luni, 18 ianuarie 2016

Skin care newbies



Buna dragelor, a trecut timpul si am schimbat cate ceva in rutina de ingrijire a tenului, astazi va povestesc despre produsele noi incercate!
Primul produs  nou este Freeman Masca anti stress cu mineralele Marii Moarte,  este o masca calmanta cu namol si minerale de la Marea Moarta absoarbe excesul de sebum si inchide porii.
Mineralele contin suplimente naturale care ajuta la mentinerea sanatatii pielii.
Sarea de mare reda hidratarea pielii.
Lavanda si Bergamota ajuta la relaxare prin proprietatile aromaterapeutice.
Pielea va fi fina, stralucitoare, iluminata si ...culoarea mastii este cea a ambalajului -adica turcoaz.
Un produs bun si spornic tare mult imi place si ma bucur ca am descoperit o!

Murad Clarifying Toner din gama Blemish Control, elimina impuritatile si mentine porii curati si controleaza acel luciu la suprafata.
Contine extract de Hamamelis,castravete,extract de lamaie, calendula si strugure.
Intr adevar dupa curatare, aplic acest toner pe o discheta demachianta si tenul chiar arata mai curat, tonifiat si mai putin uleios-eram sigura ca ma voi intelege bine cu acest produs!
Clarins Extra firming Lift Perfecting Serum , un serum contur ochi anti pungi si cearcane, suna bine nu i asa?
Il folosesc de cateva zile si pot spune cu mana pe inima ca par mai odihnita si pungile arata diminuate, despre riduri pot spune ca sunt la fel-adica aproape inexistente; imi place acel plus de hidratare de care zona ochilor are nevoie mai ales iarna, recomand cu drag sa l incercati!


Crema de fata Panaceea din gama Detox pentru ten acneic si mixt.
Un ten sanatos,radiant si catifelat se hraneste cu Detox Mix-o noua dieta organica bogata in nutrienti cu proprietati curative si astringente.Din gradina zeitei Panaceea ,bogata in extracte revigorante de castravete,lavanda linistitoare,condimentat cu un amestec unic de minerale,microelemente si vitaminele B,C,E ,Detox Mix serveste un deliciu organic preparat cu grija de expertii dermatologi,conceput sa satisfaca si cele mai pretentioase tenuri!
Axest tratament racoritor alina iritatiile,estompeaza imperfectiunile,reimprospateaza pielea  si limpezeste urmele poluarii inconjuratoare.
Folosesc crema de 2 saptamani si in combinatie cu celelalte produse ale rutinei de ingrijire a facut minuni, imperfectiunile sunt estompate, alte semne inflamatorii nu apar,miroase foarte placut si e tare spornica.Ma bucur ca am descoperit acest brand.
PS sa stiti ca au reduceri 20% la produsele Panaceea acum, profitati!

Ultima noutate la capitolul skincare este Lierac  Radiance Mask, cu efect de lifting-un fluid imbogatit cu vitamine,o explozie de radianta pentru ten; promite o piele neteda si semnele oboselii diminuate-am folosit o doar de 2 ori dar efectele sunt vizibile imediat!
Contine:
Argila galbena cu efect stimulator,detoxifiant
Extract de flori de mac si portocala pentru iluminare instanta.
Cum o folosesc :
dupa exfoliere sau curatare,se aplica masca in strat subtire, se lasa un minut apoi fie aplic uleiul de seara fie direct machiajul.Este fantastica si este prima masca Lierac pe care o incerc!
In farmaciile HelpNet aveti acum reducere 20% la mastile Lierac, profitati!
Acestea au fost noutatile mele, voi ce descoperiri a ti facut?
Va pup!



8 comentarii:

  1. Nimic nou la mine draga Katy !!! dar m-ar incanta masca aceea de la Lierac , mai ales ca zici ca e la reducere ..si serumul pentru ochi de la Clarins cred ca mi-ar placea :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nimic nou. Mastile Freeman imi plac si mie tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm suna foarte bine descrierile produselor. Mi-ar plăcea și mie gama Blemish Control. O sa țin cont de recomandările tale! Pupici :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Lierac chiar mi-ar placea sa incerc. Eu am descoperit gama Serum Vegetal Sensitive de la Yves Rocher (demachiantul cremos si crema de fata legera) si samponul anti-cadere a parului pe care l-ai recomandat, foarte bune toate, ma bucur.

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata tare bine: Freeman Masca anti stress cu mineralele Marii Moarte si suna mai mult decat excelent.. deci da, as fi curioasa in privinta ei.. ! <3

    RăspundețiȘtergere
  6. N am incercat inca gama Murad, dar review urile mi au starnit interesul. Eu am inceput folosirea produselor Gerovital, adaptate varstei si pielii mele, fiole cu acid hialuronic, colagen si cremele de zi si noapte.

    RăspundețiȘtergere
  7. Masca de la Freeman suna tare bine, iar de la Murad as vrea sa incerc crema de zi.pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Mama cred ca toate mi s-ar potrivi, insa daca ma iau dupa ce as avea nevoie (sa zicem, ca nu putem trai si fara, teoretic :D) ar fi masca pentru minimalizarea porilor si excesul de sebum

    RăspundețiȘtergere