marți, 12 februarie 2019

Lookfantastic Valentine's Rose Box

Bine v am regaasit dragutelor, ce mai faceti?cum merg pregatirile pentru Valentine's/Dragobete? faceti ceva special sau e o zi ca oricare alta?

Dupa cum stiti ( daca ma urmariti ) cei de la lookfantastic au niste idei foarte faine -vezi advent calendarul sau setul cu ouale de Pasti; anul acesta au avut ideea unei cutii cu 7 produse care au in compozitia lor extract de trandafir; cutia in sine e superba.Azi a ajuns coletul si sunt asa de entusiasmata ca trebuie sa va povestesc imediat!


asa arata cutia la exterior-interiorul promite si mai mult!

Nu stiu daca v am povestit, dar nu ma omor dupa aroma de trandafir-dar aceasta cutie mi a facut cu ochiul.
Primul produs Korres Japanese Rose Shower Gel 250 ml nu miroase a trandafir aproape deloc, imi place tare si simt mai mult usoara aroma de piper:))


Urmatorul produs este unul pentru par-Christophe Robin Cleansing Volumizing Paste cu argila pura si extract de trandafir 250 ml. Curata si rasfata parul cu o curatare profunda tratament sampon-like cu beneficii volumizante.


Urmatoarele 5 produse sunt de skincare:
Aurelia Miracle Cleanser cu musetel, eucalipt, rozmarin si bergamot ( nu gasesc trandafir in lista ingredientelor ) 50 ml
 

Pixi Rose Tonic 100 ml stiti cat de mult imi place Glow Tonicul cu acid glicolic de la Pixi , mai am un travel size al acestuia-deci incerc si revin la review.

Urmeaza Omorovicza Quenn Of Hungary Mist 30 ml , am mai incercat acest produs pe post de lotiune tonica ( abia astept sa va fac un review am produselor acestui brand-al carui fondator e castigator al premiului Nobel pentru inovatie) cu proprietati de rejuvenare , hidratare si netezire; avem extract de trandafir, salvie, si apa de floare de portocal.


Elemis Rose Gentle Exfoliator 50 ml un scrub dragut cu extract de trandafir, castravete si jojoba.

Ultimul produs din cutiuta-Caudalie Vinosource Creme Hidratante Sorbet ,un gel care se absoarbe foarte usor si calmeaza iritatiile si tenul stresat-netezind si lasand tenul ca dupa un refresh;contine apa de struguri si musetel.

Ce parere aveti despre cutiuta? V ar atrage asa un format?

8 comentarii:

  1. Buna. Cutiuta arata super, iar produsele chiar fac cu ochiul. Sa te bucuri de ele si sa le folosesti cu drag.
    Review la ele ☺, in special Pixi. ☺

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place cutiuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Super drăguță cutiuta,iar produsele sunt minunate, sa le folosesti cu drag🤗

    RăspundețiȘtergere
  4. Numai produse minunate😍

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa stii ca aroma de trandafiri nu ma da pe spate nici pe mine! Cand eram moca, bunica mea folosea, de sarbatori, o tamaie cu aroma de trandafiri, asa ca, ori de cate ori dau peste cosmetice cu aceasta aroma, ma gandesc la tamaie. �� Dar cutiuta aceasta arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere