miercuri, 18 noiembrie 2015

Skin care routine regimen+skin care empties

       Buna dragelor, de ceva timp pregatesc aceasta postare-va fi ceva mai lunga caci vreau sa va vorbesc despre produsele pe care le folosesc, rezultatele obtinute si cele pe care le am folosit -plus cateva  recomadari:)
 Sa incepem cu rutina de DIMINEATA,  primul pas fiind cleanse&tone:
Cleanserul pe care il folosesc acum, si imi place foarte tare este de la GlamGlow-PowerCleanse Daily Dual Cleanser si este bifazic: mud&oil foam; este practic o pompita bilaterala -o jumatate de flacon contine ulei de tangerine, cealalta-namol/argila verde plus fosfolipide soia si cheramide din orez,astfel luam cateva pompite din fiecare, amestecam si aplicam pe fata pregatita (ce fac de obicei -cu un prosopel tinut in apa calduta, il tin pe fata cateva clipe ca sa deschid porii ), si apoi urmeaza tehnologia, si anume-Cilnique Sonic System , un sistem de curatare sonica revolutionar-exista si varianta pentru barbati:
Stiu ca Douglas a adus produsul din noiembrie so-trebuie verificat!

 Dupa ce am curatat fata, urmeaza tonifierea- Michael Todd Blue Green Algae Antibacterial Toner-
o lotiune tonica foarte placuta, lasa tenul hidratat si l pregateste pentru pasul urmator, la capitolul antibacterian...nu stiu ce sa zic, cat despre miros-trebuia sa ma obisnuiesc ...ceva timp:)
  Ce am folosit pana  acum o luna si jumatate:
 Ani de zile am folosit aparatul de curatare de la Olay, foarte bun-in vara am vazut ca cei de la Braun au scos o replica pentru el; ne am inteles foarte bine-mai greu a fost o perioada cu rezervere dar am rezolvat o si pe asta:) plus am 2 cleansere despre care vreau sa va vorbesc:
-Michael Todd Skin defender  AHA creme facial cleanser, un produs cu care m am inteles foarte bine-contine pe langa altele:aloe vera,, acid hialuronic, extract de arnica, extract de ceai verde, acid stearic, acid lactic, acid glicolic, acid malic, acid hialuronic-un produs foarte bun care imi lipseste
REN Clearcalm 3 clarifying clay cleanser ,un cleanse bun care insa s a terminat foarte repede pot spune ca si datorita acestui cleanser am avut tenul mai curat, fara imperfectiuni!
Clinique 3 clarifying lotion , mi a placut foarte mult si a fost extrem de spornic-contine acid salicilic si extract de Hamamelis virginiana.
Dupa demachiere si tonifiere urmeaza pasul urmator, care pentru mine este alternarea a 2 produse minunate:
-Caudalie Polyphenol C15 Serum Defense Anti-rides, un serum cremos care are 100% antioxidanti, oil free, ci vitamina C si acid hialuronic cu 0% parabeni,ftilati, uleiuri minerale -imi place tare mult produsul acesta lasa tenul atat de neted si pregatit pentru urmatoarea etapa!
-Kiehl's Daily Reviving Concentrate a intrat recent in rutina mea de ingrijire, dar cu siguranta va ramane pentru mult timp-este un concentrat cu textura lejera care se absoarbe usor in piele, ajuta la protejarea zilnica a barierei pielii impotriva agresiunilor din mediu, fiind un tratament revitalizant ajuta la corectarea  vizibila a semnelor de oboseala ale pielii, impiedicand aparitia tenului tern , a ridurilor si a texturii neuniforme-formula contine uleiuri derivate natural, incluzand radacini de ghimbir, uleiuri de floarea soarelui si Tamanu.
Dupa aplicarea serumului/uleiului urmeaza ultimii pasi:
-Biotherm Skin Best Eyes o crema contur ochi anti oboseala, are la baza extractul a 2 alge marine care lupta impotriva cearcanelor, pungilor de sub ochi si a liniilor fine -astfel zona pare mai luminoasa si ''intinerita''.O cremuta lejera , verde care chiar isi face treaba.
-Clinique Superdefence spf20  crema mea hidratanta si factor de protectie, sunt la al 2 lea borcanel si imi place foarte mult!
Aceasta este rutina de dimineata.
Ce am mai folosit pana acum:
-Dioptigel Lierac crema contur ochi cu efect de reducere a pungilor, contine cretisoara, iederam coada calului si musetel; ramane pentru mine cea mai buna crema contur ochi incercata pana acum!
-Michael Todd Hyaluronic Acid+C Antioxidant Moisturizing Serum, un serum foarte bun, un ambalaj extrem de practic-ce sa mai,  a fost un produs hit cu siguranta!
-Murad Essential-C Day Moisture Broad Spectrum spf30, crema hidratanta cu factor de protectie perfecta pentru mine-am deja 2 tuburi care ma asteapta (unul castigat la un concurs pe feelunique si celalat cumparat din Sephora cand au fost reduceri 20%).

 Acum sa trecem la rutina de SEARA, primul lucru pe care il fac cand ajung acasa ( fie ca sunt machiata sau nu ) este sa ma demachiez:
In general prefer lotiunile micelare, care sunt geniale si curata orice tip de machiaj- ultima folosita a fost Sephora Eau micellaire demaquillante visage &yeux, un produs chiar bun care si a facut treaba-insa acum folosesc un duo de la Melvita:
-Bouquet Floral lapte demachiant catifelat cu apa de trandafir, de portocal si extract de narcis
-Apa florala cu hamamelis, cunoscuta pentru proprietatile sale calmante si antistringente pe care o folosesc pe post de lotiune tonica ( DUPA  apa micelara sau laptele demachiant URMEAZA neaparat cleanserul-acelasi ca si dimineata , si apoi lotiunea tonica)!
Dupa demachiere, curatare si tonifiere urmeaza:
-Caudalie Polyphenol C15  Ulei detox pentru noapte, care contine elei de struguri,neroli si lavanda precum si extract de rosa mosquee, ajuta la regenerarea tenului obosit peste noapte-ador acest ulei , ma trezesc efectiv cu un ten reinnoit!
Dupa aplicarea uleiului folosesc unul din ustensilele de la The Body Shop pentru masajul facial!
-Kiehl's Creamy Eye Treatment cu avocado. este o crema extrem de hidratanta initial are consistenta de unt dar se absoarbe foarte repede si hidrateaza bine zona ochilor!
 Ce am mai folosit:
2 produse de la TBS:
-Vitamine E eyes cube 
-Nutriganics Smoothing Night Cream-o crema care mi a placut foarte mult, extrem de hidratanta , netezeste si reduce liniile fine si ridurile cu ulei de Babassu, de masline si de cocos-cu siguranta ma voi intoarce la aceasta crema dupa ce epuizez rezervele de uleiuri!
   Am cateva mentiuni la capitolul MASTI:

-The Body Shop  Drops of Youth Bouncy sleeping mask, este o masca leave on pe care o aplic dupa ulei cam de 2-3 ori pe saptamana, dimineata tenul este mai suplu, mai neted, si reimprospatat!
- Glam Glow youthmud- un produs celebru, care intr adevar curata foarte bine tenul insa nu ma lasa pana nu gasesc un dupe pentru el la pret accesibil!
-Sensai Silk Peeling Mask a fost un rasfat , o folosesc cam de 1-2 ori pe saptamana pe tenul demachiat si curatat, aplic aceasta masca, pe tenul umed si masez apoi las pentru 1 minut sa actioneze , apoi spal cu apa calduta si atat-este cu adevarat un produs foarte bun, daca va tenteaza sa stiti ca nu veti regreta!
  Produse SOS, pe care le folosesc doar la nevoie:
-La Roche-Posay Effaclar Duo [+]-este un produs pe care il folosesc doar cand simt/sau vad ca tenul meu o ia nitel razna-foarte rar in prezent, in trecut aveam saptamani intregi in care era singurul produs pe care il foloseam pentru a mi tine tenul (plin de imperfectiuni, cosuri si semne ) sub control!
-Vichy Normaderm Hyaluspot un tratament local , aplicam direct pe un cos si in 2 zile era ca si disparut; acum l am inlocuit cu Clinique anti-blemish solutions clinical, tot o solutie care se aplica local, la nevoie  contine acid salicilic si extract de Hamamelis, un produs bun care cu siguranta il voi avea o lunga perioada de timp.
WHAT'S NEXT, adica ce produse( o parte din ele ) urmeaza sa folosesc cand cele de mai sus se vor :
termina:
Pentru curatare si tonifiere voi incerca:
-Clarins Gentle Foaming Cleanser cuextract de muguri de bumbac si provitamina B6
-Clarins Genlte Exfoliator Brightening Toner-cu acizi de fructe de Tamarin.
Pentru contur ochi ZI, abia astept sa incerc Clinique All About Eyes Serum de-puffing eye massage ,cu un aplicator cu bila care promite sa reduca vizibil pungile, sa amplifice hidratarea si sa ofere luminozitate zonei!
Pentru contur ochi NOAPTE-voi incepe sa folosesc-Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Seum,care promite sa reduca fiecare semn cheie al imbatranirii!
 Aceasta este rutina mea de ingrijire, sper ca a ti avut rabdare sa cititi toata postarea si astept recomandarile voastre!
Va pup!











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu