marți, 24 noiembrie 2015

My fantastic 4for Hair

Buna dragelor m am hotarat sa incep o serie de postari sub titlul My Fantastic 4for ,
astazi voi incepe cu cele 4 super produse pentru par:
Cele 4 produse din imagine sunt absolut fantastice, cel putin pentru mine si o sa va vorbesc cate putin despre fiecare in parte.
In introducere, cate ceve despre ritualul meu de ingrijire al parului:
- il spal cam de 2-3 ori pe saptamana folosind sampon, balsam si lunar o masca
-a fost vopsit de 2 ori pana acum , caci deja firele albe isi fac vizibil simtita prezenta
-nu folosesc uscatorul de par decat la nevoie, foarte foarte rar
-il coafez la nevoie, rar -am un par ondulat care este cam de capul lui , dar tuns cum trebuie se aseaza foarte frumos si oricum, dupa natura meseriei-trebuie sa l tin strans mereu deci, doar bretonul are parte de tratament special-un intins cu peria si cam atat!
-nu l am intins niciodata cu placa , il indrept cu peria si mi pace foarte tare dar imi ia mult timp-deci o fac mai rar.
Sa incepem cu produsele minune:
Revlon professional ProYou volume bump up- un produs perfect pentru acele dintre noi care avem parul gras, dar ne dorim un pic ( ok, un pic mai mult chiar ) de volum.
Asigura o fixare usoara dupa periat,adauga volum,protejeaza parul de caldura foehnului, rezistent la umiditate,reduce numarul de suvite rebele.
Imi place foarte mult, este primul tub care deja e pe terminat , dar ma voi intoarce la acest produs!
Wella thermal image dry, este un protector de caldura bifazic are efect de indreptare de durata si stralucire discreta.Protejeaza parul de efectele caldurii si ofera hidratare maxima!

Wella Oil Reflections, ulei pentru netezire cu efect antioxidant,pentru reflexe exceptionale ale culorii.
Contine ulei cu seminte de macadamia,ulei de avocado si vitamina E.Netezeste parul, ii ofera stralucire si suplete.De obicei aplic1-2 pompe si le intind mai ales pe varfuri!
 Si produsul vedeta:
Nioxin Diaboost, cu HTX tm  Hair Thickening Xtrafusion
este un tratament cosmetic leave in care a fost creat si testat stiintific pentru a mari diametrul fiecarui fir de par in parte oferind parului un aspect mult mai bogat , mai frumos.
Contine  un complex inovator ce combina cafeina,panthenolul si niamicina pentru urmatoarele rezultate:
1-mareste instant diametrul firului de par
2-penetreaza parul lasandu l usor de aranjat si cu aspect bogat
3-ingroasa parul de la radacina atunci cand este aplicat zilnic.
Il aplic pa parul umed, nu zilnic si dupa 2 luni sa vad rezultate clare, se vede si imediat -dar folosit o perioada mai lunga se vad rezultate mai pronuntate!
Acestea au fost produsele vedeta pentru par.
Astept recomandari de la voi.
Va pup!




4 comentarii:

  1. Unde as putea gasi tratamentul Nioxin Diaboost ? Daca mi.ai recomanda si un magazin fizic ar fi perfect. Multumesc, te pup :*
    Iv-dorys.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Nioxin l am cumparat din Salonul in care ma tund de obicei-Gets Color Bar Cotroceni, dar l am vazut si in magazinele ProfiHairShop au magazine in Afi, Cora lujerului si Aushan Drumul taberei ( pe acestea le stiu eu ), nu stiu sa ti spun daca exista diferente de pret.
    Cu placere, sper sa ti placa! Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, mai bine nici ca se putea, stau exact in zona. Pup

      Ștergere
  3. Produsul de la Revlon Professional Pro You l-am folosit si eu pentru volum, e fantastic intradevar. Masca de par din aceeasi gama e foarte buna, se observa dupa folosire ca sunt produse profesionale de calitate. Wella inca nu am folosit, dar am sa le tin minte.

    RăspundețiȘtergere