miercuri, 2 decembrie 2015

My fantastic 4for lashes!

Buna dragelor am revenit cu o scurta  postare din categoria fantastic 4 for, de data aceasta vorbim despre gene.
Sa incep   prin a  va spune ca pentru mine mascara este un item indispensabil, pot rezista fara fond de ten, ruj, bronzer dar fara mascara-nu prea.
 Pentru fanele brandului Estee Lauder am o veste buna, a aparut mini setul cu primerul minunat si mascara Sumpuous Extreme ( mai stiti cel care era un etui unic cu 2 capete, acum sunt separate dar vin in setul Maximize  Your Lashes la 47 lei, le gasiti in Douglas).
    Sa incepem cu ondulatorul de gene, nu il folosesc mereu dar cel pe care il folosesc de ceva timp si sunt foarte multumita de el este unul de la Shiseido, il recomand cu drag.
    Apoi ajungem la primer-am incercat mai multe, dar preferatul meu ramane cel de la Estee Lauder -Lash Primer Plus.
    Mascara preferata tot de la Estee Lauder este -Sumpuous Extreme este categoric preferata mea, desi am cateva alternative despre care va voi povesti mai departe!
   Ultimul produs preferat este un eye liner, de la Make Up For Ever-Matte Liquid Eyeliner, imi place mult este unul din preferatele mele-celalalt fiind unul tip creion de la Collistar.
Sa revenim la alternative:
Alternativa la capitolul mascara pentru mine ramane Yves Rocher Sexy Pulp, un rimel minunat si raportul calitate /pret foarte bun!
Recent am descoperit un mini mascara de la Collistar care va face concurenta serioasa celui de la Estee Lauder-ART design,cu o perie conica asemanatoare ofera un volum fantastic fara sa lipeasca genele!
O mascara colorata prima si singura pe care am incercat o este una de la YSL Mascara Volume Effect Faux Cills-imi pleca maxim, este singura pe care am folosit o in ultimele 2 saptamani-un mov foarte discret ,dar de efect!
Acestea sunt preferatele mele, astept sa aflu preferintele voastre si recomandarile pentru mine!
PS: nici nu stiti cat ma bucura fiecare comentariu pe care il primesc:)
Va pup si va imbratisez cu drag!

3 comentarii:

  1. Rimelul este foarte important pentru mine, preferatul meu din toate timpurile va ramane "batranul" Lash Arhitect de la L'oreal, da cel mai senzational volum din primul strat, urmat de Telescopic. Le-ai incercat? Nu am incercat pana acuma nici un rimel Estee Lauder, dar am sa tin minte preferatele tale. Luna asta chiar mi-am propus sa-mi cumpar Sexy Pulp Mascara, va fi primul meu rimel Yves Rocher :).

    RăspundețiȘtergere
  2. hehe ....si mascara mea preferata este sumptuous extreme ..e drept ca am avut numai travel size ..dar am consumat vreo 3 ( de la diverse truse ) ..si ca el n-am mai gasit pana acum !!! hmm.sunt curioasa de mascara de la collistar ...e un brand foarte bun ..dar nu ii stiu la capitolul mascara .:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sexy pulp l.am avut si era fenomenal, dar nu am incercat nimik de la estee lauder.mi se termina rimelul si cred k o sa incerc estee lauder, prea l.ai descris misto ;) pupici :*

    RăspundețiȘtergere