luni, 18 decembrie 2017

Marie Claire Beauty Kit by Sensiblu

Bine v am regasit dragile mele, astazi va povestesc despre acest kit de noiembrie care mie una mi a placut tare mult.



Toate produsele le gasiti in farmaciile Sensiblu si au cateva branduri tare interesante.

Cutiuta  fost ceva mai mare in comparatie cu cele standard si contine in ordinea de pe tricou :)





     -Crema de maini puternic hidratanta a brandului -417 cu uleiuri naturale se susan si masline, cu vitamina A,B, E ,F si minerale de la Marea Moarta.Suna tare interesant si o crema de maini pentru mine este un must intotdeauna
    -Gel de dus cu aroma de Iasomie de la l Erbolario  si o mica borsetuta roz bombon, imi place tare acest brand deci sunt tare tare curioasa cum este si acest gel de dus.
     -Servetele demachiante Oxyance pentru ten sensibil, intotdeauna utile  in calatorii, garzi, in momentele cand ma grabesc sau ...imi este lene, recunosc mai am astfel de peroade unde oboseala acumulata cu lenea....ma duc la consumarea rezervelor de servetele demachiante.
      -Chapter 03 Ulei de masaj cu fructe de padure  miroase tare frumos acest ulei.
      -Splat pasta de dinti cu efect de albire Blackwood care este efectiv neagra, cu extract de ienupar si mesteacan , imi place tare aceasta pasta de dinti, am incercat o, mai am una neinceputa...deci rezervele de bunatati se inmultesc.
       -Batiste sampon uscat XXL volume l am mai folosit, este un produs bun si eficient, aceasta miniatura este perfecta de tinut in geanta pentru ...orice nevoie:))
       - Trussa gel antibacterian pentru maini
       -Dr Organic Ale vera Deodorant 
  Acestea sunt produsele , pe mine aceasta cutiuta m aimpresionat si tare mi ar place sa mai faca colaborari cu diverse farmacii ( poate reusesc cu HelpNet sa avem ceva Caudalie sau Marvis, sau Lierac).
Voi obosnuiti sa cumparati aceste cutiute? va tenteaza produsele de mai sus?






6 comentarii:

  1. Buna. Se gasesc doar in farmaciile Sensiblu? Stiu ca ei mai fac beauty box uri din acestea, insa doar pe site ul lor am vazut. Habar n-aveam de alte colaborari. ☺

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna , a fost cutiuta Marie Claire in colaborare cu Sensiblu
    fost de vanzare la mijlocul lunii trecute
    https://beautykit.marieclaire.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow! Cât e de fainaaaaaaa!!! Câte bunătăți! Sa le folosești cu mult drag !!! ❤️

    RăspundețiȘtergere
  4. Cate produse minunate! Da, obisnuiesc si eu sa mai comand astfel de cutii, pentru ca asa cumpar mai multe produse, la un pret avantajos.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place ce produse au fost in cutie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu obisnuiesc sa cumpar, dar cred ca o sa ma apuc. Sunt curioasa cum miroase uleiul acela de masaj cu fructe de padure.

    RăspundețiȘtergere