duminică, 16 octombrie 2016

Noutati, preferate si recomandari de toamna

Bine v am gasit, ce mai faceti?ce noutati aveti?
Eu astazi va povestesc despre cateva noutati,descoperiri si, bineinteles am  cateva recomandari pentru voi.

Prima recomandare face parte din categoria preferate/pasiuni-ceaiurile, am descoperit 2 ceaiuri care mi plac tare mult si vi le recomand cu drag; le gasiti in DM si sunt ceaiul hibiscus&lamaie si ghimbir&lamaie, nu m am hotarat care mi place mai mult din astea 2-va las sa le incercati, sa le savurati si sa mi lasati un feedback.

 Am tot citit despre pensulele ovale si , normal nu am putut rezista tentatie si mi le am achizitionat:


Sunt interesante, cea pentru fond de ten chiar isi face treaba bine si...pentru ca am prea multe pensule-o parte din acest set va ajunge la una dintre voi-cititoarele mele , la urmatorul giveaway:)
 Pe vivre.ro am descoperit un planificator saptamanal absolut genial:

Asa arata si plus are stickere, listute si ...imi este foarte util ( stiu ca una dintre voi cel putin va fi foarte incantata de acesta).
La capitolul hainute am cateva noutati, de la Violeta Mango:

Si am primit un cadou foarte dragut care imi place maxim, un rucsac de la Cathias Edeline:

Am reusit sa citesc o carte care mi a placut si o recomand cu caldura:
 Am mai multe recomandari la capitolul filme,




 si seriale noi care mi au captat atentia:


Cam acestea sunt noutatile si recomandarile mele, voi ce noutati aveti?
  
Urmeaza o postare cu empties , una despre colectia mea de  bijuterii (plus o surpriza si un mic giveaway), o postare despre cartile care ma inspira si alte giveaway uri in ordinea de pe tricou:
Estee Lauder aniversar al blugului
Mos Nicolae
Mos Craciun
postarea cu nr 200 si premierea unei cititoare faca concurs
Mai am putin si termin renovarea si amenajarea apartamentului  meu din Sibiu si abia astept sa povestim mai des si mai mult
Va pup, va imbratisez si va doresc o seara frumoasa!








8 comentarii:

  1. Eu nu prea sunt fan ceaiuri, dar acum cu vremea asta ploioasa si friguroasa , mai mai ca-mi vine sa le incerc si eu. Imi plac cele cu fructe de padure , dar nu mi-am gasit un brand caruia sa-i fiu fidela. De cele mai multe ori ,pliculetele acelea nu au gustul , aroma la care ma astept , toate au gust de ziare fierte . Cred ca adevaratele ceaiuri sunt cele din plante intregi , neprelucrate in vreun fel :) dar asta e mai greu in zilele noastre !! In toamna asta , m-am bucurat de deschiderea unui magazin Sabon la mallul din Iasi ..si m-am si grabit sa-mi iau un ulei de corp, sapun solid cu lime si o crema de maini super hidratanta cu lavanda si trandafir. Din serialele prezentate de tine cred ca e interesant Westworld ala , nu stiu unde le-ai gasit ca eu nu le stiu :))) Bafta cu terminarea amenajarii apartamentului !!<3

    RăspundețiȘtergere
  2. Uff, vreau si eu DM in oras, si pentru ceiuturi, dar mai ales pentru gelurile lor de dus 😍 , am primit unul anul trecut, care mirosea a prajitura de lamaie, a fost divin. Poate vor deschide in viitor si la mine aici. Rucsacul e supeeeerb! ❤ Sa il stapanesti sanatoasa! ❤
    Mult spor la amenajarea apartamentului :**

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult rucsacelul. Niciodata nu m-am uitat in DM dupa ceaiuri (poate si pt ca era ultima bautura oe lista preferintelor mele :D) dar acum ca am trecut doar pe ceaiuri obligat fortat o sa arunc si prin DM un ochi. Deocamdata mi-am facut iar stoc serios de la carturesti si din fericire am nimerit unul singur naspa, deci e bine. :) Spor la treaba! Sa-ti iasa asa cum iti doresti! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Ceaiul cu hibiscus din Dm l-am descoperit si eu, e tare bun. Eu beau ceaiuri dimineata si seara in orice anotimp.
    Imi place tare mult pardesiul de la Mango.
    Sa le porti cu placere! Multumim pt recomandari.
    Te pup, Cati si o duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Rucsacul este superb! sa l porti sanatoasa! Eu tot astept stiri despre amenajarea apartamentului, ponturi si eventual fotografii. In ceea ce ma priveste, m am mutat in noua casa, dar n am terminat inca amenajarile, de fapt nici nu le voi termina anul asta. Eu sunt foarte incantata de gelul Sephora total purify and cleanse gel, pe care il aplic pe buretelul Konjac si care imi curata super bine tenul. Altceva ce ti as mai putea impartasi? Doar detalii legate de achitiile din casa :) Mi am achizitionat electrocasnice de bucatarie, astept sa mi soseasca hota cu o mare putere de absorbtie. Si mai urmeaza! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Oh, ce fain e rucsacelul si imi place si planificatorul!❤
    Ce dragut! Abia astept sa ne mai povestesti!❤
    Imi era dor de tine, bineinteles! Mereu imi aduce un mare zambet pe fata❤
    Multumim pentru recomandari si Doamne ajuta, sa termini cu amenajarea apartamentului❤
    Love uuuuuuuu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ooo, ce frumos e planificatorul saptamanal!!! E superb! Cat a costat? Vreau si eu unul neaparat, am sa-l caut pe Vivre. Pensulele acelea ovale mi se par din filmele SF. :)) Eu nu cred ca m-as descurca cu ele, arata ca un set de tacamuri. :)) Iti doresc spor in amenajarea apartamentului si te astept cu postari noi! Multi pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Printre noutățile mele sunt rimelul Big & False Lash Volume de la Avon, un gloss primit de la o prietena, și parfumul So Elixir Bois Sensuel de la Yves Rocher.
    Chiar sunt în căutarea unor ceaiuri bune și aromate, se cere o vizita la dm :)
    E super acel planificator, cred ca ți-e mai mare dragul sa îl folosești :)
    Aștept cu nerăbdare următoarele postări, vreau sa vad ce produse ai mai consumat și poate ne povestești cum ți-ai renovat apartamentul.
    Mulțumim pentru recomandări, acum chiar e sezon de stat în casa și citit/ urmărit filme și seriale :D
    Te pup cu drag și îți doresc o săptămână ușoară!

    RăspundețiȘtergere