vineri, 12 februarie 2016

This week guilty pleasure#9 &10 Masca Yves Rocher si Sephora

Hello ladies, saptamana trecuta am ramas cu o datorie si anume -produsul preferat al saptamanii, intamplare face ca si saptamana aceasta produsul preferat sa fie tot o masca ...deci am combinat postarile:


Mastile despre care vreau sa va vorbesc sunt:
Sephora Pomegranate Mask
Yves Rocher Anti Age Global Complete anti aging mask

Sa incepem cu masca YR care are 97% ingrediente naturale, inspirata din secretele de frumusete ale femeilor coreene,utilizand tehnologia Fuzionarii cu pielea, promite sa netezeasca instant ridurile , sa hidrateze pielea ,care devine reconsolidata si isi regaseste stralucirea.
Ce am observat eu:
un efect de lifting, tenul pare odihnit, iluminat-per total fresh, este o masca extrem de utila in caz de urgenta cand urmeaza o petrecere sau o iesire si trebuie sa aratam bine!


Ambele au un principiu asemanator, cea de la YR are 2 parti pentru partea superioara si cea inferioara a fetei; se aplica pe tenul curat si uscat-stai cu masca 15minute,apoi o scoti si restul de produs se maseaza pana la absorbtia completa-un fel de serum concentrat instant!



Masca de la Sephora cu extract de  rodie cu efect de iluminare,fresh, energizant sterge semnele oboselii!
Mi a placut tare mult aceasta masca, are efecte asemanatoare cu cea de la YR -am mai avut o masca cu extract de rodie de la Apivita care mi a placut enorm!Are pe langa extractul rodie,aloe vera, ciuperci,acid citrci, broccoli si extract de orez.



Voi sunteti curioase in privinta acestor 2 masti?
Le ati incercat?
Ce alte recomandari aveti pentru mine?
Va pup!

11 comentarii:

  1. N-am incercat nici una dar ma tenteaza cea de la Sephora. Eu, de multi ani, folosesc argila de la Farmec, imi prepar diverse masti cu ea: cu miere, cu albus, simpla etc. Am tenul gras si face minuni pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am incercat nici una dar ma tenteaza cea de la Sephora. Eu, de multi ani, folosesc argila de la Farmec, imi prepar diverse masti cu ea: cu miere, cu albus, simpla etc. Am tenul gras si face minuni pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum, ca are magazin online, voi avea si eu ocazia sa cumpăr măștile Sephora :) iti recomand măștile de la Andalou Naturals

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca nu, dar mi-ai dat o idee super buna. Demult sunt curioasa de cele de la Sephora

    RăspundețiȘtergere
  5. N am incercat nici una din mastile prezentate, dar sunt tentata sa le incerc pe amandoua. Folosesc mastile de la DM, au o gama variata, specifice fiecarui tip de ten. De asemenea, folosesc masti de ten homemade.

    RăspundețiȘtergere
  6. Suna bine efectele mastilor astea !!! nu le-am incercat ..eu am descoperit la Douglas mastile Starskin , impreuna cu buretelul exfoliator din aceeasi gama ..sunt extraordinare , singurul inconvenient este pretul cam mare . 45-65 lei. au si pentru maini. eu am avut un cupon de reducere si am profitat de asta . stii cum mi-am simtit tenul dupa ??? aproape mi-era frica sa-l ating ...asa de fin era :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu le-am încercat până acum, dar sună bine. ^^
    Mi-a plăcut mult Glamglow Youthmud, dar prețul ei e cam piperat.

    RăspundețiȘtergere
  8. O, da, chiar as vrea sa le incerc, mai ales pe cea cu rodie :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu desi sunt mare fana Yves Rocher inca nu am incercat nici o masca desi am primit o pe cea cu argila si miroase super tare , este pentru ten si par, trebuie sa o testez :), as fi curioasa si de cea de la Sephora, am auzit multe pareri bune despre Glamglow,as fi vrut o mostra dar nu aveau :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am o masca de la Gamarde... mi-a placut super muuuuuuuuuuuult .. am castigat la un concurs acum ceva tiiimp.. aceasta minunata masca.. si chiar e minunata... <3 iti las fb.. daca vrei sa le vezi.. acolo <3
    https://www.facebook.com/GamardeRomania/?fref=nf

    Sunt curioasa oricum in privinta mastilor taleeee <3

    RăspundețiȘtergere
  11. mie imi place mult masca de fata de la Himalaya Herbals cu extract de Neem. Imi place tare mult, accesibila ca si pret (un pret foarte bun pentru o studenta )

    RăspundețiȘtergere