miercuri, 27 septembrie 2017

Haircare empties

Bina v am regasit dragile mele, mi a fost tare tare dor sa scriu pe blog ,de voi si mai ales de interactiunea cu voi.Astazi ma straduiesc sa scriu despre produsele consumate-le voi imparti pe categorii caci sunt multe...






Incep cu produsele pentru ingrijirea parului :





Majoritatea produselor consumate sunt ale brandului OGX:
Sampon Tea Tree Mint am reusit sa termin 2 recipiente, imi place tare mult -contine ulei de arbore de ceai australian,proteine din lapte si ulei de menta-aduce echilibru unui scalp predispus la ingrasare si in acelasi timp hidrateaza firul de par; avand in vedere ca am al 3 lea sampon pe terminate si inca 2 in asteptare va puteti imagina cat sunt de multumita de acest sampon!
Gama Niacin3&Caffeine sampon si balsam  cu proprietati fortifiante si anti cadere, cu niacin, cafeina, extract de palmier pitic, si acid alfa hidroxi -aceasta combinatie a dat rezultate la mine; mi au placut tare mult ambele produse si m au ajutat enorm.
Sampon Biotin&Collagen thick&full cu proprietati fortifiante si efectiv parul arata mai bogat si mai des dupa folosirea lui, cu vitamina B7, biotina, colagen si proteine hidrolizate de grau-ce mi a placut acest sampon!
Balsamul Awapuhi ginger revitalizant, cu proteine si keratina era un produs cu 2 componente una mai vascoasa si ceealalta mai  lichida cumva -dar extrem de efecient si placut la utilizare.
     Ce trebuie sa stiti despre produsele OGX este ca sunt tare spornice, samponurile fac multa spuma din f putin produs, balsamul se intinde foarte bine si...chiar sunt eficiente, tot ce am incercat-si chiar am incercat ceva (ok, mai multe ) produse.
Un alt produs incercat este un gomaj pentru par  Matrix Biolage Sugar Shine System Pollishing Hair Scrub este un scrub de par-l am folosit cand simteam nevoia unei curatari mai profunde la radacina si a unui masaj al scalpului, un produs care mirosea foarte bine-insa din caetgoria de produse voi prefera in continuare scrub ul de la Collistar.
Ultimele 3 produse sunt de la L oreal :
Sampon Elseve  Argila Extraordinara  cu cele 3 argile fine pentru par normal cu tendinta la ingrasare, mi a placut ,extrem de spornic,dar  mai sunt atatea produse de incercat...you know
Elvive Phytoclear Intensive 1 minute exfolianting Scrub un fel de tratament pre-samponare cu uleiuri esentiale pentru scalpul cu matreata , un alt produs bunicel dar se clateste foarte greu!
    Cam acestea sunt hair care empties ..urmeaza celelalte categorii de empties, ceva newbies si ...am ramas datoare cu cateva cmenzi Yves Rocher:)


5 comentarii:

  1. Oh, dar sunt!
    Ceva recomandari pentru parul uscat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a fost Ft Ft Ft Ft dor de tine! Bine ai revenit! Astept postări noi 😇❤️💙💜💚!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am incercat samponul cu argila de la L'Oreal, singurul cu care am reusit sa inlocuiesc H&S. Mi-a placut mult gama asta, o sa caut si din lista ta ce mi s-ar potrivi.

    RăspundețiȘtergere