sâmbătă, 30 martie 2019

Review produse Espa

Bine v am regasit dragutelor, anul trecut cei de la Lookfantastic au avut o cutiuta a brandului Espa-acum revin cu review ul produselor folosite.

 Cateva cuvinte despre brand-initial a aparut ca un brand cu produse curate pentru spa uri care combina ingrediente active din plante, cu cele marine si uleiuri esentiale.
Sunt cam de 25 de ani pe piata  combinand wellbeing ul holistic, lucrand din interior pentru a crea liniste ,frumusete si naturalete.

Cu ce incepem-Optimal skin Pro Cleanser 3in1 cleanser, scrub si masca ( nu l am folosit niciodata ca si masca), a fost un cleanser foaret placut  cu extract de seminte de moringa, sfere de jojoba si enzime din dovleac-curata bine si lasa tenul neted si pregatit pentru urmatoarea etapa.

Optimal skin Pro Serum este un serum concentrat tip ulei ce contine ulei de floarea soarelui concentrat, lupin alb, turmeric pentru hidratare, netezire si munceste si la capitolul pete pigmentare-a fost foarte foarte ok ,dar se absoarbe greu, tare greu!
Tri Active Advanced Instant Facial este tot un serum si este produsul meu preferat de la acest brand-este un produs 3in 1:serum, esenta si ulei cu toate acestea se absoarbe foarte repede ; contine antioxidanti din alge, extract de trufe albe,uleiuri de cocos, jojoba si avocado pentru un ten revitalizat, radiant si hidratat-chiar se simte ca dupa un tratament la spa.
Optimal Skin Pro Moisturizer crema de zi pentru hidratare intensa si profunda!, contine mai multe extracte de plante africane si mi a placut-este mai lejera si se absoarbe repede ,hidrateaza foarte bine
Overnight Hydrating Therapy  este o crema intens hidratanta de noapte  cu mult acid hialuronic, uleiuri de Ylang Ylang , levantica si cedarwood -este o crema foarte grasa care se absoarbe mai greu dar lasa tenul foarte neted si hidratat pana dimineata!

Cam acestea sunt produsele, le ai incerca? Ati incercat ceva de la acest brand?

Un comentariu:

  1. Buna draga mea,inca nu am incercat aceste produse si mici nu cred ca le voi folosi vreodata pentru ca nu mi permit,ma bucur pentru tine ca ai ocazia sa le folosesti, multumim pentru articol! Imi place sa citesc articole tale si sa vad aceste produse minunate!

    RăspundețiȘtergere