marți, 29 noiembrie 2016

My obsessions

Buna seara tuturor, ma tot gandeam in ultima perioada ca sunt cateva lucruri de care sunt absolut dependenta, si pentru ca 13 este numarul meu preferat va voi impartasi obesiile mele:

1.Pisicile persane-sunt cele  mai grozave,blande si iubarete pisici
2.Cremele de maini
3.Plantele de camera, in special orhideele ( ma gandesc sa scriu si despre ele )
4.Lumanarile parfumate-am o colectie imensa si nu ma satur de ele (urmeaza o postare in detaliu despre un brand preferat)
5.Cartile-am o colectie impresionanta de carti si ador sa citesc (asta mi se trage de la parinti)
6.Ordinea si curatenia-oricat de obosita as fi ,nu las vase murdare in chiuveta,gunoiul in cos etc
7.Ojele,rujurile,parfumurile si pensulele de machiaj
8.Un ritual riguros de ingrijire al pielii, mastile
9.Uniformele medicale si echipamentul sportiv
10.Agendele,carnetele  si tot felul de hartiute dragute pe care sa scriu ...cu niste pixuri dragute evident
11.Gentile-aici chiar am muncit sa nu mai cumpar niciuna caci am prea multe
12.Shopping ul  este un mare hobby,dar in ultimul an am incercat sa ma mai temperez
13. Ceaiurile


Va provoc sa mi scrieti despre obsesiile voastre, nu e musai sa fie tot 13 si raspunsul cel mai ingenios va fi premiat-maine voi dezvalui si premiul-deci stay tuned!
Va pup , va doresc o seara frumoasa si ne vedem pe blog!

16 comentarii:

  1. Buna katy! Eu cred ca cea mai mare obsesie o am pentru ceasuri...😑 imi plac foarte mult , apoi pentru lenjeriile de pat...mi le achizitionez de la englesh home (magazinul meu preferat), mai am cateva obsesii pt curatenie, genti, parfumuri si nu in ultimul rand uniforme medicale !!!😉te imbratisez cu drag!! Cristina Dumitrascu

    RăspundețiȘtergere
  2. In ultima perioada sunt obsedata de tot mai multe chestii :) Printre care:
    1.Parfumurile, as cumpara tot timpul parfumuri, si din alea dulci si din alea fresh, parfumele sa am. ❤
    2. Catelusii maro, stiu ca suna ciudat, dar imi plac mult patrupedele de aceasta culoare, am avut o minunatie maro care a murit acum 2 ani si de atunci numai dupa acesta nuanta imi stralucesc ochii.Iar pe toti ii denumesc "Maronia", ca pe raposata catelusa. :)
    3.Cartile de dragoste. Am avut biblioteca plina de Sandra Brown. :) Si de autori care scriu in acelasi domeniu.
    4.Salata de vinete. Nu stiu daca asta are ce cauta aici, dar este lucrul de care sunt cea mai dependenta. Mananc salata de vinete tot timpul,iarna, vara, nu conteaza.
    5.Gelurile de dus, cu miros de fructe sau prajituri. Oh, sau vanilie.❤
    6.Lucruri de bebelus. De cand am aflat ca o sa fiu mama, imi lucesc ochii dupa toate prostioarele. Incerc sa ma temperez, dar si cand o sa "scap" intr-un magazin :)) .
    7.Craciunul, cu tot ce cuprinde el. Iubesc magia aceea din jurul sarbatorilor de iarna, iubesc zapada si luminitele de Craciun si colindele celor din America, sau sa cumpar decoratiuni de Craciun.
    8.Cardiganele. Tot timpul imi cumpar( mai putin in perioada asta acum, cand nu prea ma mai pot deplasa asa mult din cauza burticii, si nu mai pot colinda toate magazinele), nu ma satur de ele. ❤ Am diferite nuante, forme si texturi.

    Astea sunt obsesiile mele, unele mai noi, altele de cand ma stiu. Am scris doar opt, pentru ca 8 e numarul meu norocos. ❤

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai, semanam in multe privinte! Si eu sunt obsedata de curatenie si ordine. Daca un obiect nu sta asa cum ar trebui, pur si simplu nu-mi gasesc linistea pana nu-l pun cum trebuie (mi s-a intamplat intr-o seara sa merg la culcare si am vazut in hol o gheata rasturnata, insa nu am aranjat-o atunci si n-am putut sa dorm toata noaptea ... La 2 dimineata m-am ridicat din pat si am aranjat incaltamintea, apoi am dormit linistita :)) da, stiu, sunt nebuna :) ). Apoi, sunt absolut innebunita si eu dupa agende, carnetele si instrumente de scris (am 500 si ceva de pixuri in colectie, toti cunoscutii imi aduc pixuri de peste tot din lume). Mai am o pasiune pentru lenjeria intima si ciorapi, sotul meu mereu rade de mine ca avem suportul de uscat rufe plin de sutiene, bikini si ciorapi. :)) Urmatoarea obsesie ar fi pentru lenjeriile de pat, imi plac mult cele albe, simple, satinate. De asemenea, iubesc cartile (si nu-mi place sa le imprumut; am investit o mica avere in carti si tin la ele enorm), parfumurile, ojele, cremele de corp si de maini, gloss-urile si gelurile de dus (acum am 23 nedesfacute :) ) si pantofii. In urma cu cativa ani iubeam gentile si aveam foarte multe, apoi mi-a fost taiata geanta in tramvai de niste hoti si se atunci port mai mult genti gen postas, mai mici, pe care le pot tine cat mai aproape de mine. Deci vezi ca am si eu multi pitici pe creier, insa incerc sa-i tin sub control.
    Aaa, am uitat sa adauga ca, de cand o am pe fetita mea, as cumpara toate hainutele de fetita din lume si toate jucariile, dar sunt temperata si aici, nu fac excese. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Cati, avem obsesii comune :). Incep cu ceaiurile de toate felurile (fara zahar), latte machiatto sau capuccino, tiramisu, pastele in toate modurile posibile, parfumurile (aici e boala grea :), incurabila), demachiantele si cremele de fata, rimeluri, rujuri si balsamuri de buze, produsele de igiena corporala: geluri de dus, sapunuri, uleiuri ce dus, scrub-uri etc, agendele si carnetelele, pixuri. Sunt obsedata de par, deci adaug produsele de haircare plus periile de par. La fel ca tine nu pot sa inchid nici un ochi pana nu imi stiu casa curata si pusa la punct. Recunosc sunt obsedata si de obiectele de decor, de esarfe, de balerini, de bijuteriile de argint si de limba italiana, citesc si urmaresc emisiuni, filme in lb. italiana. Din totdeauna am avut o slabiciune aparte pentru copii, iubesc toti copiii. :) Ah, sa nu uit: am o obsessie pentru muzica, imposibil sa treaca o zi fara sa ascult o piesa buna.
    Te pup, Cati. <3 O seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  5. 1. Familia
    2 Pepsi Twist, dar acum e inlocuit de ceaiuri
    3. parfum (toate daca s-ar putea
    4. Rujuri
    5 Produsele de baie si baile fierbinti si lungi cu multa spuma
    6. MC Donald's KFC noroc ca nu le am in oras
    7. Calatoriile
    8. produsele Kinder
    9. Mcanrea mea prederata: rasol cu sos de frucre
    10. Castane
    11. senatia de bine pe care mi-o da faptl ca am dus un lucru la bun sfarsit.
    12. Blogurile pe care se simpte "amprenta" celui/celei care il scrie
    13. Concerte live
    14. sunt depententa de artista mea preferata
    13. Sa na simt iubita, rasfatata sanatoass
    Si... cam atat Multumim pt acest tag pt ca asa ne putem sa ne cunoastem mai bine. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Bunaaa! Obsesiile mele sunt foarte multeee :)), dar cum am citit postarea m-am gandit imediat la obsesia mea pentru brelocuri! Nu pot rezista tentatiei de a-mi cumpara-cere brelocuri si, culmea, nu le folosesc. :))
    2. Adoooor parfumurile si sa pastrez sticlutele cu o picatura in ele doar pt a putea sa-mi reamintesc mirosul lor.
    3. Ca si tine si multe alte persoane, cititul.
    4 PE lista guilty pleasure intra Coca-Cola si KFC-ul...fac rau, dar le adoooorrrr gustul
    5. Lotiunile de corp cu miros de fructe...sunt exceptionale!
    6. Tutorialele de orice fel...ador sa invat lucruri noi. La lucrurile acestea m-am putut gandi acum, dar lista e mult mai lunga. :DD::D

    RăspundețiȘtergere
  7. Ia sa vedem unde ne asemanam :))
    1.Iubesc pisicutele. Am una maidaneza , dar s-au pripasit alte cateva in gradina mea ..si le hranesc pe toate .
    2.Sun fan creme de maini . am peste tot. pe masa , pe birou, in geanta ,la servici..preferata mea e cea cu unt de shea de la loccitane.
    3.Am si eu plante in casa ...dar mai mult imi plac alea din natura, salbatice si paradoxal de frumoase .:)
    4.Imi plac lumanarile parfumate...preferatele mele sunt cele cu vanilie, portocale si lavanda.
    5.Imi place sa citesc , dar nu mai am asa mult timp.Am si eu o colectie destul de mare de carti.
    6.Nu sunt asa de innebunita cu curatenia :))) insa si eu las chiuveta curata si arunc punga cu gunoi :))
    7.Cremele de toate felurile, fardurile , rujurile, parfumurile sunt alte lucruri pe care le iubesc.
    8.Ingrijirea pielii e pentru mine ca spalatul pe dinti. O rutina zilnica , de la care nu ma abat niciodata.
    9.Am facut sport in scoala cat pentru o viata. Iubesc sportul. Dar nu mai am asa mult timp sa joc handbal, sport in care am excelat candva.:)
    10.Sunt fan pixuri , agende si hartiute personalizate. Cumpar de peste tot.:))
    11.Am o gramada de genti ...in conditiile in care nu am timp sa le schimb mereu :)) asa ca , ...am rezolvat problema ca si tin . ..ma abtin de a le cumpara ..dar nu stiu pana cand :)))
    12.Shoppingul este o terapie anti-stress pentru mine...dar incerc sa il reduc pentru ca altfel falimentez :))
    13.Iubesc mirosul cafelei mele cu lapte din fiecare dimineata. Ma energizeaza si-mi da o stare de bine !!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna, Katy! Obsesiile mele? Uff ar fi multe de zis, dar cred ca pe primul loc sunt gelurile de dus. Pur si simplu nu le pot rezista! E o dependenta, cand sunt in magazin nu ma pot abtine sa stau deoparte de zona cu geluri de dus, ceva ma impinge sa merg sa le miros, sa vad ce a aparut nou, si bineinteles, mereu cedez tentatiei si cumpar cel putin unul, chiar daca am deja cateva.
    O alta obsesie o am pentru lumanarile parfumate, obsesie care se manifesta cam la fel ca si in cazul gelurilor de dus. Le cumpar pentru ca imi dau o stare foarte buna, ma linistesc si ma relaxeaza. Sunt foarte curioasa de colectia ta!
    La fel patesc si cu ojele si rujurile, ai zice ca au magnet :)) Nu pot sta linistita pana nu le testez. Aici sunt mai cumpatata, reusesc sa nu cumpar oje si rujuri in exces, desi mi-e foarte greu sa le las pe raftul din magazin, parca ma indeamna sa le iau cu mine acasa, iar gandul imi ramane la ele mult timp dupa aceea. Obsesie e putin spus!
    Ceaiurile - mereu imi place sa descopar arome noi, nu exista zi sa nu beau cateva cani de ceai, asa ca frecvent cumpar sortimente de ceai, fara sa ma simt vinovata, pentru ca le consum repede.
    Katy g'blog - de cand am descoperit blogul, intotdeauna astept cu nerabdare urmatoarea postare, iar cand nu apareau articole noi, le luam la rand pe cele mai vechi.
    Parfumuri - o adevarata manie, singurul lucru care ma opreste sa cumpar toate parfumurile care ma obsedeaza e bugetul. Nu mai e nevoie de alte detalii, nu? :)
    Crema de maini e nelipsita de langa mine, fie ca stau in pat, la birou sau sunt in oras. Am cate o crema de maini oriunde as fi, iar acum ma bate gandul sa le cumpar pe cele de la Yves Rocher din noua colectie de iarna, au o aroma delicioasa!
    Agende, pixuri, post-it uri - sa vina toate la mine :))
    Magneti de frigider - cand merg prietenii in excursii, stiu deja foarte bine ca imi doresc sa imi aduca un magnet ca si suvenir. In plus, cumpar si eu cu orice ocazie, cand vad un magnet care imi atrage atentia. Usa frigiderului meu a devenit neincapatoare pentru colectia mea, dar cu toate astea, eu mai vreau :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Obsesiile mele? Familia, curatenia(sunt maniaca), cartile, magnetii de frigider, lumanarile parfumate, iesirile in aer liber, muntele, rujurile si ojele Melkior(as fi in stare sa cumpar tot ce apare), gelurile de dus Yves Rocher si mai nou cele de la Bottega Verde si bineinteles prajiturile facute de mine.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ahaha. De toate 13 ale tale sunt si eu obsedata..dar sa zic care s principalele mele obsesii:
    1. Pisicile. Am 3 pisici si zeci de haine, accesorii, papuci, agende, de toate cu pisici :))
    2. Agende. Am zeci frumoase, comandate, primite. .. pe care nu le folosesc pentru ca mi e mila de ele :))
    3. Decoratiuni: am atatea ca le tin si prin dulapuri c ar fi prea multe si ar fi kitch in casa.
    4. Oje: am vreo 800 si greu ma despart de ele. Înainte sa am servciu, imi schimbam manichiura zilnic, acum.. o data la 3-4 zile, cand am timp :(
    5. Halate. La serviciu imi trebuie halat si am grija sa le am pe cele mai drăguțe :))
    6. Perne decorative. M am semi mutat la iubitul meu si daca pana sa exist in casa lui nu avea nicio pernuta, acum i am umplut patul :)) si nici macar nu dorm pe ele..le pun la capatul patului seara pentru ca eu dorm doar pe una mica, dar sunt atat de drrraguute
    7. Bloguri: al meu, al altora. Trebuie sa scriu ... cand pot.. si sa citesc zilnic bloguri. Ma relaxeaza
    8. Genti, haine, papuci. Nu imi incap n casa si am o gramada nepurtate. Am noroc de o boxa de la parter care e a mea si la fiecare sezon imi mut hainele de jos sus si invers . Gentile mici sunt atat de dragute si am zeci, dar inutile pentru cate am nevoie sa port la mine :))
    9. Serviciu. 2 zile sunt la serviciu, 2 acasa. Si cand sunt acasa serviciul meu nu se termina pentru ca tot sunt sunata :)) lucrez cu tineri cu dizabilitati si in concediu mi se pare foarte ciudat fara ei
    10. Cosmetice, produse de îngrijire. Am 4 sertare + o noptiera pline. Multe i le pasez mamei, dar eu nu ma pot abtine sa nu mi cumpar
    11. Iubitul meu. Suna ciudat si exagerat, dar il bag la obsesie :)) 20 de ani mi au trebuit sa imi dau seama ca el e the one si de cand m am trezit la realitate mi e greu fara el si 9 ore cat e la serviciu si eu acasa :))

    Ar mai fi, dar atat mi a venit acum pe moment. Eu mi am dat seama ca am o problema. Orice pasiune o tranform in obsesie si in colectii, ceea de nu e chiar ok si incerc sa ma controlez. .mai ales din shopping, dar nu mi iese tot timpul

    RăspundețiȘtergere

  11. Prima dintre obsesiile mele este legata de filmele de animatie, sunt fan al desenelor animate Disney si Pixar, incepand cu cele din 1940 si terminand cu ultimele productii ale zilelor noastre: Pinocchio, Frozen, 101 Dalmatieni, Wall-E, Brave, Beauty and the Beast, absolut toate. Si nu pot sa neglijez subiectele Harry Potter si Stapanul Inelelor, evident cu toate partile lor!, obsesia mea fiind legata, probabil, de refuzul meu de maturizare totala, vreau si am nevoie in viata mea de fantezie si poveste!
    O alta obsesie a mea e legata de handmade, indeosebi de bijuterii, daca se poate cat mai neobisnuite: am podoabe din sfoara, din lut, din pasta polimerica, din rasina epoxidica, din lemn, deci riscul de atrage eventuali hoti, interesati de insusirea acestora e foarte redus :), nu i asa? Acum am pus ochii pe niste bijuterii realizate din pexiglas, dar si unele din component IT. Super faine!
    Mai nou, mi am dezvoltat o mica obsesie pentru obiectele traditionale romanesti, spun mica, pentru ca e in faza incipienta, dar promite . Mi am achizitionat niste presuri, asemeni celor din casa bunicii, castroane de lut, cani si fete de masa cu imprimeu traditionat. Mai nou, am vazut, pe site ul unei blogerite specialist in design interior, niste poze superbe cu perdele si covoare din iuta, materiale comercializate de un mic magazin din capital, supravietuitor al unei mari cooperative in era comunista. Deci, sufrageria mea va purta urmele obsesiei mele pentru iuta!
    Sunt obsedata de…cadouri, mai précis de cautarea, realizarea si daruirea lor. Ma hranesc cu emotia celor care le primesc. Iubesc sa daruiesc si sa aduc incantare, bucurie si surpriza pe chipurile celor carora le daruiesc.
    Cea mai tare obsesie a mea, daca se poate spune asa, este cea legata de calatorii. Bine, este o obsesie care ma incanta si pe care mi-o asum :) Cine n ar face-o? Mi am propus si am reusit sa calatoresc in fiecare an, sa vizitez cat mai mult pot si imi cat imi permit. Oriunde, in tara, un pic peste hotare, dar am vise, pardon, obsesii mari…Parisul sau Roma sau Venetia anul viitor si China sau Japonia cand s-o putea, ca, deh, obsesiile mari cu sacrificii mari se tin…
    Ultima mea obsesie este legat de mirosul citricelor, in special al lamailor. Astfel, folosesc parfumuri cu aroma de citrice, sapunuri si geluri de dus cu aceeasi aroma, odorizantele de camera si detergentul de vase, evident, cu miros de lamaie! Acum cateva luni, cand aranjam casuta, am gasit faianta cu imprimeu de lamai, super faina, dar…n a fost sa fie! Nu era pe stoc si dura vreo 30-40 de zile sau mai mult aducerea ei, asa ca…am renuntat la ea.

    RăspundețiȘtergere
  12. Obsesia mea cea mai mare ,nu o sa va vine sa credeti dar e pentru pisici si caini ,pe unde umblu ,pe unde ma duc gasesc catei si pisicute deja am 7caini si 8pisici ii iubesc enorm si as face orice pentru ei sa ii ajut au si si suflet ,pe unul chiar l am salvat de la moarte ..in rest mai am obsesie pentru machiajuri nici nu mai stiu cate am ...haine si accesorii la fel..

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu m-am gândit niciodată să scriu despre obsesile mele, nici nu știu exact care sunt acestea.
    Cred că în primul rând este vorba despre cărți pe care le citesc peste tot, chiar și la masă.
    Apoi, dulciurile, de orice fel.
    Îmi plac mult și gențile, mai ales cele mari sau cele office.
    Îmi place să mănânc bine, mâncăruri care de care mai ciudate și în diferite amestecuri.
    O mare obeseie este marea.Dacă nu ajung într-un an să respir aer sărat cu iz de alge, mă simt bolnavă, incompletă.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si fara premiu.. trebuie sa subscriu la partea cu pisici.. fie ele de orice rasa. :D

    RăspundețiȘtergere
  15. 1. cerceii, de multe culori si modele
    2 ceasurile
    3 parfumurile (am inceput cu parfumurile Yves Rocher)
    4 sosetele, multe si colorate
    5 ordinea cartilor in biblioteca
    6 as cumpara toate lucrurile handmade decorative sau de alta natura,din lume
    7 inghetata, multa :)

    RăspundețiȘtergere