joi, 28 septembrie 2017

Mini empties

Bine v am regasit pentru a 4 oara astazi, dupa cum v ati obisnuit cand adun mai multe produse mini sau travel size -postarea de mini empties vine saparat:


Am terminat cateva produse ale brandului Origins :
Plantscription Anti aging cleanser si Power eye cream, o gama care mi a placut tare mult-am crema de fata in varianta full size si isi face treaba foarte bine!
A perfect world spf40 age defense moisturizer cu extract de ceai alb, am creme contur ochi in varianta full size si cleanser ul varianta travel-produse faine si spornice!

Am terminat cateva produse L occitane:
Amande shower oil, Verveine shower gel
Eau essentielle Immortelle (mi a placut atat de mult produsul ca am ajuns sa l iau in varianta full size ),Precious Night Cream si Precious Cream Immortelle

Din categoria produselor pentru corp am mai consumat:
Douglas Home Spa Almond oil&Sesame oil Nourishing shower foam un gel de dus spuma pe care l am gasit in glamour beauty bag si mi a placut tare, e foarte interesanta consistenta  asta de spuma
Marionnaud Disolvant Doux fara acetona, mi a fost util in deplasari
Gerovital H3 Fresh este unul din deodorantele mele preferate, desi nu neaparat in aceasta aroma-oricum foarte utila in calatorii
Aveeno Daily Moisturising Lotion o mostra generoasa pe care am primit o la ultima comanda Boots, foaret mult mi a placut hidratarea si mirosul produsului

Din categoria produse prentru fata ,am urmatoarele terminate:

Ole Herniksen PowerPeel  Step 1-3 am reusit sa l folosesc ca la carte odata la 15 zile, ce contine :
scrub cu migdale, peeling cu lamaie si masca hidratanta cu musetel -nu va pot exprima ce senzatie provoaca produsele pe rand si cum arata fata ( ca un fundulet de bebelus) -Recomand cu mare mare drag acest sistem!
La roche Rosay Serozinc e un produs pe care l am mai incercat, acum il am in varianta 50ml-il ador, il folosesc pe post de lotiune tonica-si DA, a ajuns si la noi, l am vazut in farmacii!
Dermalogica Clear Start Foaming Wash este un cleanser foarte util in perioadele in care nu va mai intelegeti cu tenul vostru!( contine acid salicilic, extract de arbore de ceai, lavanda si musetel)
Pixi Glow Tonic si in varianta 30 ml ,foarte foarte bun!
Estee Lauder New Dimension Shape&Fill Expert Serum , am gasit aceasta mostra la casa in Douglas si am vrut sa l testez, foarte interesanta si laptoasa consistenta lui si chiar m a tinut o sapt intreaga -am vazut si usor efect de intindere sa zicem.
NIP+FAB Glycolic Fix Daily Cleansing Pads 10 dischete exfoliante cu acid glicolic concentrat, foarte interesant produsul
Caudalie Vinosource Creme Sorbet Hydtratante un produs foarte interesant, cremos si hidratant-Caudalie, este un brand care nu m a dezamagit niciodata!
Givenchy Hydra Sparkling crema hidratanta iluminatoare, un produs luxuriant pe care probabil nu il voi putea achizitiona in varianta full size, acum folosesc un mini lotiune hidratanta din aceasta gama:)

Am reusit sa termin 4 masti mostre sau mini foarte interesante:
Douglas Beauty System Instant Radiance Mask o masca pentru stralucire
Apivita Express Beauty with Orange masca revitalizanta
Sephora Mud Mask Purifying&mattifying o mostra primita la o comanda online Sephora, ce mi a placut-contine Zinc si Cupru, si are o textura aerata asa cu bule dupa aplicare:)
Clinique Moisture Surge Overnight Mask o masca tip leave-on peste noate, hidratanta-foaret buna, o recomand tenurilor insetate!
Astea au fost empties-all the empties:)

4 comentarii:

  1. Ce-mi plac mie miniaturile! Sunt usor de luat oriunde si te ajuta sa iti faci o impresie despre produsul respectiv.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu mereu uit de miniaturri e pacat pentru ca de multe ori sunt produse high end pe care trebuie neaparat sa letestezi inainte de a le cumpara

    RăspundețiȘtergere
  3. Ador produsele travel size, asa mici si dragutele suuunt, plus ca incap in orice buzunarel. Si mie imi plac deodorantele Gerovital, de fapt nici nu cred ca am dat peste vreun produs nasol facut de ei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Și eu adun tot felul de miniaturi, mi se par tare simpatice și mult mai utile. Și în plus le iei foarte ușor peste tot ❤😘

    RăspundețiȘtergere