miercuri, 26 septembrie 2018

Produse pentru igiena intima consumate



Bine v am regasit ,dragilor-folositi geluri speciale pentru igiena intima?

Acestea sunt produsele consumate de mine in ultimul an.
Din poza va dati seama ca preferatul  meu este Imacul'eau , cu apa suedeza glaciala, acid lactic, aloe vera, musetel si extract de orhidee; este pur si simplu grozav, aroma si senzatia de prospetime de dupa utilizare....stiti la ce ma refer ,nu i asa?

Cel mai putin  placut produs din aceasta categorie este Carefree cu aloe vera, consistenta asa gelatinoasa si efectul usor de sapun pe care il lasa in urma...ceva nu mi a placut.

Din produsele autohtone ,Herbagen cu coada soricelului si musetel -foarte bun, spornic si placut.

De la L erbolario am incercat detergentul intim cu extract de patlagina, foarte bun, dar la 150 ml pretul este in jur de 40 de lei...deci ,se poate si mai bine.

De la Apivita ,am incercat gelul pentru igiena intima pentru uz frecvent cu musetel si propolis-mi a placut, cand il mai prind la reduce, il voi cumpara.

4 comentarii:

  1. Unde gasesc Imacul'eau? M-a fermecat descrierea! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si pe mine m-ai facut curioasa in privinta lui Imacul'eau! Eu folosesc un de la Nivea, ii sunt fidela de mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, folosesc geluri pentru igiena intima de multi ani pentru ca este cea mai importanta zona din corpul nostru si trebuie sa avem mare grija ea. La inceput folosean gelurile de la Avon dar acum folosesc de la farmacie Idelyn Beliema Expert. Ti l rocomand cu mare incredere.

    RăspundețiȘtergere