luni, 7 decembrie 2015

Marie Claire Beauty Kit

Buna dragelor este sambata dupa amiaza si am primit cutiuta Beauty Kit de la Marie Claire:
Sunt foarte entuziasmata de acest proiect si sper sa apara periodic si sa am ocazia sa testez produsele noutati pe piata!
   Mereu am fos atrasa de aceste cutiute, din pacate cele aparute la noi erau la inceput ok apoi ajungeau bataie de joc fata de cele care le mai comandau , intrucat cumpar revista Glamour Uk am avut ocazia sa vad in ce consta cutiuta lor:
Dupa cum am promis , am comandat 2 cutiute si una dintre ele urma sa ajunga la una din cititoarele mele; din pacate am primit doar o cutiuta, se pare ca exista un stoc limitat si fiecare poate comanda doar o cutiuta-ca sa compensez intr un fel faptul ca nu ma pot tine de promisiune o parte din continutul cutiutei va ajunge la una dintre voi in cadoul postarii nr100-ma voi tine de treaba si saptamana viitoare lansam mini concursul !

Acesta este continutul cutiutei:
-revista Marie Claire decembrie (urmeaza sa vine si ianuarie si februarie)
-mostra Clarins Mission Perfection Serum 3 ml
-crema de maini cu extract de shea Loccitane 30 ml
-Lierac Crema anti aging Magnificence 3x2 ml
-Paleta de farduri nudes Essence
-Skincode crema celulara anti aging 3x2ml
-tratament pentru par Revitaluxe Joico 30 ml
-mascara 5in1 Oriflame Wonderlash 8ml
-balsam de buze Colorburst Matte Balm Revlon
-fard de obraz Peach Rose Deborah
   Pentru pretul de 50 lei continutul cutiutei mi se pare fantastic!
Cu siguranta voi mai comanda si editiile urmatoare!
Voi a ti comandat cutiuta?

5 comentarii:

  1. Sora mea a comandat-o si o sa facem fifty fifty :). Sunt tare curioasa de tratamentul pentru par Joico si de balsamul de buze Revlon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte dragut ca impartiti cutiuta, balsam de la Revlon am mai avut dar acesta este mat, pe mine m a tentat serumul de la Clarins si -daca ma crezi-mascara de la Oriflame.
      Oricum este foarte avantajoasa!
      Sa le folositi cu drag !

      Ștergere
  2. Multumim, mostrele de creme m-au tentat si pe mine, la mascara 5 in 1 de la Oriflame parerile sunt impartite e un fel de love or hate, dar poate ne vei scrie despre el daca ti s-a potrivit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vor mai exista editii?super!mi am luat o si eu, produsele cele mai tentante fiind crema de maini si fardul nude.Pe acesta din urma intentionez sa il daruiesc surorii mele,intrucat eu folosesc o astfel de paleta de la Melkior.

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu am luat-o ..mai mult pentru mascara si serumul clarins ..aaa..si tare demult imi doream sa probez lierac ( sunt destul de scumpe cremele lor ) ..si n-am avut nici o mostra sa vad macar daca mi se potriveste . le-am folosit ..si intr-adevar sunt foarte bune ...textura , miros delicat ..hidratare foarte buna. dar toate produsele din acest beauty box mi-au placut .:)

    RăspundețiȘtergere