luni, 28 decembrie 2015

Best of 2015

Buna dragelor, va imbratisez si va salut.
Astazi va prezint pe scurt produsele preferate ale anului 2015, nu vor fi categorii -doar produse care mi au placut tare mult si cu care m am inteles !
Surprinzator toate produsele le am descoperit pe la sfarsitul anului, cel tarziu din octombrie ,dar au reusit sa ma impresioneze si sa castige locul pe raftul meu!

Cleanser ul preferat ramane GlamGlow Powercleanse Daily Dual Cleanser, am scris despre acest produs in postarea skincare routine si nu ma mai satur de el!
Deoarece eram in cautarea unui nou serum, la redeschiderea magazinului Debenhams din Mall Plazza am beneficiat de un machiaj profesionist Lancome, si am testat serumul Advanced Genifique -care odata testat a ajuns  sa fie cumparat, voi scrie despre el mai pe larg in ianuarie-dar este absolut fantastic,pielea mea se simte rasfatata si tonifiata, hidratata si usor ''intinsa''.
La cumpararea setului Lancome Genifique, am primit un mini parfum lA VIE EST BELLE , si m am indragostit iremediabil de el ( testasem in trecut varianta intens si mi s a parut prea ''intens'' pentru mine- dar acest parfum...a ajuns si el sa fie cumparat si in decembrie a fost singurul pe care l am purtat .Astfel varianta ICONIC , este parfumul femeii increzatoare, care a atins siguranta acceptand indoiala; eleganta distinsa care are la baza elementul patchuli imbogatit cu iasomie;o declaratie a frumusetii ce nu poate fi definita, manufestata prin incredere si iubire de sine!
Produsul preferat haircare ramane samponul Kiehl's AminoAcid Shampoo, despre care am scris in detaliu in postarea-prezentare a produselor Kiehl s incercate, mi a schimbat parerea despre felul in care ar trebui sa fie un sampon si cum ramane parul proaspat spalat, daca nu l ati incercat -you should, nu ve ti regreta!
Intrucat sunt obsedata de oje, ojele preferate raman cele de la NailsINC ,nuanta preferata este Hyde Park Court.
Din produsele de machiaj ma pot lauda cu un mascara pe care l am indragit tare de tot, Collistar ART Design il am invarianta mini dar este primul pe lista dupa ce termin toate rezervele, plus un ruj rosu sangvin TOP SHOP in nuanta Harness-foarte intens ,cremos si rezistent( urmeaza o postare despre rujurile mele..)
Am descoperit recent o crema de maini care miroase absolut incredibil-Rituals Ginko's Secret, un balsam de maini cu ginseng si ginko biloba, este mai light dar aroma si persistenta ei m au cucerit, il voi comanda cu siguranta!
Produsul pentru corp care mi a ramas in minte este The Body Shop Fuji Green Tea Body Sorbet, v am vorbit despre acest produs...e pe terminate...si il voi cumpara again and again...
 Serialul preferat ramane Downton Abbey, ce rau imi pare ca s a terminat..


Voi ce produse preferate aveti?
Astept cateva detalii
Ps pe 1 ianuarie lansam un mic concurs-rasfat!fiti pe faza.
Va pup!

9 comentarii:

  1. Dintre cele descrise de tine ..eu le-am folosit si le stiu ..doar serumul genifique -lancome si mascara collistar , ..si care sunt foarte faine ..sunt doua branduri pe care le iubesc alaturi de estee lauder. :) Insa am descoperit in acest an produsele de ingrijire ziaja ...pentru corp sunt sublime unturile lor de corp si cremele de mana ..si au un pret prietenos. Pentru ten , ..am incercat ceva de la shiseido...dar inca nu m-am lamurit daca e la nivelul lui estee lauder sau nu :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca produse preferate am cateva, iubesc rimelul Maybelline the falsies volume expres waterproof, e suuper bun, rujurile maybelline sunt printre preferate si marylouminazier the balm e wow. Din cele prezentate de tine nu am incercat nimic, dar mai facut sa.mi doresc samponul khiels ;) te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Pfff, La Vie est belle e si printre preferatele mele! Imi place foarte mult si Hugo Boss Femme, e foarte feminin.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut ocazia sa teztez serul Lancome, am primit 2 mostre de la o prietena, e foarte bun si exact cum ai descris tu, lasa pielea intinsa si hidratata.Anul asta am descoperit crema de fata LiftActive Supreme de la Vichy, la fel lasa pielea luminoasa, intinsa, neteda, e o crema antirid care imi place tare mult.
    Parfumurile La Vie est Belle si Hypnose sunt preferatele mele de la Lancome, nu sunt fana Poeme sau Tresor.
    La capitolul hair care, masca mea preferata e Gliss Ultimate Oil Elixir, lasa parul exact cum imi place mie, volum, aranjat, matasos, lucios. Nu am incercat samponul Kiehl's, sunt curioasa cum o fi, inca nu am gasit un mi-am gasit samponul preferat.
    Astept postarea cu rujurile ;) Te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. La Vie Est Belle e minunat! Restul produselor nu am avut ocazia sa le incerc.
    Ca preferate, am balsamul de par Dove Pure Care Dry Oil, Glamglow THIRSTYMUD Hydrating Treatment si parfumul So Elixir Purple.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cate produse faineeeeeeeee!!! I love it!!! Am si eu un ruj preferat de la Rimmel London.. e minunat.. <3
    Ps. astept postarea cu rujurileeeeeeeee !!!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Și eu aș vrea să încerc câteva produse de la Kiehl's. Am auzite multe lucruri bune despre ele.

    Am scriu și eu pe blog despre preferatele mele dacă vrei să te uiți.
    Sper că ai avut un an bun!
    https://makeupftw.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  8. Dap si pt mine Body Sorbet-ul de la TBS e mana cereasca vara. Tot in 2015 am descoperit si eu Downton Abbey,pe care l-am vazut in 2 saptamani. Iti recomand si Da Vinci's Deamons. :D

    RăspundețiȘtergere