joi, 28 septembrie 2017

Skin care Empties

 Hello again, revin cu o postare mult mai stufoasa dar extrem de apreciata si asteptata-produsele de ingrijire a tenului consumate.

Acestea sunt ...cele consumate, voi face mai multe poze aici ca sunt ...mai multe produse consumate.

Incepem cu servetelele demachiante:

Am terminat 2 cutii cu servetele demachiante marca DHC care sunt preferatele mele, servetelele sunt din bumbac imbibate cu uleiul demachiant al brandului, foarte eficiente!
Am mai terminat un pachet de L oreal fine flowers Cleansing wipes Rose&Jasmine pentru ten uscat si sensibil, mi au placut tare mult si au un miros tare placut si fin.
La categoria produse de curatare, am terminat:



L oreal Pure Clay Detox Wash un cleanser foarte fain, urmeaza ceva mai detaliat despre cele 3 cleansere Loreal.
Biore Deep Pore Charcoal Cleanser -un cleanser foarte bun si spornic, ieftin si eficient.
Liz Earle Cleanse&Polish  Hot Cloth Rose&Lavender  am revenit la produsele Liz Earle Hot Cloth, si mi a parut bine-extrem de eficient si abia astept sa le folosesc si pe celelalte din stocul de acasa-sunt chiar niste produse foarte bune!
Un produs cu totul aparte este Biore Baking Soda Cleansing Scrub este un scrub foarte interesant care se reactiveaza ( a se citi se transforma in cleanser) in contact cu apa, sunt la al 2 tub inceput si...prevad inceputul unei prietenii pe termen nelimitat!
Un alt produs LIZ EARLE  EyeBright Soothing Eye Lotion este un demachiant pentru zona ochilor cu ulei de floarea soarelui, aloe vera si hamamelis-foarte fin, delicat si eficient!
Am reusit sa termin 2 lotiuni tonice:
Garnier SkinActive Purifying botanical toner  cu extract de frunze de ceai verde, delicat si forte placut .
Pixi Glow Tonic este o lotiune tonica cu 5%Acid Glicolic, aloe vera si ginseng, este un produs care m a impresionat tare mult, a fost perfect pentru tenul meu si la urmatoarea comanda de pe Asos va ajunge in cos!

In categoria hidratare, am 2 produse terminate:

Estee Lauder DayWear  crema de zi cu antioxidanti si factor de protectie 15
Embryolisse Emulsion Hydra-Mat emulsie hidratanta care in acelasi timp si matifiaza tenul, am asteptat de ceva timp sa incerc un produs al acestui brand si nu m a dezamagit!
O alta sub categorie la care am multe produse consumate sunt cremele contur ochi:

De la stanga la dreapta sau in ordinea numerelor de pe tricou:

Simple Eye Resisting Eye Cream a fost o crema foarte ieftina, cu extract de ceai verde , ginko biloba, provitamina B5 si vitamina E, care a oferit hidratare...si cam atat, cred ca este potrivita pentru segmentul 25-29 ani .
Origins GinZing o crema pe care am tot vrut sa o incerc, si am incercat -o; promite sa reimprospateze zona in jurul ochilor, sa ilumineze si sa ne scape de pungi (aici nu am vazut imbunatatiri ), la pretul pe care il are am avut asteptari mai mari!
Super Facialist by Una Brennan Vitamin C+ Brighten o crema foarte faina, eficienta-promite sa ne ajute cu cearcanele, ajuta la hidratare,revitalizare,iluminare si asta face-sper sa pot face rost de crema asta. (am luat o de pe Boots, dar din pacate ei nu mai livreaza international)
Elizabeth Arden Visible Difference Moisturising Eye Cream este o crema foaret hidratanta, am folosit o in rutina de seara si mia placut tare mult!
Dr Organic Aloe Vera Eye Gel  este un produs cu care nu m am inteles deloc, am incercat, am insistat dar la fiecare ultilizare ramaneam cu ochii iritati si n lacrimi; un gel cu aloe vera, hamamelis si castravete care promite sa:netezeasca,refaca,revitalizeze si anti imbatranire a zone ochilor ...
   Ultima categorie , dar nu cea din urma este cea a mastilor faciale.
Am 2 full size terminate:
PeterThomasRoth Irish Moor Mud si Sodis Labs Balance mask  , m au impresionat ambele, dar m am hotarat sa va vorbesc despre fiecare in cate o postare separata.
Acestea au fost produsele de ingrijire a tenului pe care le am consumat!

4 comentarii:

  1. De unde iei servetele DHC? Nu stiam de ele, insa m-ai facut curioasa in privinta lor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut o perioada extrem de naspa cu tenul, nu am mai patit asa ceva niciodata, dar mi-am dat seama ca e o infectie si am bagat antibiotic. Asa ca folosesc doar lotiunea tonica Effaclar si Effaclar Duo, desi tenul meu s-a revenit. Astept sa termin gelul de curatare de la Bioderma Sebium global, care nu ma prea incanta si sa-l inlocuiesc cu Effaclar, Dupa ce am trecut de momentul de criza am tot incercat masti, imi plac mult. O am si pe cea neagra Pure Clay de la LOreal, dar nu am inceput sa o folosesc inca. Sunt curioasa cum e cleanserul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de frumos sunt ambalate servetelele celor de la DHC, m-ai facut curioasa, le-oi gasii prin magazinele mari?

    RăspundețiȘtergere