miercuri, 2 ianuarie 2019

Wishlist pentru 2019

Bine v am regasit dragutelor? La multi multi ani si un 2019 fabulos!
Eu pentru mine imi doresc mai mult timp pentru a face toate lucrurile pe care mi le doresc si sa calatoresc mult mai mult!
Nu stiu daca v ati facut un wishlist, eu m am hotarat sa fiu mult mai cumpatata si moderata anul acesta din toate punctele de vedere; plus in 2018 am demarat cateva proiecte 2 dintre care incep sa ma faca mandra:
-din 9 septembrie m am apucat de Metabolic Balance ( ati fi interesate sa va povestesc un pic despre bazele acestui program), care mi a schimbat viata-pana acum am reusit sa slabesc 17 kg dar la cm se vede mult mai mult! mai e cale lunga dar sunt pe drumul cel bun
-am pus bazele unei carti care vreau sa o finalizez in 2019,aici e vorba de partea profesionala a mea
In plus mi am dat seama ca am acumulat foarte multe ( nu va pot arata raftul de scincare unde am aranjat totul pe categorii si data expirarii-deci am considerat ca voi cumpara cateva ceva lunar dar DOAR ce am empiric si absolut nevoie), am sute de carti in casa pe care inca nu le am citit -deci m am hotarat sa nu mai cumpar nici o carte pana nu le termin pe cele pe care deja le am!( fac exceptie cartile caer tin de meseria mea evident-trebuie sa fiu la curent cu noutatile)
La capitolul garderoba -nu va pot exprima cate haine am donat deja caci mi au ramas mari, cu siguranta in cateva luni voi mai dona ceva-plus ca am o garderoba impresionanta de marimi diferite -de la 48( da,atat port acum ...de la 52) pana la 40 -plus cateva hainute de suflet de marimi mai mici pe care nu le voi dona vreodata; deci la capitolul hainute-doar ce imi am nevoie sau ce sunt sigura ca imi va veni perfect( cu siguranta cate o mica exceptie sezonier asa...de rasfat).

La capitolul cosmetice si skincare, sunt cateva branduri pe care imi doresc tare sa le incerc caci am observat feedback urile minunate ale vlogeritelor straine:


brand ul fresh deocamdata nu livreaza in tara noastra, dar Drunk elephant ( o sa va povestesc de unde ii vine numele )  l am gasit pe
in afara de DE, am gasit pe acest site britanic foarte tare branduri ca :
Dr Dennis Gross
Sunday Riley
Tata Harper
Icsi( e un brand unguresc cu produse foarte bune )
Iconic London ( stiti voi-iluminatorul ala bestial)
Natasha Denona ( make up foarte fain cu toate produsele Glow)
si multe altele; deci ce am facut: foldere cu fiecare luna sau trimestriale cu produse pe care le voi cumpara si de unde( evident si in functie de stocul de acasa), plus musai vreu sa investesc in niste pensule si am vreo 2 fonduri de ten pe care vreau sa le incerc





si vreo 2 mascara:





Vreau sa incerc cateva produse ale brandului The Ordinary.
Si vreau cateva divice uri pentru tonifierea fetei.
Sunt curioasa ce wish list aveti?

8 comentarii:

  1. Wow, ce mult ai slabit, felicitari! Eu chiar as vrea foarte mult sa ne spui cum ai facut, pentru ca si eu trebuie sa dau jos vreo 20 kg!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări pentru ambiție și îți doresc succes pentru obiectele propuse in noul an!

    RăspundețiȘtergere
  3. super !!! eu chiar te rog sa iti faci timp si sa scrii despre metabolic balance , ma intereseaza mult si pe mine !!! sper sa reusesti sa te abtii de a cumpara in exces . ...si eu sunt necumpatata la shopping , daca am bani ..ii fac praf :))) imi trebuie multa vointa si pentru a cumpara mai putin si pentru a incepe o dieta sanatoasa !!! sper sa reusesc ce-mi propun !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, te rog poveste-ne mai pe larg! Felicitari pentru perseverenta. Mie din pacate imi cam lipseste :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari.Si eu as fi interesata de Metabolic Balance.Si eu am reusit sa dau 13 kg de pe 9 noiembrie pana acum, cu un regim mai strict asa (fara dulciuri, carne grasa,prajeli etc), dar se pare ca momentan organismul s-a invatat asa si de la inceputul anului pana acum am slabit 1,5 kg :(((((.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De pe 9 octombrie am inceput, nu 9 noiembrie.Bafta in continuare!

      Ștergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere