vineri, 27 noiembrie 2015

Best hand cream I've ever tried and other options

    Buna dragelor, nu stiu voi cum sunteti dar pentru mine hidratarea mainilor este extrem de importanta-prin natura meseriei pielea mainilor intra in contact cu o multime de dezinfectante, antiseptice si sa nu uitam de manusi.
   Recunosc-crema perfecta am gasit o deja, mai variez bineinteles-incerc si altele, dar  mereu am cateva (ok, mai multe ) rezerve din crema mea preferata- Loccitane  cu 20% unt de shea, o ador pur si simplu cat in varianta clasica atat si in orice combinatie de arome ( lavanda sau midgale in special), se absoarbe destul de rapid in piele, hidrateaza bine si mirosul discret....e o comoara aceasta crema!

De a lungul timpului am incercat si alte produse, mi au placut si :


-cremele de maini de la The Body Shop, in special cea cu unt de shea si absinth
-Caudalie Pamplemousse Rose (miroase fantastic)
-cremele de la Sabon, mai ales cea de iasomie si PLV( sunt ceva mai light )
-Murad Rejuvenating AHA Hand Cream ( sunt la al 2 lea tub cumparat, in vara mi a salvat pur si simplu pielea descuamata si extrem de deshidratata)
Pe feelunuque am prins niste oferte foarte bune si m am ales cu 3 cadouri-noi cremute de maini pe care abia astept sa le testez:
-Balance me Super Moisturising Hand Cream
-Ritual Ginseng and Ginko Biloba Caring Hand Cream
-Ole Henriksen Empower Hydrating Hand Cream.

Voi ce creme folositi, ce imi recomandati?
Va pup si va doresc un week end linistit!

3 comentarii:

  1. M.ai facut curioasa in legatura cu cremele Loccitane si chiar am sa incerc una de la ei. Caut hidratare multa acum pe timp de iarna, ca mai toata lumea. Mie imi place Cicaplast de la LRP sau neutrogena varianta albastra. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am acum o crema de maini de la Farmec, cu aloe vera, care hidrateaza foooarte bine si se absoarbe repede! Imi place si cea de la Yves Rocher foarte mult, cu arnica.

    RăspundețiȘtergere
  3. iar sunt pe aceasi lungime de unda cu tine...ador pur si simplu crema de maini cu shea de la loccitane....textura , miros, hidratare , ce-ti poti dori mai mult ??? acum iarna, o mai tradez cu crema neutrogena ..:) ( dar sa nu-i spui nimic ..ca nu stie ) :))) :D

    RăspundețiȘtergere