marți, 16 februarie 2016

Foreo a ajuns in Romania

Hello Ladies dupa cum stiti-imi doream tare mult acest gadget, si cand l am vazut in Douglas mi am zis ca trebuie sa fie al meu!
Ce este Foreo ? este o inovatie!
-Vine cu tehnologia T-sonic-adica vorbim despre pana la 8000 de pulsatii sonice transdermice pe minut prin intermediul filamentelor moi din silicon care curata pielea in profunzime  (97%),elimina impuritatilr ce cauzeaza aparitia cosurilor (87%) si redau un aspect mai proaspat si mai sanatos (97%).
Foreo in varianta clasica are si efect de lifting!
-Suprafata de silicon cu 3 zone de curatare,in functie de tipul pielii si nevoile diferite ale ale zonelor fetei, in special pentru zonele mai sensibile sau grase!
Are filamente mai fine in partea din fata,concepute pentru curatarea pielii sensibile sau uscate,si o zona  cu filamente mai groase pentru zonele care necesita o precizie mai mare,iar in partea din spatele dispozitivului,intreaga suprafata este acoperita de filamente groase,destinate curatarii tenului gras!
-Designul unic de silicon ultra igienic cu uscare rapida,nu este poros,ceea ce impiedica acumularea bacteriilor si il face de35 de ori mai igienic decat celelalte perii de curatare faciala.In plus filamentele netedede silicon confera o senzatie placuta pielii,curatand o delicat dar eficient.


Sloganul celor de la Foreo este Pielea Mai Luminoasa si Sanatoasa In Doar 3 Zile!
Acest mic dispozitiv promite sa curate mult mai in profunzime decat curatarea manuala,dar este si delicat ceea ce il face potrivit pentru folosirea zilnica.
Astfel folosit doar 1 minut de doua ori pe zi,va elimina impuritatile ce cauzeaza aparitia cosurilor ,lasand  o piele mai luminoasa,redand astfel increderea ( atat de importanta ).
Varianta mini vine in mai multe culori,vesele si aprinse dar nu are efect de lifting; cu toate acestea pastreaza acele 8000 de pulsatii sonice pe minut,peria cu filamente foarte delicate,ultra igienic fiind dintr un silicon cu uscare rapida,2 viteze si -atentie-o incarcare completa dureaza 5 luni-se incarca simplu printr un cablu usb conectat la laptop;nu sunt necesare piese de schimb si are garantie limitata 2 ani.
Inca mai gasiti seturi promotionale cu 2 cleansere de zi si de noapte oferite gratuit:

Cleanser ul de zi se numeste Awakening Radiance Yogurt cu bergamota si Probiotice.
Cleanser ul de noapte -Celestial Melting Gel cu pudra de meteorit(?! da-exact asa scrie:)
Nu le am incercat inca,dar dispozitivul in sine este extrem de bun-dupa prima curatare s a vazut diferenta:
curatare profunda fara iritatii,si efectul de lifting-abia astept sa l vad!
O alta noutate de la Foreo sunt si periutele de dinti pe acelasi principiu  din gama ISSA:

Ma tenteaza enorm de mult, dar pretul aproximativ de 700 de lei mi a taiat pofta instant!
Ce ziceti? Cunoasteti produsele, le ati incercat?

12 comentarii:

  1. Nu am mai auzit de Foreo, dar suna bine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Aparatul mi se pare mult mai delicat cu tenul decat periile de curatare. Nu cunosc multe lucruri despre el, la tine l-am vazut prima oara in wishlist. Sa il folosesti cu placere! :)
    Eu ma irit pe fata si de la un gel cleanser sau un demachiant nepotrivit, crezi ca e potrivit pentru tenul sensibil? Merci Cati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uite are o varianta speciala pentru tenul sensibil,nu sunt peri dar mai mult niste proeminente;este albastru:)

      Ștergere
  3. Ete -te ...muream si nu stiam ce-i ala Foreo :))) am crezut ca-i vreun aparat de forat :))) in fine ...suna bine ,..dar vorba Cristinei ...o fi potrivit pentru tenul sensibil?? si eu ma irit destul de usor de la produse nepotrivite sau de la factori mecanici ...

    RăspundețiȘtergere
  4. nu le-am incercat, dar mi-as dori, din 2006 ma lupt cu o forma de acnee vulgara, si nu reusesc sa scap de ea in niciun fel, am fost la foarte multi dermatologi si nu au reusit sa imi dea un tratament care sa aiba rezultat. Mi-as dori sa incerc acest "aparat" poate asa as reusi sa scap de ea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu nimic de aceste produse, par interesante, dar sunt scumpe.

    RăspundețiȘtergere
  6. Deci e asa dragut ca.. aspect... si sunt extrem de sigura ca-i si ft bun ❤
    Sa l folosesti cu drag, draga mea, minunata❤

    RăspundețiȘtergere
  7. Marturisesc sincer ca nu stiam de existenta acestui brand, dar pare foarte misto

    RăspundețiȘtergere
  8. Tentante, dar preturile sunt muuuult peste bugetul meu, din pacate. Sa le folosesti cu placere! Te pup :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt ignoranta, recunosc! N am auzit pana acum de Fareo,dar sunt cinstita recunoscand ca nici nu sunt o clienta fidela a Douglas ului. Frecventez mult mai des Sephora. Suna interesant, dar nu cred ca voi avea ocazia sa l folosesc, tocmai din cauza pretului. Si, apropo, de asta, sistemul Clarisonic, mult mai cunoscut, zic eu, are pretul situat in aceeasi zona.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pai uite Clarisonic are alt principiu, este totusi o perie de curatat care "se roteste repede"-perie a carei rezerva care trebuie schimbata la cateva luni si costa cam 150 de lei rezerva (daca nu ma insel), ai mai multe dupe la Clarisonic -am avut ceva asemanator de la Olay timp de 3 ani si a fost foarte ok-o perie care vibreaza este cea de la Magnitone dar nu se gaseste la noi; eu pot spune doar ca le am incercat si Foreo imi place ca este micut, se incarca de la laptop , curata in profunzime si nu irita tenul-plus efectul de lifting pe care abia astept sa l vad!
    Incerc sa fiu cat mai "blanda" cu tenul meu:)

    RăspundețiȘtergere