duminică, 21 decembrie 2014

December empties :)

Buna dragelor, mai sunt cateva zile ( 11 mai exact ) si ne vom lua adio de la 2014, un an greu , dar si foarte fericit pentru mine-de aceea abia astept sa aflu ce mi pregateste 2015.
Dupa cum v ati obisnuit, la sfarsitul fiecarei luni-am postarea cu produsele consumate/ terminate.
In decembrie, asa arata produsele:

Sa incepem.
Am reusit sa termin 2 sampoane care in lunile de toamna, efectiv mi au salvat podoaba capilara:

Gerocossen Capilar +, sampon -tratament impotriva caderii parului-cu tripla actiune:
curata delicat
revitalizeaza
ingrijeste
si contine:chinina, acid oleanolic, ginseng,apegenin, biotinoyl tripeptide-1.
Este un produs foarte bun, eficient, l am cumparat pentru a doua oara si nu m a dezamagit nici de data aceasta!
Gerovital H3 derma+,  sampon anicadere-opreste caderea excesiva si stimuleaza cresterea parului sanatos.
Contine procapil (complex biologic acid-matrakina, apiginina,acid oleanolic), biocapigen si vitamine din grupa B-B5,B3,B6,B7-actioneaza sinergic in vederea eliminarii toturor cauzelor care pot provoca caderea si slabireaparului.Extractul de radacina de Maca, se utilizeaza in stimularea cresterii parului, prevenirea alopeciei si protejarea parului impotriva stressului endogen.
In prima saptamana se foloseste de 2-3 ori, ulterior 3-4 luni  de 2 ori pe saptamana-apoi 2 luni de pauza.


Am reusit sa termin 2 geluri de dus:
Yves Rocher crema de dus Smoothie Mango fructul pasiunii-ocrema care mirosea minunat, a fost placerea mea vinovata in fiecare dimineata-ma ivaluia in aroma minunata care ma facea sa zobovesc sub dus ceva mai mult...
I love Coconut&Cream spuma de baie si crema de dus, foarte placuta, spornica-abia astept alte reduceri la Dm pentru produsele I love.
In poza mai vedeti un mini produs Yves Rocher, lapte de corp -piersica galbena; daca nu stiati piersicile sunt fructele mele preferate-deci, mi a placut mult de tot aceasta lotiune; a venit la pachet cu un scrub de corp-evident tot cu aroma de piersici.
Uleiul de baie cu rozmarin, energizant si revitalizant de la Herbacin-care mai contine ulei de migdale dulci si ulei de sofran; a fost pe placul meu.
La capitolul skin care, am terminat 3 produse:
Isis Pharma Glyco -A 12%, un peeling cosmetic tratament de noapte; cumpar acest produs pentru a doua oara si face parte din rutina mea de ingrijire de noapte.
Clinique superdefence spf 20 cu antioxidanti,pentru tenul mixt si gras- in varianta 15 ml, ma bucur tare mult ca a aparut si varianta mini -intrucat ai sansa sa testezi un produs inainte de a l cumpara in varianta full size, sa vezi daca ti se potriveste-pentru mine a fost o crema buna.
The Body Shop Drops of youth eye concentrate,o crema contur ochi foarte draguta, care vine intr un ambalaj comod-cu un aplicator-biluta metalica care racoreste pielea -promite un contur al ochilor mai ferm si piele mai neteda; a fost ok -dar inca sunt atatea creme de tastat...abia astept.

Dizolvant intaritor pentru unghii 2in1 de la Farmec, imi place tare mult si cu siguranta il voi mai cumpara.
Delia Coral-dizolvant hranitor pentru unghii, cu musetel si floarea soarelui-mi a placut, a costat 6 lei.
Balsam dupa depilare cu efect calmant de la Farmec, cu sunatoare si vitamina A-este un produs care imi place tare mult.
Crema de maini hidratanta  de la Mario Badescu, cu acid hialuronic si extract de menta-a fost ok, parte dintr un set de mini produse.
L occitane crema de maini cu extract de migdale-varianta 30 ml, ador cremele de maini de la L occitane!
Oriflame feet up fresh berrries foot spray-spray odorizant pentru picioare cu aroma de mure, mi a placut foarte tare!
In poza mai vedeti un mic tubulet care pentru mine a fost o descoperire-este un gel pe baza de silicon pentru tratamentul cicatricilor-Stratmed.

 
Si ajungem la produsele de make up.
Am reusit sa termin un fond de ten:
Guerlain Tenue de perfection nuanta 02 beige clair-a fost un fond de ten bunicel, mai potrivit ca si nuanta pentru perioada verii-din pacate nu rezista mai mult de 6 ore, si noroc ca exista pudra  Les Voilettes mineral tot in nuanta 02 beige clair-care era salvatoare, foarte fina si reusea sa fixeze  fondul de ten; mirosea fin si placut-m am inteles pe final binisor cu ambele produse, dar nu le voi mai cumpara caci sunt scumpe si acum folosesc un fond de ten care m a costat 30 lei si sunt extrem de multumita de el.
Am reusitsa termin un parfum -Moschino Glamour, care mi a placut tare mult-pana si ambalajul gratios si feminin.
Am terminat un fard de ochi crema de la Oriflame din gama TheOne in nuanta beige pearl, il foloseam mai mult ca si baza pentru fardurile de pleoape si mi a placut mult.
Am si o oja-Rimmel 60seconds 405 rose libertine, a fost un corai tare dragut si cu siguranta il voi mai cumpara.
Am reusit sa termin si rujul meu preferat al tuturor timpurile-L occitane din gama Pivoine Flora, in nuanta 03 valse fuschia -un trandafiriu perfect,din pacate nu se mai fabrica :(
Acestea fiind spuse, am terminat si postarea de astazi.
Ne auzim dupa 27 decembrie.
Va doresc un Craciun fericit in sanul familiei si cadouri inspirate!
Va pup!

2 comentarii:

  1. Imi fac cu ochiul sampoanele de la Gerovital, chiar sunt in cautare, atat pentru mine, cat si pentru sotul meu de ceva bun pentru caderea parului, o sa le incerc si eu neaparat ! Sarbatori fericite si tie , pupici !

    http://madalinaelenao.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine m a salvat samponul din gama H3 Derma+, si mai am cateva pe care le folosesc prin rotatie; si mai folosesc un complex de vitamine si minerale de la DoppelHertz-ma gandesc sa scriu o postare despre produsele incercate si recomandari!
    Multumesc pentru urari, Sarbatori fericite si numai bine, te pup!

    RăspundețiȘtergere