vineri, 18 decembrie 2015

Favourite cleansers

Buna dragelor astazi va scriu pe scurt despre  produsele mele preferate in materie de curatare a fetei-un pas foarte important, esential in rutina de ingrijire!


Acestea sunt o parte din produsele incercate, care merita mentionate.
In aceasta postare voi scrie pe scurt, urmand ca fiecare produs sa aiba un review separat pe viitor.

Sa incepem cu un produs despre care am scris in postarea cu skincare routine, GlamGlow Powercleanse Daily Dual Cleanser

un produs minune bifazic:ulei plus namol care amestecandu le obtine o pasta minunata care curata tenul foarte bine.
Un alt produs ulei este Vichy Purete Thermale Beautifying Cleansing oil


un produs foarte bun, demachiaza si in acelasi timp curata tenul -ador formulele tip ulei!
Un alt produs pe care doar l am incercat, dar l am cumparat si abia astept sa l introduc in rutina mea de ingrijire este Kiehl's Rare Earth Deep Pore Daily Cleanser:
un produs cu argila  alba amazoniana,exfoliaza si detoxifica tenul-perfect pentru cei cu tenul gras sau mixt.
Un produs de tip spuma care mi a placut este Ole Henriksen African Red Tea  Foaming  Cleanser, un produs mai light dar foarte bun si miroase tare dragut!
Un alt produs Ole Henriksen care efectiv m a surprins prin textura si efectul sau este Pure Truth Melting Cleanser 3in1 , cu vitamina C si ulei de samburi de cires-este un fel de gel,care in contact cu apa si topeste-astfel  demachiaza si curata tenul foarte bine si  profund!
Nu putea lipsi din aceasta postare Emma Hardie amazing face Moringa Cleansing Balm, este produsul meu preferat din categoria ''balm'', curata foarte bine mai ales in combinatie cu sevetelele aferente:
Ultimele produse pe care vreau sa vi le prezint sunt din acelasi brand-Murad:
-Aha/Bha Exfoliating cleanser
-Essential-C Cleanser 


Acestea au fost recomandarile mele, voi ce produse folositi?
Va pup!
 

8 comentarii:

  1. Nu am folosit niciunul din cele prezentate de tine, dar e bine sa citesc un top cu produsele tale favorite. Si eu caut pentru ten ce e mai bun si incercarile astea ma omoara :)) sper sa gasesc ceva bun curand ;) te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. hopaaa..nimic n-am folosit din ce zici tu acolo :)) eu folosesc apele micelare de la nivea , bioderma, ivatherm, sau un gomaj exfoliant de la bioten ..iar pentru ochi bifazicul de la nivea :)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu am folosit nimic din produsele pe care le-ai folosit tu, insa eu folosesc un gel de curatare spumant de la gerovital din gama stop acnee. Il ador!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pfff, pe cel de la Vichy l-am incercat si eu dar nu m-am inteles deloc cu el. De obicei nu ma inteleg cu produsele lor, nu stiu de ce. Ori de cate ori folosesc un produs Vichy, ma mananca fata ingrozitor si, uneori, imi apar si niste bubite mici. Nu stiu ce ingredient e deranjant acolo, cert e ca doar cu produsele lor patesc asta si am decis sa renunt la ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Sa stii ca si eu am un brand cu a carui produse nu ma inteleg, si chiar am insistat ...din cele prezentate sunt cel mai incantata de Cleanserul de la Kiehl's si OH chestia aia gelatinoasa asa e foarte faina!

      Ștergere
  5. Nici eu nu am folosit nimic din produsele tale preferate, momentan am cleanser-ul de la Eucerin si pe cel de la Balea Med, imi plac amandoua. Niciodata nu uit de cleanser, e f important!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte interesante propunerile. Din pacate, nu am folosit niciunul dintre produsele de mai sus, deci nu pot sa imi dau cu parerea despre ele. Eu folosesc de mult timp gelul de curatare Effaclar, de la La Roche-Posay si sunt foarte, foarte multumita de el :D

    RăspundețiȘtergere