joi, 8 august 2019

June&Jully Empties

Bine v am regasit dragutelor, ce mai faceti?
Astazi urmeaza o postare despre produsele consumate in lunile iunie si iulie, au fost ceva ( dupa cum observati in poza de mai jos )

Sa incepem cu produsele pentru par, au fost  mai multe :

la categoria Hair avem 3 produse full size:

Redken Cerafil Retaliate sampon si balsam 2 produse cu efect de stimulare a cresterii parului cu ceramide, SP94 si mentol.Mi au placut tare mult, spornice, miros foarte placut si chiar imi creste parul destul de repede ; deci si au cam facut treaba!
Hello Jo Stay Strong sampon pentru volum cu cafeina, l am folosit in combinatie cu celelalte de mai sus si chiar ofera volum, miroase bine-singurul dezavantaj a fost ca era capacul defect:(

Am consumat un produs travel size Christophe Robin scrub cu sare de mare pentru scalp sensibil si gras, este un produs foarte fain si spornic-cateva bucatele amestecate cu apa si bine masate scalp doar atat !

Am 3 produse Briogio travel size consumate:
2xScalp Revival sampon micro exfoliant cu carbune si ulei de cocos, mi a placut enorm abia astept sa mi l comand in varianta full size!
Don t Despair, Repair masca hidratanta intensa cu un amestec de ulei de cocos, avocado,migdale dulci, vitamina B5 si biotina pentru par deteriorat si uscat;  acum dupa ce am decolorat parul cu o tura de spuma Effasor L oreal si e ceva mai aspru ...am tot folosit masti, aceasta mi a placut in mod special!
Leonor Greyl masca hidratanta cu floare de iasomie,pentru par fin si uscat-miroase divin, are efect ok ...dar si pretul pe masura.
Virtue masca tratament restructuranta, foarte faina si trebuie tinuta 2-3 minute dupa aplicare ( nu sunt genul care sa stea cateva ore cu masca in par, sorry)
ultimele produse pentru par sunt:
Rahua  sampon pentru volum, chiar ofera volum dar nu tine decat pana a 2 zi.
Coco&Eve Like a virgin masca super hidratanta cu ulei de cocos si extract de smochin.Acea masca laudata de toti youtube erii straini , e o mascuta foarte hidratanta care mi a placut!
David Mallett balsam hidratant, poate fi folosit ca si masca doar va fi nevoie de aplicare 20 minute ( ca si balsam, doar 3 min), este un balsam ok.
Sachajuan Scalp Shampoo mostra , un sampon pentru scalp iritat si matreata care mi a cam placut tare de tot( contine ulei de rozmarin, mentol, acid salicilic si extract de ghimbir )
Virtue Refresh sampon purifiant cu Alfa Keratina 60 KU , un sampon foarte bun!


La categoria  produse pentru corp, am consumat 5 geluri de dus -4 full size si unul travel size:

Yves Rocher Maracuja gel de dus, editie limitata cu o aroma bestiala!
2x Durance ( le gasiti in Marrionaud) Floare de bumbac si Smochin de vara; niste geluri de dus cu arome fine care fac spuma multa!
Winsor of Windsor Iasomie alba, un gel de dus care mi a placut tare mult, tot din Marrionaud l am luat.
Cowsheed gel de dus relaxant cu lavanda si eucalipt, miroase cam ciudatel -dar m a relaxat, deci mission accomplished!
Am consumat 2 sapunuri lichide  de maini:
Elmiplant Passion Energy  cu merisoare si fructul pasiunii, care mi a placut tare de tot; dar preferatul de pana acum este:Woods of Windsor  Rodie si hibiscus, o aroma cu totul aparte , extrem de delicat si spornic; ce ma bucur ca mai am unul:)
Am consumat 2 flacoane de sapun pentru igiena intima Imacul'eau , stiti ca este preferatul meu cand il gasesc-imi fac stocul!
Am terminat 2 parfumuri :
Jo Malone  Hemlock&Bergamot editie limitata vara 2019, cu flori de cucuta si bergamot-deci miroase intr un mare fel, mi a placut enorm de mult si m am bucurat in sfarsit ca l am primit si in sfarsit am putut testa un parfum Jo Malone.
Dior Joy , l am inceput in toamna si am renuntat la el , apoi din iunie am revenit si mi a placut , din nou ; cred ca mai revin la el dupa ce mai termin ...ce am :)
Am terminat 2 pachete Collistar tratamente tip plasture pentru slabire localizata, cele pentru abdomen mi au placut foarte tare!
am terminat o pasta de dinti Marvis  cu scortisoara si 2 ( full size si travel size) Regenerate (una din preferatele mele , dupa cum stiti)



am terminat un spray pentru picioare Oriflame Feetup Comfort cu eucalipt si menta!
Rituals of Dao Night Balm for the hands desi ador produsele Rituals, acest balsam de maini se absoarbe extrem de greu si mirosul e unul mai special cu lotus alb si yi yi ren
Elemis Instant Refreshing Gel  este un balsam racoritor pentru muschi tensionati, care mi a placut la nebunie!

Sa trecem la cea mai vasta categorie SKINCARE, acestea sunt produsele consumate :

 sa incepem cu capitolul curatare:

am 2 lotiuni micelare travel size care au fost foarte ok:
Lumene Nutri-pure Arctic Miracle
Filoriga Solution Micellaire Anti Age
Am un ulei demachiant travel size Caudalie  Make up Removing Cleansing Oil cu strugure hidratant si migdale dulci,ok dar totusi mascara si creionul negru ....trebuiau inlaturate cu apa micelara.
Clinique Take the day off Cleansing Balm un balsam foarte bun si spornic, cred ca este preferatul meu la categoria demachiere; efectiv inlatura tot fara mare efort!
Am 5 cleansere consumate:
2xElemis Dynamic Resurfacing Facial Wash travel+full size, un cleanser foarte bun cu ceva acid citric, curata delicat, uniformizeaza ; probabil la un moment dat ma voi intoarce la el.
Oskia Renaissance Cleansing Gel , deja stiti cat de mult imi place acest produs -noroc ca am tot avut mostre, caci nu ma indur sa l cumpar:))
Kiehl's Ultra Facial Cleanser un cleanser foarte bun, clean si spornic.
Pixi Glow Mud Cleanser o alta mostra care mi a placut tare
Fresh Soy Face Cleanser -un cleanser minunat, spornic, delicat, usor mirositor dar te obisnuiesti-clar il voi mai cumpara!
Dermalogica Daily Microfoliant o pupdra care in contact cu apa se reactiva, dar mirosea puternic a medicamente si sincer la cum arata tenul meu, nu mai aveam nevoie de extra exfoliere fizica.
Sigurul toner terminat este Elemis Balancing Lavender Toner, m am inteles bine cu acest produs, fara probleme sau iritatii.
 Trecem la capitolul serum uri si tratamente:

Avem un tratament de noapte Vichy Idealia Peeling , o solutie de 3-4% acid glicolic ci ceai negru fermentat care mi a placut tare mult
tot la capitolul exfoliere chimica sunt Nip+Fab Glycolic Fix Night Pads extreme  cu 5% acid glicolic, acid salicilic si lactic-mi au placut tare aceste dischete , si au fost 100 de bucati deci foarte avantajos
Am terminat Dr Barbara Sturm Sun Drops Spf50  primul factor de protectie pe care l am folosit insistent, a fost ok dar se absoarbe foarte foarte greu si daca ne gandim la pret-instant durere de cap!
Am terminat o solutie retinol,  The Ordinary  Retinol 0.5 % in Squalene  foarte soft, nu mi a creat iritatii si a fost introducerea perfecta in retinoizi
Am terminat un ser cu acid hialuronic, La Roche Posay Hyalu B5 un serum foarte potent si clean , dar se absoarbe greu si are un miros tare intepator
Am terminat un serum cu Niacinamide 10% , stiti voi acea vit B minune care a revolutionat tenul meu -Cos De BAHA , mi a placut mai mult decat produsul de la TO , se absoarbe mai repede, e mai usor ( probabil datorita continutului in Aloe)
Am 2 serumuri cu Vitamina C consumate ( toate travel size):
Lumene Nordic C Glow Boost Essence -ok, ca si dezavantaje se absoarbe foarte greu si miroase tare a aspirina
It's Skin VB Effector 10 un serum  pe care l am mai folosit si imi place, dar cel care mi a placut cel mai tare este Sunday Riley C.E.O. cu 15% vitamina C, se absoarbe repede, consistenta cremoasa si efecte rapide

Am terminat cateva produse pentru zona ochilor:

am o mostra Kiehl's Midnight Recovery Eye , imi place, foarte hidratant si mai am un pic si termin varianta full size:)
Am terminat  crema Caffeine The 1NKEY LIST , care mi a placut tare mult , cu siguranta o voi mai cumpara
3x GoldenFaden Md  Bright Eyes , mostre generoase a cate 5 ml , concentrat pentru pungi, cearcane si luminozitate
Trecem la capitolul hidratare:

Clarins HydraQuench  Cream-Gel un gel hidratant chiar ok
Lancome Renergie Multi Lift& Nuit Multi Lift niste produse bune si m am bucurat ca le am incercat
2x Kiehl's Super Multi-Corrective Cream ,o crema care chiar mi a placut!
Elemis Superfood Night Cream din gama cu pre biotice , daca ati vedea cum arata tenul de dimineata dupa ce foloseam acea crema
Cicapair Dr Jart+ Tiger Grass Color Correcting Teatment Spf 30 un produs foarte interesant, un fel de tratament care e initial verde dar dupa se adapteaza tenului si vindeca acele semne post acnee etc
si urmeaza preferatul-Elemis Peptide4 Nigt Recovery Cream-Oil , un produs foarte bun, extrem de hidratant, se absoarbe foaret repede si dimineata ai tenul ca funduletul de bebelus, you know:)\
 Trecem la masti-sunt cateva ( mai multe, evident):
2x Elemis :
Pro-Collagen Marine Mask , o masca antirid care e foarte hidratanta
Peptide4 Thousand Flower Mask pe langa faptul ca e neagra, are efect de lifting vizibil imediat


3xLumene:
Nordic Rituals Purifuing Peat Mask   foarte faina
Nordic Hydra Aerating Gel Mask , extrem de hidratanta datorita  acidului hialuronic
Nordic-C Glow Reveal Peeling Mask cu vitamina C

2xGlamGlow :
Gravity Mud Fiming Treatment , singura masca peel off de la ei, destul de ok
SuperMud Clearing Treatment the one and only , originalul si cea mai buna!

2xKiehl's:
Turmeric&Cranberry Seed Energizing Radiance Mask  a fost un produs ok
Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask cu argila amazoniana, una din cele mai bune masti cu argila

Algenist Alive Prebiotic Balancing Mask ceva foaret interesant, bifazic
Sonia Dakar Rose Gold Radiance Mask o chestie caramizie, cu sclipici care contine argila
Zelens Transformer Instant Renewal Mask o masca ok, dar nimic fantastic si la ce preturi au produsele Zelens ...pas
Clinique Pep Start Double Bubble Purifying Mask  acea masca care se transforma in bule ...interesanta, dar se poate mai bine si mai ieftin

Am incercat setul Beauty Booster de la SkinRepublic,  care contine:
Collagen Hydrogel Under Eye Patch cu ceai verde, aloe vera, vitamina A si E
Collagen Infusion Face Mask Sheet
Hyaluronuic Acid +Collagen Face Mask Sheet
Bgihtening Vitamic C+Collagen Face Mask Sheet 
foarte ok toate produsele.

Tot de la SkinRepublic , am testat:
Nose Strip+Charcoal
Bubble Purifyng +Charcoal Face Sheet Mask
Detox Charcoal+10 superfood Formula  Face sheet Mask(  cu acai, seminte de chia,spirulina, ceai negru, maces,avocado quinoa)
ultimele masti testate sunt :
Elizabeth Arden Superstart Probiotic Boost printe preferatele mele!
Anatomicals Hawaii Five-Glow Tropical Hydrating Face Mask ,cu ulei de cocos, papaya si ananas, unt de cacao...ok ish dar cam iritanta pentru mine la momentul de fata
Magnitone Msgnetic Youth Mask, inca nu mi dau seama care e toata agitatia cu mastile magnetice , dar perseverez
Skyn Iceland Hydro Cool Firming Eye Gels, stiti cat de mult imi plac aceste patch uri
am testat cateva mostre si merita mentionate:
Verso Super Eye Serum with Retinol 8
Juice Beauty Stemm Cellular Anti Wrinkle Moisturizer 
Tatcha Violet C Brightening Serum +Aha

Ultima categorie -cea de Make up ,am cateva produse consumate:

Am un concealer consumat aproape in intregime-Estee Lauder Double Wear Stay in place flawless wear concealer ,nuanta light -mai aveam un pic din el, dar nu stiu exact de cand il am inceput ( estimez ca este peste 2 ani ) si cum nu l am mai folosit de cateva luni bune-am preferat sa fac loc ...celui de la Nars:)
Alt produs Estee Lauder consumat este The Brow Multi Tasker Expert Sourcils 3IN1 02 light brunette,un produs foarte bun pe care l am folosit cu placere-dar cum sprancenele mele arata acum asa cum mi am dorit mereu, nu am mai avut nevoie in ultimele 2 -3 luni de el:)
Balsamul de buze Caudalie Lip Conditioner un strugurel care imi place, l am mai folosit si mai am unul de rezerva:)
Acum sa trecem la mascara, am 4 produse terminate ( 1 full size si 3 mini):
L oreal Volumissime Royale x10 volume, o mascara ok dar nici vorba x10, plus ca se usuca foarte repede.
Eyeko Black Magic Mascara Drama &Curl cu pensula curbata, chiar ofera volum, cam dificil de utilizat si pretul este piperat!
Yves Rocher SexyPulp o mascara care mi place in continuare si acea perie in forma de clepsidra/fundita chiar isi face treaba.
Cea mai buna mascara folosita in ultimul timp este Elizabeth Arden Standing Ovation , o perie mare si un volum colosal, foarte faina mascara asta!

Acestea sunt produsele consumate in iunie-iulie.
Ce produse ati consumat? Ce recomandari aveti pentru mine!



3 comentarii:

  1. Deodorante cred ca am incercat si terminat vara aceasta mai mult ca niciodata, un sampon Shea Moisture si uleiul de dus Bioderma... 😊

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai revenit draga mea cu multe noutati!ai folosit câteva! Din toate aceste produse minunate nu am folosit decat sapunul lichid de la Elmiplant!Ma bucur pentru tine draga mea ca ai ocazia sa folosesti aceste produse minunate!

    RăspundețiȘtergere
  3. O multime de produse ai consumat. si mie imi place serul the ordinary...si nu doar acesta... am mai multe preferate! Daca nu ai incercat pana acum serul cu acid hialuronic de la cosmetic plant ti-l recomad. s-ar putea sa iti placa!Am avut si eu parfumul joy in varianta mica si mi-a placut...insa ceva s-a schimbat , nu stiu ce, si am inceput sa trec la parfumuri ceva mai "grele". din produsele menrionate imi place si mie cicapair! chiar am niste semne uratele post acnee, nu stiu de e nu am scapat de aceasta acnee nici acum! ce sa zic. spor la consumat si asteptam sa vedem urmatoarea sesiune de empties.

    RăspundețiȘtergere