marți, 16 februarie 2016

My Collistar Bodycare Routine

Hello again ladies, nu stiu voi cum sunteti dar eu incep pregatirile pentru vara din ...iarna,chiar de la inceputul anului-nu din luna mai.
Sunt adepta a tratamentelor corporale efectuate acasa si Collistar este marca mea preferata de bodycare!
Despre produsele Collistar v am vorbit in luna iulie, pe larg despre fiecare produs -acum va fi doar o scurta prezentare.
 Din pacate am 2-3 zile pe saptamana in care le pot folosi si dimineata si seara, in rest -doar odata, dar si asa se vad rezultatele.
De dimineata folosesc:
-Uleiul de dus pentru fermitate, datorita extractelor pure din plante este mai lichid decat va asteptati, contribuie la redarea tonusului,vitalitatii si compacteaza tesuturile epiteliale.Este foarte spornic,nu face multa spuma, numiroase intepator-bun,ce sa mai!
-Tratamentul de modelare  si slabire cu efect de pressoterapie,este o crema care miroase foarte placut,se absoarbe repede si intr adevar pielea pare mai intinsa,mai tonifiata si celulita parca nu mai este asa vizibila!
Seara folosesc alte produse:
O zi /seara folosesc Scrubul pentru fermitate cu extract de cirese, produs foarte spornic si bun-pe mine m a ajutat mult cu retentia de apa; alta seara folosesc Namolul remodelant pentru zone cu probleme expresss 3 minute, despre namolul acesta v am mai vorbit-ideal datorita timpului limitat de aplicare, si anume 3 minute-rezista oricine!
Tratamentul intensiv pentru abdomen si solduri, ultimul produs de pe lista cu germeni vegetali, se absoarbe repede miroase placut si rezultatele chiar se vad!
Acestea sunt produsele pe care le folosesc eu!
Voi ce produse folositi?


9 comentarii:

  1. eu folosesc o crema anticelulitica de la elmiplant cu cafea verde, miroase demential, rezultate? Niciunul, dar ma simt eu mai bine cand o folosesc, si miroase demential!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am un gel de la Elmiplant, insa nu sunt foarte consecventa in folosirea lui, din lipsa timpului. Imi place ca intra repede in piele si are un efect racoros.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu mai folosesc crema de galbenele (super buna), Doina(trebuie sa mai cumpar), si acum folosesc cat de cat consecvent o crema de la Elmiplant.. skinnergy.. dar nu le folosesc ft consecvent...
    Am auzit numai lucruri bune despre Collistar��

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu folosesc de cateva ori pe saptamana Body Shape de la Elmiplant, pana acum mi se pare un produs ok. Ocazional, folosesc si un scrub corporal, le alternez de la diverse marci.

    RăspundețiȘtergere
  6. Inca n-am incercat nimic, dar e pe lista in viitorul mai mult sau mai putin apropiat

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am avut de la Collistar un gel anticelulitic cu un capat pentru masaj si niste capsule cu cofeina fain dozate tot anticelulitice ...le-am folosit mai mult pentru placerea de a le folosi , pentru ca miroseau bine si-mi faceau pielea catifelata.Mai mult nu pot face cremele. Cine va descoperi tratamentul celulitei o sa primeasca Nobelul. :)) :D

    RăspundețiȘtergere
  8. In momentul de fata folosesc gel/sapun de dus cu cafea Ziaja, un body scrub cu ciocolata de la Avon si musai lotiune de corp sub dus de la Nivea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi.a placut la nebunie scrubul de la tine si cu siguranta o sa mai iau produse de la ei. Pupici

    RăspundețiȘtergere