vineri, 15 martie 2019

Cult Beauty Box by Elise Millen

Hello again ladies, a doua cutiuta pe ziua de azi ( de fapt in totak sunt 4 dar ultima se face asteptata ) plus ceva noutati.....la capitolul shopping:))

asa arata, este cea mai scumpa-aproximativ 10 mln dar cand vedeti ce este in ea ( 3 produse erau in whish listul meu si totalul era cam la 800 de lei ....plus in martie mai toti au avtu niste oferte cu o cutie cadou plina de bunatati -despre asta saptamana viitoare mai pe larg)

 asa arata cutiuta cu bunatati:


acestea sunt cele 6 produse de lux ,toate full size:

acum sa incepem pe rand:
produsul nr1 este Foreo Luna mini 2 roz stiti despre aceste dispozitive, exista si in Romania in Douglas si Dm parca plus le gasiti pe Emag direct de la producator, mai am o Luna normala ( tot pe roz) inca una mini neagra si inca una mini bleu si inca una medie neagra ( doar pe cea mare am cumparat o, restul erau in advent calendare sau plasute cu surprize ) .



produsul nr2 si singurul produs de make up este Nars Laguna Liquid Bronzer este un produs pe care mi l doream si...acum il am, vara vreau sa trec pe produse crema si lichide pentru un look mai atins de soare si glow ie asa....
produsul nr3 si un alt produs care chiar vroiam sa l cumpar este Dr Dennis Gross Alpha Beta Universal Daily Peel 30 de bucati-ce este , sunt de fapt 15 seturi a cate 2 servetele-unul imbibat cu solutie cu acizi chimici si al 2 cu o solutie de calmare.Sunt grozave -am incercat setul de 5 bucati si acest produs m a determinat pe langa celelalte 2 sa cumpar cutiuta.


produsul nr4 si cel mai valoros al cutiei mi l doream si...il am, este Dr Barbara Sturm Sun Drops Spf50 este un serum cu acid hialuronic ( si multe alte bunatati ) si factor de protectie 50 UVA si UVB este un produs superb ( l am avut la 3 ml si am tras de el cat se poate ).
produsul nr5 este o masca matinala cu vitamina C Vitamin C Paste  de la Lixirskin

 ultimul dar nu cel din urma produs din cutiuta este Lanolips Everywhere Multi-Cream  este un balsam hidratant si reparator-avand in vedere brandul pe care il reprezinta-inclin sa cred ca va fi un produs deosebit!

Ce ziceti despre aceasta cutie?

2 comentarii:

  1. Îmi place ca ai produse inedite pentru mine.Cat sunt de eficiente ,pot doar sa te cred ,mai ales ca le-ai testat înainte.Cât este o cutie ca si preț?

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne cate produse minunate ai😍sa le folosesti cu placere😍😘

    RăspundețiȘtergere