ruj. Nu prea mai folosesc glossurile ..imi usuca prea tare buzele si chiar sunt curioasa cu glossul asta de la Clarins care nu este lipicios ...o mare calitate !!

    RăspundețiȘtergere
  5. Iarna am buzele extrem de uscate, folosesc zilnic balsamul de buze Baby Lips Cherry me, nu stiu ce m-as face fara el. In rest pentru machiajul ochilor folosesc culori nude, tus negru(cateodata), rimel intotdeauna. Pentru ten folosesc bb-cream sau cc-cream dermatocosmetic pt ten sensibil. Super blush-ul tau, si mie imi place culoarea roz pal in obraji, arata tare bine la brunete. M-ai tentat cu paleta Too Faced si cu gloss-ul Clarins.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si mie imi place la nebunie all day glow de la clarins, i.am facut un swatch in sephora si mi.l doresc muuult de tot.cu fondurile de ten sunt intro dilema, nu stiu ce sa aleg. Mi.ar place daca ai face un top cu fondurile tale favorite ;) te pup.

    RăspundețiȘtergere