luni, 7 decembrie 2015

Decembrie-luna rasfaturilor si dorintelor implinite!

Buna dragelor desi iarna nu este anotimpul meu preferat, decembrie este
o perioada magica in care bucuria de a primi este echivalenta cu cea de a oferi.
Astfel sa incepem cu aceste 4 perechi de sosete groase absolut adorabile, de la Marks&Spencer in set de 2 perechi-abia astept sa lenevesc toata ziua doar in pijama si una din aceste perechi (+maraton de filme ceva).
Tot de la Marks&Spencer food am ales Rich&Smooth Christmas Coffee si Smooth&Full Bodied Christmas Tea.
Sa trecem la unghiute, am primit 2 seturi de la NailsINC:
Setul ci mini oje gel effect ( Victoria Crescent, Marylebone Lane,Hydepark Court, St Paul's Mews, Mafair Lane)si setul de Craciun, care contine:
-Nailcare Superfood Base Coat full size
-45 seconds caviar topcoat mini
-3 mini oje (Victoria Nailcare,Winsor Mews ,Knightsbridge Mews).
Cateva din aceste oje vor ajunge la voi in martie.
De ceva timp mi am dorit sa incerc serumul Lancome Genifique, am prins un set foarte avantajos cu 3 produse mini pentru 10 zile de skincare(serumul iluminator pentru contur ochi, crema antirid contur ochi, crema activatoare a tineretii din aceeai gama ) plus Serumul full size !
 Un alt cadou care m a bucurat foarte tare este setul de la The Body Shop Spa of the World:

Set care contine:
-African Ximenia Scrub
-Aparat pentru masaj
-French Lavender Massage Oil
-Egyptian Milk&Honey
-Japanese Camellia crema corp


Daca nu stiati cei de la Panacea au avut recent reduceri, nu puteam sa nu profit caci pusesem ochii pe o crema de ceva timp-asa arata coletul, dragut ,nu i asa?
Detox Mix Acnee Prone Oily skin face cream ,light hydration-este un regim organic de nutritie si detoxifiere al pielii, care combina proprietatile curative si astringente ale lavandei si castravetelui.
Abia astept sa o incerc!
De la Yves Rocher, Anti Age Global Complete Anti Aging Mask, chiar sunt curioasa sa le incerc!
Acesta e un set adorabil de la L occitane care contine 3 balsamuri de buze din gamele:
-Iasomie si Immortelle
-Miere si mandarina
-grapefruit si rubarba.
Si ultimele achizitii sunt de la Carturesti:
Daca va plac lucrurile deosebite, puteti alege niste calendare mai speciale- eu iubitoare de pisici nu puteam sa nu aleg 365 cats si calendar-semn de carte lunar cats, plus 1000 Places to see before you die.


Sunt foarte curioasa ce v a adus mosul, sau ce v ati mai cumparat in perioada aceasta?
Va pup!






5 comentarii:

  1. Mos Nicolae a uitat de mine anul asta, poate la anul va veni.. asa ca mi-am purtat singura de grija si mi-am luat setul editie de iarna de la Yves Rocher-Portocala Confiata si Migdale, miroase tare bine. Mamma mia ce norocoasa ai fost tu! Toate cadourile si cumparaturile tale sunt superbe.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sosetele sunt tare dragute si pufoooase<3 trebuie neaparat sa incerc o crema de maini de la Loccitane, prea sunt laudate :)) Setul de la TBS arata asa luxury <3.calendaeu cu 1000 de locuri de vizitat e super tare. Carturesti scrie pe mine curand :)) te pup draga mea sa te bucuri de ele :*

    RăspundețiȘtergere
  3. La mine mosul vine zilnic sau imi place sa cred ca e ziua mea zilnic☺ de ce sa astept? Traiesc clipa,imi cumpar ce mi doresc,de cele mai multe ori cand imi doresc,chiar daca asta inseamna distrugerea totala a bugetului meu. Mosul mi a adus o pereche de cizmulite de interior si cutiuta de la Marie CLaire,mai finut,ca a picat inainte de data de salariu a mosului.Are timp sa revanseze pe tot parcursul acestei luni😄

    RăspundețiȘtergere
  4. sa le folosesti cu placere draga Katy !!! setul ala lancome cred ca este super. am avut si eu un serum de la ei...foarte bun . eu am primt de la mos ..beauty-boxul de la douglas ( sunt innebunita dupa beauty- boxuri de orice fel ) ..si un voucher de 100 roni sa-mi iau ce vreau eu ..:D in afara de asta mi-am facut eu singura cadou o pereche de botine frumoase !!

    RăspundețiȘtergere
  5. cate minunatii.. <3
    dar...sosetelele.. alea pufoase.. suuunt.. <3

    RăspundețiȘtergere