vineri, 15 martie 2019

Best of Beauty Feelunique-Cutiuta FIT For A Queen

Bine v am regasit dragutelor, suntem in luna femeilor  si toate site urile au avut  oferte extrem de tentante fie de 8 martie ,fie de ziua mamei care se sarbatoreste maine.
Cei de la feelunique au venit cu ideea acestei cutiute pe care au denumit o Fit For A Queen , costa aproximativ 90 de lei si arata in felul urmator:

si inauntru am gasit 9 produse din care 3 full size:

avem 3 produse pentru par:

de la Hello Jo gama Stay Strong Sampon si Balsam cu cafeina care ofera volum -full size, samponul contine si mici granule din seminte de alune si balsamul contine unt de cocos.
Si Percy&Reed Perfectly Perfecting Wonder Overnight Recovery 30 ml un fel de tratament intens hidratant peste noapte pentru podoaba capilara

urmatoarele 6 produse:

Lanolips balsam buze full size capsuni
Emma Hardie Moringa Cleansing Balm 15 ml am mai folosit acest produs, este minunat si o sa va povestesc mai multe despre el intr o postare despre rutina mea de ingrijire
Embryolisse Lait Creme Concentre 5 ml cu siguranta stiti despre acest produs foarte laudat de dermatologi, make up artisti, vloggeri, bloggeri etc este un produs 4 in1 : hidrateaza, dar poate fi folosit ca si primer, masca reparatoare sau lapte demachiant.
Darphin Essential oil Elixir  rose aromatic care hydration 4 ml cu 3 estente de trandafir, maces si primula.

Carita Progressif Micro Peeling MASQUE 15 ml o masca anti imbatranire cu scrub care inlatura impuritatile si celulele moarte de pe suprafata .

Slyn Iceland Pure Cloud Cream  o lotiune usoara incarcata cu vitamine, aloe vera si mure arctice -perfect pentru tenul sensibil!

Cam asa arata cutiuta, ce parere aveti? Ati cumpara o? Ce surprize ati primit in luna noastra?



2 comentarii:

  1. foarte faina cutiuta !!! eu am primit ca martisor un parfum si un voucher !!! iar de 8 martie lalele, bomboane si un set de cosmetice !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasă cutia cu produse minunate,pentru o regina,exact ca in denumire😍

    RăspundețiȘtergere