joi, 17 noiembrie 2016

Giveaway Aniversar

Hello ladies, daca va vine sa credeti-au trecut 4 ani de cand am scris prima postare pe blogul meu; pe 17 noiembrie 2012 am participat la un eveniment Himalaya Herbals si in seara respectiva am simtit nevoia sa povestesc experienta mea -ce sa mai, mi am facut blog, aveam o gramada de emotii , imi era frica ca nu ma va citi nimeni,ca voi avea parte de comentarii rautacioase sau habar nu aveam despre ce voi scrie/cat de personale trebuie sa fie postarile etc
Au trecut 4 ani ,in care am avut perioade in care am abandonat blogul -dar in 2016 am scris cel mai mult ;in 2017 voi scrie si mai mult! pot spune cu mana pe inima ca prin intermediul blogului am descoperit cateva fete faine rau pe care mi as dori sa le cunosc si n viata reala.
Dar sa revim la  giveaway , si mai ales la premiul absolut fantastic-Beauty Case Estee Lauder:

Care contine:
demachiantul pentru ochi
o mini oja
un mini parfum Modern Muse
creion contur ochi negru
crema de fata 15 ml
mini ulei Advanced Repair
3 rujuri
paleta de glossuri
paleta e farduri si blush uri
mascara Sompuous ful size,
si nu in ultimul rand-2 portfarduri aurii si case ul albastru.
Ce ziceti?nu i asa ca este absolut grozav?
Ce aveti de facut:
Imi lasati un comentariu cu:
-nume,prenume,share concurs,like pagina mea de facebook (voi share ui concursul numai pe pagina mea,nu si pe grupuri caci vreau sa castige cineva care ma citeste deja si nu a dat like doar pentru concurs)
- care a fost postarea voastra preferata de pe blog
-ce va doriti sa cititi mai des postari tip empties,review,newbies sau favorite sau /tot ce mi trece prin cap:)
Incepem concursul pe 17 noiembrie,pe 1 decembrie anunt castigatorul si tot pe 1 decembrie lansam concursul de Mos Nicolae (ambele colete vor fi trimise dupa 7 decembrie castigatorilor )
Mult succes ,pupici si imbratisari!
 

39 de comentarii:

  1. La multiiiii aniiiii cu ocazia a 4 anisori de blog,iti doresc mult succes in continuare <3
    Share:https://www.facebook.com/rodica71/posts/1192851840804923?pnref=story
    Nume: Rodica Granpier
    Postarea mea favorita este http://eclecticakaty.blogspot.ro/2016/02/weight-loss-motivation.html ,sunt mereu interesata de cum pot sa am grija mai bine de mine si chiar sa pierd cateva kilograme,sunt pro o viata sanatoasa.
    Ce as vrea sa mai citesc? De toate pentru toti,deci....tot ce iti trece prin cap :)
    Pupici si imbratisari si de la mine !

    RăspundețiȘtergere
  2. Nume: Ramona Pana,Share: https://www.facebook.com/ramona.cristina.73/posts/1830771527134692 ; Like am dat de f muuult timp paginii.
    Nu am o singura postare preferata, sincer. Imi plac toate, dar le iubesc pe cele de tip empties. Datorita lor stiu ce sa cumpar pe viitor sau nu. .
    Ce doresc sa citesc mai des? Orice. O sa fiu prezenta la orice articol pentru ca imi place foarte mult cum scrii si cum te exprimi.
    Te pup si la cat mai multi cititori scumpa mea <3 La multi ani frumosi! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce sa zic ??? sper ca fac si eu parte dintre fetele alea faine rau pe care ai vrea sa le cunosti in viata reala ...desigur ca Sibiul e departe de Iasi ...dar cine stie ??karma e absolut surprinzatoare cateodata !!
    Imi plac toate postarile tale , dar preponderent imi plac cele despre produsele favorite , pentru ca ne cam potrivim acolo ,..si mai ales iubesc beauty- boxurile , calendarele advent scoase de sarbatori , deci hai sa zicem ca postarea favorita ( dintre cele mai noi ) ar fi asta ;http://eclecticakaty.blogspot.ro/2016/11/my-beauty-advent-calendars.html
    Nume; Corina Cosa
    share ;https://www.facebook.com/corina.cosa/posts/1182461115168209?pnref=story
    Ce mi-as mai dori sa postezi ?? sa continui cu produsele tale favorite si terminate , sa gasesti si informatii pretioase despre sanatate, articole interesante despre noutatile in beauty..si cel putin din cand in cand postarile tale cu ce ai mai citit, ce filme , seriale sau documentare faine ai mai vizionat !!
    Inca o data la multi ani si de la mine !!! hugs ***

    RăspundețiȘtergere
  4. La Multi Ani! <3 La cat mai multe postari frumoase si cititoare dragi.
    Tare as vrea sa te cunosc si in viata reala, poate la vara vin inspre Sibiu sa vad toata zona, inclusiv Sighisoara si Brasov. :)
    M-ai facut sa fiu cititoare fidela de la inceput de cand te-am descoperit, am reluat si postarile din trecut cu care nu eram la curent.
    Articolul meu preferat e acela cu 13 lucruri despre mine.., mi-au placut destainuirile tale si asa am descoperit ca avem multe lucruri in comun inclusiv data norocoasa: 13 :)
    Mi-ar placea sa citesc orice iti doresti. Imi plac absolut toate postarile tale!
    Numele meu: Cristina Cocoreanu
    Share cu mare drag: https://web.facebook.com/cocoreanu.mona/posts/13639429336161
    Cati, premiul este Fabulos !!! <3
    Inca o data La multi ani si sa ne citim cu bine! Multumesc pentru tot. <3 Te pup :)

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani pentru cei patru ani! Abia astept sa sarbatorim impreuna 10 ani de blog. Elena Ghelbere. Like la pagina am dat de mult.Share cu draghttps://www.facebook.com/elena.ghelbere.9/posts/821278651348592. Ce sa-ti spun citesc cam tot ce scrii pe blog si scrii frumos. Ce as vrea sa scrii? Despre tot si despre toate, sa ne scrii atunci cand intalnesti produse care nu-si merita laudele si nici banii dati pe ele dar si despre produse care costa putin si sunt foarte bune. Mult suscces in continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articolul favorit in aceasta toamna este http://eclecticakaty.blogspot.ro/2016/10/noutati-preferate-si-recomandari-de.html

      Ștergere
    2. Articolul favorit in aceasta toamna este http://eclecticakaty.blogspot.ro/2016/10/noutati-preferate-si-recomandari-de.html

      Ștergere
  6. 4 ani? Deja? Wow, nu pot sa cred! Iti urez inca multi, multi ani de aici inainte si multa inspiratie! La tine chiar se simte ca faci blogging din placere, se simte ca ne impartasesti fiecare rand cu drag! :* Si eu ma bucur ca te-am descoperit!
    Postarea mea preferata, in mod surprinzator, este cea din februarie, despre meseria ta de medic. Eu activez intr-un domeniu complet diferit, insa meseria de medic mi se pare tare nobila si, sincer, mi-ar placea ca fetita mea sa ajunga medic. Sper sa fie asa, pentru ca de pe tavita de la turta a ales un stetoscop si o seringa. :) Revenind la postarea preferata, m-am bucurat sa vad ca ai scris ca medicii nu sunt supraoameni si ca au nevoie si ei de timp liber si de odihna, ca noi toti. Multi nu inteleg asta. Faza de la coafor, cu tipa care avea nodul la san a fost de toata jena.:)) Ma mir ca tu ti-ai pastrat calmul si i-ai oferit un sfat, eu cred ca ma ridicam si plecam imediat. Si i-as fi zis si vreo doua. :))
    Imi plac postarile in care ne prezinti noilr tale achizitii, ca ma mai inspir si eu din ele. Si review-urile imi plac, ca ma ajuta sa-mi fac o idee despre unele produse.
    De asemenea, as vrea sa ne arati si produsele de papetarie pe care le cumperi, ca doar stii "nebunia" mea cu agendele. :))
    Nume: Sirba Stefania-Andreea
    FB: Andreea Sirba
    Share: am dat de pe telefon si nu pot lasa link-ul, revin diseara cu un nou comentariu si il las.
    Aaa, iar premiul tau e senzational, ca de obicei! Multumim mult! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am revenit si cu share-ul: https://www.facebook.com/andreeasirba/posts/878145125655099?pnref=story

      Ștergere
  7. Barcer Mihaela
    https://www.facebook.com/mihaelabmihaela/posts/1494682137215609
    http://eclecticakaty.blogspot.ro/2016/09/autumn-newbies.html
    produse preferate, dar si cele care te-au dezamagit
    La cat mai multi aani de blogging!
    premiul... este fantastic!

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani!!! Repede mai trece timpul! Imi plac mult postarile de tip empties, dar si cele de tipul "tot ce-mi trece prin cap". Sunt articole de pe urma carora raman mereu cu ceva, imi fac o parere, imi dau idei pentru cumparaturi viitoare. De aceea, unul din articolele mele preferate este: http://eclecticakaty.blogspot.ro/2016/11/recent-empties.html. Am dat like cu numele: Roxana Elena. Link-ul share-ului este acesta: https://www.facebook.com/marin.roxanaelena/posts/1182977525101470?pnref=story Suma Roxana Elena. La cat mai multe articole inspirate!

    RăspundețiȘtergere
  9. In primul rand La multi ani fericiti si sanatosi! <3
    Numele meu este Monika M. :) iar share-ul il gasesti aici https://www.facebook.com/monika.medvei/posts/10208738825969970
    Mi-a placut mult articolul cu calendare de Advent http://eclecticakaty.blogspot.ro/2016/11/my-beauty-advent-calendars.html pentru ca si eu am cochetat cu ideea sa imi comand unul, pentru ca este atat de draguta ideea de a descoperi cate o surpriza in fiecare zi, ce face mai dulce perioada de asteptare a Craciunului si astfel parca uiti de frig, de griji si de toate, o bucurie pe zi suna absolut minunat. In plus imi aminteste de copilarie (cand matusa mea adus un calendar cu ciocolati din Germania) si pentru ca simt nevoia sa ma rasfat, fiind destul de solicitant serviciul meu in ultima vreme. Dar pana la urma nu mi-am permis sa imi comand unul, in schimb am cerut niste crengute de brad si imi voi confectiona o coronita de Advent sa imi infrumuseteze casa si sufletul. Oricum prin intermediul articolului tau am vazut ce surprize dragute contin aceste calendare si m-am bucurat numai vazundu-le si visand la ele.
    Raspunzand la cea de-a doua intrebare de-a ta, desi sunt un cititor pasiv (nu prea ma obosesc sa cometez:)) ma relaxeaza articolele ce le scrii, indifent daca scrii despre review sau empties, dar cel mai mult imi plac postarile de newbies, asa mai aflu si eu ce noutati au aparut pe piata in materie de produse de beauty, sau descopar cate un nou produs de care nu am aflat pana acum.
    Oricum multumim frumos ca te-ai gandit la noi! Sa ai o zi/seara minunata! :*

    RăspundețiȘtergere
  10. La cat mai multi ani, si tot mai faini;Dumitrascu Carmen, https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1274633352556873&id=100000306618957;postarea care mi-a placut foarte mult si pe care o realizez si astazi este brown smoky look, de care nu ma despart atunci cand imi doresc o privire mai expresiva. Mi-ar placea sa citesc mai des astfel de trucuri pentru a ne pune in evidenta frumusetea si mai important de ingrijire pentru ca frumusetea nu are varsta dar are nevoie de ingrijire.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu am aparut mai tarziu in peisaj, de un am parca, dar m-ai marcat in primul rand pentru cadoul minat pe care mi l-ai facut de Craciun, lumanarea si agenda le-am folosit aunci, insa ceaiul, pt ca in perioada aia bean 2l de Pesi pe zi pana am facut indigestie ff naspa, am stat o saptana in spital, iar can am ajuns acasa singuru lucru pe care lucru pe care il puteam bea/masnca era ceaiul ala, Intre timp am mai deescoperit si altele, de voie de nevoie, dar ala mi-a deschis apetitul, In afara de asta intru pt relatia pe care o ai cu fiecare cititor in parte, raspunzi la fiecare, asa cum ar trebui sa faca fiecare posesor de blog. Iar faptul ca esti medic imi da sigurata ca niciodata nu vei recomanda ceva naspa. In ultimul rand, dar nu cel din urma intru pt produse. Unele recunosc ca nu mi le permit, insa pintre ele mereu gasesc cate ceva care sa ma ajute, asa ca nu-mi ramane decat sa-ti multumesc. :)
    Am dat like cu Alexandra Ioana si share tot aici. https://www.facebook.com/alexandra.ioana.3701/posts/1825818304321060?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  13. Huzum Marina Alexandra , Share:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1261562570584662&id=100001927926013&ref=bookmarks ,cel mai mult mi-a placut http://eclecticakaty.blogspot.ro/2016/09/autumn-newbies.html?m=1 , poti scrie drespre orice iti trece prin cap,despre calatorii si concedii ,idei unde mai poti petrece timpul liber ,Laa multi ani si la cat mai multe articole interesante.

    RăspundețiȘtergere
  14. La multi anisori! sa fie plini de succes si prosperi.
    Urmaresc si am dat line cu numele Marilena Rosioru
    share aici: https://www.facebook.com/marylen.mary/posts/1182680588444722?pnref=story
    iar articolul preferat este si unul recent,....un cadou pe care mi-l doresc:
    https://www.marieclaire.ro/beauty-kit-marie-claire-un-adevarat-must-have-pentru-sarbatori/
    Vreau sa citesc propuneri de city break...review uri...trucuri de machiaj... :)

    RăspundețiȘtergere
  15. La multi ani fericiti!!!
    am dat like cu numele andra katerina
    share: http://eclecticakaty.blogspot.ro/2016/11/my-beauty-advent-calendars.html
    postarea preferata e http://eclecticakaty.blogspot.ro/2016/11/my-beauty-advent-calendars.html pentru ca ador calendarele advent si am ,, salivat" la ce bunatati ai pus mana. disper ca eu nu am acces la ele.. :(
    legat de articole, orice iti face placere. asta e cel mai important. dar cel mai mult imi plac cele legate de cosmetice

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am gresit linkul de share: https://www.facebook.com/KatyaMikhailov/posts/1363944353615973

      Ștergere
  16. La multi ani de blogging, draga mea Katy! Sa ai inspirație și timp sa ne încânți cu articole frumoase, asa cum ne-ai obișnuit, și îți doresc sa ai cat mai multe cititoare, meriți!
    Sa știi ca și eu m-am gândit de multe ori ca mi-ar face placere sa te cunosc în viata reala :)
    E fabulos premiul, cine nu și-ar dori atâtea minunății de la Estee Lauder? Eu cu siguranță da, nu am avut ocazia sa încerc produsele de la acest brand de lux, au preturi peste bugetul meu.
    Ca sa trec la cerințele concursului:
    Suta Lavinia
    Am dat share aici: https://www.facebook.com/suta.lavinia/posts/10206013639019957
    Like la pagina ta de Facebook am dat de mult :D
    Postarea mea preferata de pe blog este "Preferatele mele de la Sabon" http://eclecticakaty.blogspot.ro/2016/01/preferatele-mele-de-la-sabon.html, pentru ca după ce am citit articolul, ulterior mi-am achiziționat și eu unul din produsele menționate, și l-am adorat!
    Îmi doresc sa citesc postări despre produsele tale favorite și review-uri, dar și lucruri din viata ta de zi cu zi, orice consideri ca vrei sa împărtășești cu noi. După cum am menționat și în alte dăți, ma bucura mult când deschid calculatorul seara și vad ca ai postat pe blog.
    Mulțumim mult pentru giveaway, te pup!

    RăspundețiȘtergere
  17. la multi multi ani
    like cu Vlasceanu Violett
    share https://www.facebook.com/vlasceanu.violeta/posts/1386955944678114?pnref=story
    vlasceanu violeta
    articolul meu preferat http://eclecticakaty.blogspot.ro/2016/09/autumn-newbies.html
    as dori sa pot citi pe blogul tau despre ingredientele nocve din cosmetice
    Mulțumesc pentru giveaway, puup!

    RăspundețiȘtergere
  18. Multi, multi ani frumosi!!!
    Like cu numele Corina Magdalena Alexandrescu
    Share: https://www.facebook.com/corina.lazar.16/posts/1088486364582533?pnref=story
    Articolul preferat: http://eclecticakaty.blogspot.ro/2016/09/autumn-newbies.html
    M-ar interesa promotii, city-break-uri, pareri produse, noutati cosmetice, trucuri , masti, etc.

    RăspundețiȘtergere
  19. 4 ani frumosi, la cat mai multi!
    Like: Alexandrescu Corina
    share: https://www.facebook.com/alexandrescu.corina/posts/1231451483567232?pnref=story
    Articolul: http://eclecticakaty.blogspot.ro/2015/12/un-bradut-dinceara-only-candle-addicted.html
    Mi-ar placea descopar cate un nou produs de care nu am aflat pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  20. La multi ani de blogging si nu numai!
    Like Cristea Sanda
    share: https://www.facebook.com/cristea.sanda.7/posts/1442974975730687?pnref=story
    Ador postearea http://eclecticakaty.blogspot.ro/2016/11/my-beauty-advent-calendars.html
    Imi plac informatiile pe care ni le dai cu fel de fel de noutati si trucuri, asa s-o tii pe mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  21. porumb maria
    https://www.facebook.com/porumb.maria/posts/1277215205674950?pnref=story
    articolul preferat
    http://eclecticakaty.blogspot.ro/2016/09/autumn-newbies.html
    produse preferate, dar si cele care te-au dezamagit
    La cat mai multi ani de blogging!

    RăspundețiȘtergere
  22. La multi ani de blogging si nu numai!
    Like Cristina Vlsc
    share: https://www.facebook.com/cristina.vl.35/posts/812179052218986
    imi place postarea http://eclecticakaty.blogspot.ro/2016/11/my-beauty-advent-calendars.html
    Imi plac informatiile pe care ni le dai cu fel de fel de noutati si trucuri, asa s-o tii pe mai departe.premiul... este fantastic!

    RăspundețiȘtergere
  23. La multi ani!
    Postarea care mi-a placut cel mai mult este: http://eclecticakaty.blogspot.ro/2015/12/best-of-2015.html
    link share: https://www.facebook.com/anca.gabriela.9400/posts/1204781452924880
    EU mi-as dori sa vad articole cu produse care te-au dezamagit
    Numele meu: Lupu Anca Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  24. La multi ani!
    Nume:Nicoleta Agache
    share:https://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/1196943080397082?pnref=story
    Articol preferat:http://eclecticakaty.blogspot.ro/2016/01/ce-ma-determina-sa-citesc-sau-sa-nu-mai.html
    Mi-ar placea sa vad articole cu noutati,produse care ti-au placut.
    Facebook:Nicoleta Agache

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna, Katy! La multi ani blogului tau! Sa ti traiasca! :)Sa ti aduca numai bucurii! FB: Adina Roz share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1716095478718455&id=100009540574194&pnref=story Mi a placut extrem de mult materialul "Being a doctor 24/7 ish", http://eclecticakaty.blogspot.ro/p/my-life-being-doctor.html pentru adevarurile sale si pentru claritatea sa. Da, ai dreptate! Ar fi nevoie de o ampla campanie de educare in masa, dar mi e teama ca mentalitatea si nesimtirea nu se vor lasa cu usurinta schimbate. In ceea ce priveste postarile urmatoare, eu, personal, as fi interesata sa stiu cum iti organizezi timpul, cum reusesti sa te imparti intre job, casa, viata personala si micile placeri ale vietii. Cum gasesti timpul pentru toate? Astept vesti despre noua casa, despre orasul de adoptie, despre planurile de vacanta, despre oameni si evenimente interesante si surprinzatoare. Numai bine, Adina Ene

    RăspundețiȘtergere
  26. La multi ani!La cat mai multi fani!
    Nume:Ivan Janeta
    Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/572889076168998?pnref=story
    FB:Janeta Ivan
    Mi-ar placea sa vad articole cu locati atat din tara cat si afara ce ne recomanzi pentru concedii .
    Articol preferat:http://eclecticakaty.blogspot.ro/2016/10/noutati-preferate-si-recomandari-de.html?spref=fb

    RăspundețiȘtergere
  27. La multi ani si numai bine :*
    Ramona Liana Stiniguta
    FB Ramona Liana
    https://www.facebook.com/ramonaliana.gogoci/posts/1338992882800239?pnref=story
    http://eclecticakaty.blogspot.ro/2016/11/my-beauty-advent-calendars.html
    Review -urile sunt foarte utile

    RăspundețiȘtergere
  28. La multi ani!!!
    Nume, prenume: Badea Nicoleta Alexandra
    Share: https://www.facebook.com/nicoleta.alexandra.5099/posts/1833720403572235
    FB: Nicoleta Alexandra
    Postarea mea preferata: http://eclecticakaty.blogspot.ro/2016/11/my-beauty-advent-calendars.html
    Mi-ar placea sa citesc despre orice si empties si despre produse care iti plac sau care te-a dezamagit etc.
    Multumim pentru giveaway!

    RăspundețiȘtergere
  29. La multi ani! Nume fb Irina Alexa share: https://www.facebook.com/alexandrescucorinamagdalena/posts/1147165505382393?pnref=story http://eclecticakaty.blogspot.ro/2015/12/best-of-2015.html
    As citi despre timp liber, calatorii si concedii , noutati cosmetice, trucuri, aparitii de senzatie, etc.

    RăspundețiȘtergere
  30. LA multi ani!!!
    Numele meu este Mirica Izabela, iar share-ul concursului: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1420485534635973&id=100000236215108

    Nu sunt o cititoare de la inceputul blogului, dar mi l-am adaugat pe lista de preferate datorita postarilor interesante. Articolul meu preferat este cel in care ne-ai vorbit despre preferate si recomandari :D. Imi place sa vad recomandarile despre carti si filme, produse cosmetice pt ca intodeauna vreau sa incerc ceva nou, dar totodata, mi se pare ca opinia despre recomandari este sincera. LA multi ani inca o data si multumim pentru generozitate! :D

    RăspundețiȘtergere
  31. Nume și prenume: Gavriloi Adina

    FB like: Adina Gavriloi

    Share: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/1258973337478993

    Postare preferată: http://eclecticakaty.blogspot.ro/p/my-life-being-doctor.html

    Îmi plac postările mai personale sau despre un stil de viață sănătos dar și cele despre produse încercate.

    RăspundețiȘtergere
  32. nume si prenume: nicoleta enache
    fb: enache nicoleta
    share: https://www.facebook.com/nicoleta.enache.9/posts/1333686479995589?pnref=story
    postare preferata:http://eclecticakaty.blogspot.ro/2016/11/my-beauty-advent-calendars.html
    mi ar place sa citesc articole de travel, promotii, tratamente corporale pentru remodelare, diete

    RăspundețiȘtergere
  33. FB: Denisa Ivascu
    Share: https://www.facebook.com/denise.ad.31/posts/892210854248634?pnref=story
    Postare preferata: http://eclecticakaty.blogspot.ro/2016/07/latest-empties.html
    Imi place sa citesc postari despre produse preferate, produse terminate, produse noi. ^^

    RăspundețiȘtergere
  34. FB:Iulia Sava
    SHARE:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1735561613429539&id=100009271518806&pnref=story
    Postare preferata:http://eclecticakaty.blogspot.ro/2016/11/my-beauty-advent-calendars.html
    as vrea sa citesc despre aranjare par

    RăspundețiȘtergere