sâmbătă, 31 august 2019

August Empties

Bine v am regasit dragutelor, astazi va povestesc despre produsele consumate in luna august.

 Acestea sunt toate produsele consumate, sa incepem pe categorii.

La categoria Produse pentru Par:

Redken Cerafill Defy set sampon si balsam pentru indesirea parului cu ceramide, Zinc si SP94 a fost ok , ambele, spornice dar acum ma confrunt cu o cadere destul de masiva de par si imi trebuie ceva mai serios si eficient!
Kerastase Reflection travel size pentru par vopsit, mi a placut ( ca orice produs al brandului Kerastase)
Briogeo Be Gentle, Be Kind mostra sampon cu balsam -cu matcha si mar superfood shampoo, revitalizant -fara sulfati, silicon or parabeni-mi a placut enorm, cred ca mi voi cumpara variantele full size

La categoria produselor pentru corp:

Am consumat 2 produse Elancyl -Gommage Moussant Tonifiant si Gel douche Tonifiant , cred ca cunoasteti produsele, contine extract de iedera -imi plac, inclusiv mirosul si cum ramane pielea dupa utilizare.
Am consumat un gel pentru igiena intima Imacul'eau , v am mai povestit despre el ramane preferatul meu!
Molton Browm Fiery Pink Pepper este un gel de dus luxuriant, mirosul este specific , extrem de spornic -dar, daca nu facea parte dintr o cutiuta lookfantastic-nu cred ca il cumparam .
Yves Rocher Magnolia The Blanc ,este printre preferatele mele ale brandului YR.
Greenscape Organic Mint&Bergamot Hand Wash gel de spalare pa maini , cu miros foarte placut si de asemenea hidtratanta , am gasit o in Marrionaud!
Collistar Anticellulite Slimming Superconcentrate un serum rapid pentru tratament nocturn, mi a placut si am observat ceva imbunatatiri in aspectul celulitei ( yes, i have it)

Am consumat 3 produse Elemis Frangipani Monoi -2 creme de dus si un ulei de corp, v am mai povestit despre aceasta gama care imi place enorm si abia astept sa mai gasesc niste mini produse in advent callendarul anului acesta!
Am incercat 2 masti pentru saini ( da, corect nu ati citit gresit):
Kocostar Breast Mask vine individual in forma de cerc fractinat, extrem de hidratante dar potrivite pentru cupa A
Teaology Firming and Smoothing White Tea Miracle Breast Mask cu acid hialuronic si fitocolagen, sub forma de o fisie umeda care ar trebui sa se lege la spate ( daca va cuprinde) are lungime de 80 cm, deci daca sunteti mai plinuta ca mine sau daca sunt sainii mai mari ....nu va cuprinde
Am consumat o rezerva de sapun lichid pentru maini The Ritual of Hammam cu extract de eucalipt si rozmarin, mirosul este cu totul deosebit si produsul este extrem de spornic.
Un alt produs The Ritual of Karma spuma de baie cu lotus si ceai alb organic, mirosul este foarte placut, de vara si consistenta spumei-ulei mi a placut!
Aurelia Refine&Polish Miracle Balm este un scrub de fata si corp , pe care l am folosit doar pe corp caci granulele exfoliante au fost foarte mari-contine musetel, eucalipt, rozmarin si bergamot.
Am consumat o crema de maini-Lily of the Valley , Somerset mi a placut enorm de mult mirosul de lacramioare, crema in sine lejera si se absoarbe repede.
Ultimele 2 produse pentru carp consumate sunt 2 paste de dinti de la Splat:
Whitening Toothpaste Gold si Wonder White enzime whitening toothpaste, ambele produse foarte ok.


am ajuns la categoria skincare, cele de mai sus sunt produsele consumate.
Am cateva cleansere:

Elemis Superfood Facial Wash, un cleanser foarte bland cu prebiotice care mi a placut enorm!
Lixir Electrogel Cleanser, l am folosit ca si second cleanser si este un produs 2in1 adica si masca, mai exact seara dupa curatare cu ulei aplicam acest produs pentru 1 minut si apoi clatit!
Caudalie Make up Cleansing Oil cu extract de strugure si ulei de migdale, foarte fin si eficient, trebuia sa insist mai mult la mascara.
Indie LEE Brightening Cleanser, un produs bun, bland, eficient si mirosul discret extrem de placut!

am 2 produse de exfoliere:

PIXI Glow Tonic cu 5% acid glicolic , stiti ca mi place si acum il folosesc!
Nip Fab+Exfoliate Glycolic Fix Foaming Pads cu 2% adic glicolic, adic hialuronic si witch hazel
desi celelalte 2 variante mi au placut tare mult, cu acesta nu m am inteles si e din cauza tipului de discheta -era foarte mult produs si facea spuma pe fata :(


Acum avem in poza:
3 mini produse Omorovicza Daily Vitamin C sunt 3 mostre acate 8 ml ( deci generoase) cu o vitamina C mai stabil, si pe langa multe bunatati contine Niacinamide ( stiti voi, ingredientul meu minune)- mi a placut serumul acesta tare, se absoarbe rapid, lasa fata neteda si placuta la atingere , fara probleme la aplicarea celorlalte produse ale rutinei
Peter Thomas Roth Power K Eye Rescue o crema contur ochi care mi a placut tare, anti cearcane si linii fine ; contine vitamina K, antioxidanti, vitamina C,ceai verde, acid Kojic, bioflavoniozi din citrusi, arnica, Coenzima Q10
Omorovicza Balancing Moisturiser, o crema hidratanta care mi s a potrivit foarte bine; reduce aspectul porilor si luciul pielii datorita extractelor fructelor exotice; reduce aspectul liniilor fine datorita pectinei din mar; si datorita unui concentrat care vindeca ( apa termala si minerale ) tenul ramane mai ferm si suplu.
Elemis Superfood Day Cream crema de zi cu prebiotice, foarte lejera si placuta .
Elemis Peptide4 Night Recovery Cream-oil v am mai povestit despre aceasta crema-ulei pe care o ador pur si simplu!
Origins Hight Potency Night-A-Mins o crema foarte buna cu vitamina C, E, H

Am 2 masti in varianta travel size pe care le am consumat:
Elemis Peptide4 Thousand Flower este o masca spumoasa, aerata si ...neagra; mi a placut tare cum se simte pielea dupa
Pixi Glow Mud Mask este printre mastile mele  preferatele cu argila sau namol

Am cateva mostre consumate:

 Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix Syncronized Recovery , cu siguranta stiti gama si acest produs mi a placut la fel de mult ca si celelalte incercate.
Goldenfaden MD Solution Bright Eyes Dark Circle Radiance Concentrate o alta mostra consumata, produs bunicel-la ingrediente as prefera sa nu aiba alcool.
Mai am 3 mostre Kiehl's :
Creamy Eye Treatment -cu avocado, cunoasteti crema , e buna .
Calendula Serum-Infused Water Cream-o crema gel foarte lejera si hidratanta
Pure Vitality Skin Renewing Cream cu extract de ginseng rosu si miere Manuka


am consumat o masca , tot de la Kiehl's antipoluare cu patrunjel si portocala
Si am consumat 5 masti de la Anatomicals:
cu miere cu efect de booster
cu ciocolata antistress ( mi a placut tare , mai ales cand esti la dieta si savurezi doar mirosul :))))
hawaii five glow (cocos, ananas, papaya,cacao si soia) pentru hidratare
super greens (spirulina, kale, spanac si ceai verde)pentru lifting
cu capsuni pentru iluminare
Am consumat ceva produse de la Patchology :


 Wink Wink 5 minute AM/PM eye gel contine varinta patchurilor  pentru rejuvenare pentru zi si cele de refacere pentru noapte ; ambele variante sunt ok -dar, daca va luati aceste patch uri fiti atente , caci sunt delicate tare!
In poza mai vedeti un set de la Sanctuary -Awakening Cucumber Hydrogel Under Eye Masks, in special pentru efectul de racorire si diminuare a pungilor de sub ochi
back to Patchology, avem setul Perfect Week end  care contine 3 masti tip servetel:
Hydrate cu acid hialuronic si vitamina B5
Milk Peel cu acid lactic, enzime din fructe si lapte de cocos si soia
Illuminate  cu lemn dulce si grapefruit

La ultima categorie -cea de make up , am doar catev produse:
Am consumat un cleanser pentru pensulele de machiaj de la Clinique, care a fost ok ish, car inca mai caut
Am reusit sa termin un Dizolvant Express pentru lac de unghii exclusiv pentru unghii naturale de la Melkior ,  foarte foarte bun
Mai am 2 mini mascara:
Rodial Glamolash XXL  si It Cosmetics Superhero ,ambele ok ish dar nu le voi  cumpara in varianta full size

Ultimul produs din postare va fi o surpriza caci e foarte laudat pe youtube, dar pentru mine a fost categoric un MISS caci este un produs incercat , caruia i am dat multe multe sanse dar nu am cum sa l termin caci mi se pare ca nu face nimic pentru mine:
LaNeige Lip Sleeping Mask e doar o crema ocluziva cumva, deloc hidratanta ( deci pe sdedesubt mai trebuie aplicat ceva ) care sta deasupra buzelor ca un strugurel....mie una nu mi a placut si a costat destul:(
Ce produse ati consumat? Ce recomandari aveti pentru mine?

2 comentarii:

  1. Ai folosit cateva produse! Numai produse minunate ai ales! NU am folosit aceste produse! Am auzit despre produsele Elemis si Pixi dar nu ma avut ocazia sa le incerc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Unde se gasesc mostre pentru sampon si balsam briogeo? dar varianta travel size al sampoanelor kerastase? As vrea sa le incerc si nu gasesc nicaieri. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere