luni, 29 iunie 2015

Produse Collistar-ajutor pentru un corp mai tonifiat!

Buna dragelor, m am hotarat sa scriu astazi si aceasta postare.
Produsele Collistar le am testat de a lungul timpului si nu m au dezamagit niciodata.
Mi am facut drum intr o zi pana la cabina lor de diagnostic, am descoperit ce probleme am ( le stiam...dar intotdeauna este bine sa auzi si o a 2 parere ), si mi am luat cateva produse ( ok-mai multe); sunt tare curioasa sa ma tin de treaba si impreuna cu sportul si  alimentatia sanatoasa sa vad rezultatele.

 Sunt o persoana tare sceptica si cred cu tarie ca o crema nu te poate scapa definitiv de celulita sau stratul de tesut adipos subcutanat, dar -DACA te tii de sport si mananci sanatos-cu siguranta vei slabi-si aici vin in ajutor produsele corporale ,care imbunatatesc aspectul pielii, trebuie insa sa te tii de treaba!


 
Sa incepem cu exfolierea:
Avem exfoliantul anti-retineri de apa cu zahar brut, condimente si uleiuri esentiale ce potenteaza efectul de sauna si pe langa exfolierea propriu zisa ofera reducerea si drenarea lichidelor, lipoliza data de extractele de cafea,iedera si ceai verde;hranirea (uleiurile de jojoba, mugdale,avocado) si energizare (musetel, lavanda, patchouli ).
Exfoliantul pentru fermitate cu cirese,contine saruri maringe,sare rosie, pudra de sambure de cirese plus Omega 3 si 6, vitamine A si E.
Continuam cu uleiul de dus pentru fermitate-ajuta la redarea tonusului, vitalitatii si compacteaza tesuturile epiteliale:
 Incepem cu tratamentele speciale:

Namol Exfoliant SOS zone critice express 3 minute-produsul pe care il folosesc de ceva timp, sunt la al 3 lea tub cumparat.Sa vedem ce zic cei de la Collistar si cum ne recomanda sa l folosim:
Avem efect de netezire,remodelare si drenarea fluidelor-how great is that!
Crema drenanta si remodelanta cu alge marine- de utilizat in special seara, abia astept:)
Reshaping body slimming treatment ''pressotherapy"- o combinatie unica intre escina,extract de struguri rosii si afine actionand asupra microcirculatiei cu o ''gimnastica vasculara'' plus cafeina pura si carnitina-suna bine, nu i asa.
 Cryo Gel anticelulitic- efect de lifting, racorire  plus extractele de cafeina si cafea verde, ananas, castan salbatic cu efecte de drenare.
Crema termala anticelulita-efect anticelulitic si de fermitate.
Este extrem de eficient tratamentul de combinare a celor 2 efecte-cald si rece, folosit frecvent in saloanele de specialitate.
Un produs care mi s a parut foarte interesant este:
Capsulele  shock trament antocelulitic, in primul rand mi s a parut o idee foarte ingenioasa-cea cu capsulele caci este extrem de comod mai ales in calatorii, in al doilea rand am prins si oferta cu 1/2 gratis:)
Si in ultimul rand , mai avem:

Serul intens anticelulitic cu celule stem din plante cu efect de ''ultrasunete'' -un produs recomandat de cineva care a ramas foarte multumita de el, abia astept si el sa l testez!
Tratamentul intensiv pentru abdomen night,cu celule stem din plante-cu extract de alge, echinaceea, piper chili, menthol , cafeina care invaluie corpul intr o pelicula care va contribui la eliberearea treptata a principiilor active pe timpul noptii.
Acestea sunt produsele Collistar care mi au facut cu ochiul, abia astept sa le testez si sa va povestesc despre rezultatele obtinute.
Ce alte produse a ti incercat, ce recomandari aveti pentru mine?
Va pup dragelor si noapte buna!



Recent skin care empties!

Buna dragelor, in sfarsit si ultima postare din categoria Empties-skin care:)
Le voi lua in ordinea aplicarii, deci demachierea/curatarea:
Vichy Purete Thermale 3in1   varianta 400 ml, este unul din demachiantele mele preferate-il cumpar de ani de zile si sunt extrem de multumita de acesta!
Moa The Green Balm varianta mini, un balsam demachiant ce contine ulei de cocos, ulei de migdale, ulei de arbore de ceai-mi a placut, inca nu sunt hotarata daca il voi mai cumpara.
Sephora Gentle Exfoliator Cleansing Cream- aici am  avut cateva probleme caci  nu era la fel de eficient si consistenta extrem de ciudata.
Sephora Ultimate warming cleanser- un produs interesant, efectul de incalzire-intr adevar extrem de placut!
Cetaphil -un produs extrem de laudat, insa nu pot spune ca m a impresionat-este ok, ieftin, spornic-dar ...cam atat.
Garnier PureActive Intense Exfobrusher Spot Fighter-aici m a impresionat perie de aplicare...in rest nici vorba despre toate chestiile ''promise'' in titlu.
Lotiunile tonice, au fost 3 si una m a impresionat foarte tare:
Ren Clarifying Toner-cu acid lactic, glicolic, citric, tartaric si cateva plante eficiente-este un produs foarte bun,abia astept sa termin tot ce am pe acasa si sa l comand!
Si 2 lotiuni tonice cumparate de pe Iherb:
Glycolic Acid Facial Toner (Reviva) si Anti Wrinkle Vitamin A Glycolic Toner with papaya( derma e), nu m a impresionat niciuna dintre ele si nu le voi mai cumpara.
Sa trecem la serum:

Bioderma Hydrabio Serum, un produs foarte bun -lejer, hidratant si poate fi o baza de machiaj excelenta.
Uriage Isofill -un serum foarte placut ce contine acid hialuronic, peptide si apa termale Uriage.
Crema de zi Ren Vita Mineral Daily Supplement Moisturising Cream a fost o crema draguta, nu mi a creat vre o problema, singurul lucru care m a deranjat este mirosul de trandafir extrem de puternic.
Nivea Cellular Anti Age skin rejuvenation facial night care,cu extract de acid hialuronic si extract de magnolie.
Green People Fruitful Nights Night Cream cu 91% continut organic, crema de noapte preferata pana acum, extrem de hidratanta si placuta-perfecta!
Cremele contur ochi sunt o necesitate pentru mine, mai ales cele anti cearcan.
First AID Beauty 5in1 Age Delay, o crema pe care am folosit o seara caci este mai  hidratanta, singurul lucru care ma deranjeaza a fost consistenta de ''chefir '' si mirosul ciudat.
Bioderma Sensibio Eye j o alta crema lejera pe care am folosit o seara, este al 3 tub folosit.
Clarins Gel Contour Eye-puffness, dark circles-un gel lejer, albastru insa nu am observat schimbari in ceea ce priveste probleme pe care promite sa le rezolve.
VICHY Liftactiv Retinol HA eyes mi a placut mult, aplicatorul comod si chiar am vazut niste rezultate.
Masca cu ceai verde de la  Sephora, un produs interesant-mi ar place sa le incerc si pe celelalte!

Apivita Face Mask cu rodie, o masca hidratanta extrem de placuta si spornica.
Pellamar Masca de fata tratament intensiv- o masca care mi a placut foarte mult, sunt curioasa sa incerc si celelalte produse Pellamar.
Ultima categorie sunt produse speciale:
QUENN  HELENE Oatmeal'n Honey Natural facial scrub-un produs care mi a placut foarte mult!
Pai Rosehip BioRegenerate Oil Omegas 3,6,7,&9  minunat!
Svr Lysalpha Cicapeel-am o postare separata despre acest produs minune.
Vichy Idealia Pro Dark Spot Corrector- un produs foarte interesant pe care l am aplicat in loc de serum si am avut rezultate dupa 4 saptamani.
Acestea au fost produsele consumate.
Urmeaza saptamana aceasta postarea cu June favourites, niste produse Collistar si ceaiul-fara de care eu nu pot rezista nici macar o zi.
Va pup dragelor, sa aveti o saptamana minunata!




miercuri, 17 iunie 2015

Recent make up empties

Buna dragelor, astazi urmeaza o postare mai scurta din categoria empties-produsele de make up consumate.


   Sa incepem cu rimelurile/mascara:

Preferatele mele sunt cele 2 de la Yves Rocher:
-Sexy Pulp
-Lash Plumping Mascara, imi plac -ofera volum si usoara  alungire, le voi cumpara din nou cu siguranta.
Mascara Douglas Endless Lashes Mascara, a fost ok-ofera volum, cam lipeste genele si are o perie cu care m am obisnuit in final, insa se usuca cam repede.
Mascara PUR Big look cu ulei de argan, am primit o de la feelunique, a fost ok ofera alungire, nu lipeste genele .
Marea dezamagire a fost Loreal Miss Manga, am comandat o pe feelunique cand inca nu se gasea la noi si chiar am incercat insa nu mi placea rezultatul, deloc-gene lipite, fara volum...mai bine aratau fara...
Acum sa trecem la cele 2 foduri de ten de la Rimmel:
-Lasting finish 25 hr full coverage with comfort serum, cu care m am inteles foarte bine- acoperire mare, nuanta potrivita (103 true ivory ), pret
-Lasting finish 25hr nude medium coverage, comandat de pe feelunique-am simtit nevoia sa folosesc ceva cu mai mica putere de acoperire-dar , nu m am inteles deloc cu acesta-potrivita era doar nuanta 100 ivory.
Tot de pe feelunique, mi am luat pudra Vichy Dermablend -produs bun, spornic mi ar fi placut sa o gasim si la noi  si sa dureza chiar cele 16 ore promise de matifiere , la mine maxim a tinut vre o 6.
Am reusit sa termin si 2 produse gen lip stain:
Loreal lip stain 102 Rose finale
Rimmel Apocalips    501 Stelar, nuantele sunt absolut superbe doar ca nu ma omor dupa acest gen de produs, de fapt am doar 2 gloss uri in colectia mea.
Parfumul meu preferat al tuturor timpurilor-BVLGARI OMNIA, primul si l am avut 5 ani pana cand s a terminat si nu se mai gaseste-cel Indian Garden seamana mult dar acesta este cel mai bun, ii voi simti lipsa!
Daily Make up Brush Cleaner de la Sephora, este un produs foarte bun.
Daca nu stiati va anunt solemn ca sunt un lip balm addict.
Am reusit sa termin in doar cateva luni toate aceste balsamuri:
EOS -Tangerine mi a placut la nebunie, l am'' mancat '' pur si simplu
         -Rodie in schimb, la fel de hidratant dar aroma mai putin intensa.
Nivea lip butter Vanilla&Macadamia preferatul meu din aceasta gama, singurul neajuns este strict igienic...si  cel al aplicarii.
Maybelline Baby Lips-Cherry me, mi a placut mult caci avea si o tenta de culoare
                                     -Peach kiss, mai putina culoare dar usor hidratant.
Am reusit sa mi organizez usor colectia de oje, unele erau pe terminate altele m au dezamagit:
China Glaze 1227 Public Relations, un gri metalizat care a mers perfect pentru pedi.
Sally Hansen 217 Pink Pong, mi a placut mult-sigur voi reveni la aceasta nuanta!
Radiant 175 un bej dragut, la capitolul rezistenta insa m a cam dezamagit.
Nicole by O.P.I 234 You can
                         347 The next ceo
Marea dezamagire a venit de la The Body Shop  330 Rosy Cheeks, nu rezista nici macar o zi.
Baza pentru unghii de la China Glaze mi a placut mult, daca o ,mai gasesc o cumpar cu siguranta!
Bourjois So perfect top coat Texture Gel, a reusit sa prelungeasca ''sederea'' ojei cu 1-2 zile.
Un produs care m a dezamagit vine de la ANNY 947 Green tea sensitine Hardener, nu si facea treaba ba din potriva parca subtia suprafata unghiei si mai mult.
Urmeaza pentru voi in week end skin care empties si saptamana viitoare o postare detaliata despre noutatile de la Collistar pentru corp si o postare foarte draga mie, pe care o pregatesc de ceva timp-ceaiul.
Va pup si va doresc o seara frumoasa!






-

duminică, 14 iunie 2015

Recent body care empties

Buna dragelor sper ca aveti o dupa amiaza frumoasa si va faceti un pic de timp sa mi cititi postarea de astazi.
Acestea sunt produsele pentru corp consumate in ultima perioada.
Am 2 deodorante:
-Bourjois Deodorant Tendresse 48h cu flori de bumbac pentru pielea sensibila, eficient si cu miros foarte delicat !
-Gerovital H3 Sensitive cu 0% alcool, triclosan si parabeni.
Ador acest deodorant cat si celelalte din gama respectiva, le am in varianta mini peste tot-laservici, in geanta si bineinteles in my gym bag:)
Am 3 produse pentru ingrijirea picioarelor pe care le am terminat:
- Deep Step Candy -Mint foot cream, o crema pentru picioare cumparata de pe IHerb, a fost foarte spornica!
si 2 deodorante pentru picioare de la Oriflame:
-Feet up Fresh Berries, preferatul meu
-Feet up Advanced 24h odour control, produse foarte bune
 la care ma voi intoarce cu siguranta!

Pastele de dinti de la Sensodyne sunt preferatele mele,am reusit sa termin 2:
-Sensodyne Multi Care
-Sensodyne Repair&protect.
Cele 2 spume de baie Avon editia de craciun,
MrFrosty Spiced Apple
MrsFrosty Spiced Cranberry&Orange.
Sapun crema Piersica si nectarina de la Balea-miroase fantastic si chiar isi face treaba, costa 6 lei.
Disolvant Doux sans Acetone de la Auchan , mi a placut tare mult cu siguranta il voi cumpara din nou
Creme de maini, am consumat cateva-adica 4 bucati:
Oriflame editia de craciun Apple&Cinnamon
Sabon Delicate Jasmine, divin aroma -preferata mea.
The Body Shop -Vanilla Brulee , editie de sarbatori
                         -Almond Hand&Nail cream....migdale...si atat!


Untul de corp The Body Shop Frosted Cranberry-delicios, cremos ....de ti vine sa l mananci.

Crema de corp Stecht Mark Repair de la Post Quam, un brand in care am mare incredere caci are produse care dau rezultate.
3 geluri  dus am sa va prezint:
Yves Rocher Jardins du Monde Green tea from China, minunat :)
Yves Rocher Collection Cacao-gel de dus parfumat Cacao si fistic, combinatia perfecta!
Sabon Body Gel Polisher Delicate Jasmine, produsul meu preferat cu aroma de iasomie din toate brandurile incercate!
Mai am sa va prezint 2 produse de la Bioderma:

Bioderma ATODERM PO ZINC produs care a facum minuni pentru coatele mele , indicat pentru piele foarte uscata si deshidratata.
Bioderma CICABIO crema reparatoare pentru zone cu iritatii, crapaturi, fisuri, roseata-mereu este o idee buna sa aveti asa ceva la indemana prin casa!
  Saptamana frumoasa va doresc, va pup si va imbratisez cu drag!

luni, 1 iunie 2015

May Favourites

Buna dragelor si La multi ani pentru copilul din fiecare dintre voi, astazi urmeaza o postare despre preferatele lunii mai-o luna plina cu multe evenimente si noutati!
Sa incepem cu produsele pentru casa, cele care ma cunoasteti-stiti ca mi plac florile, in luna mai am avut mereu lalele in casa!

Din magazinul Zara Home am plecat cu cateva produse absolut adorabile:
-difuzor de parfum cu aroma de iasomie-miroase absolut divin
si o adevarata gaselnita sun aceste mici figurine mirositoare pe care le am distribuit in sifonier-am uitat sa mentionez:miros a lacramioare ( how awesome is that!)
 A venit primavara asa ca a inceput panica si maratonul spre un corp mai tonifiat.
Mi am facut abonament la sala, merg la World Class si lucrez cu un antrenor-si ma simt mai bine-
in imagine ZA  working shoes:)
In farmaciile HelpNet am gasit o oferta greu de refuzat de la Lierac:

Pachetul promo al produselor vedeta pentru tonifierea corpului insotite de o perie dubla:
-Body slim Cure minceur Express
-Body slim Triple Action .
Va tin la curent legat de rezultatele finale!
Am incercat si 3 zile de detox dela RowCoco:
8 sticlute adorabile, sa le luam pe rand:
1.Happy Morning contine 18 cal
2.Happy Red  contine banana. chlorella, spiriluna etc 143 cal
3.Happy Longevity contine zeolit, turmeric, apa ionizata-18 cal.
4.Happy Intense Green-banana, chlorella, spirulina-143 cal
5.Happy Combucha-ceai organic Tulsi-86 cal
6.Happy Balance-lapte de migdale, banana, cacao, scortisoara etc-453 cal
7.Happy Chefir-60 cal
8.Happy Green Night-castravete,mar,lamaie,patrunjel etc-127 cal
A fost greu si recomand aceasta mini cura doara daca sunteti pregatite , continutul sticlutelor a fost insa delicios-preferatul meu nr4 si cel care mi a placut cel mai putin-nr6.
  Mi am facut si un cadou la inceputul lunii, ceva ce mi am dorit de mult:
Sunt de la Moja.ro, sunt foarte comode si admirate de toate lumea:)


Am participat la un eveniment Sensai in Douglas, am beneficiat de tratament facial si am fost machiata de produsele lor:

Si am primit un saculet adorabil cu produse mini Sensai:
Produsele m au impresionat si imi doresc sa incerc neaparat fodul de ten care contine si serum, si rimelul care se ia doar cu apa calduta la 36 de grade ( interesant, nu).
Am ajuns si la magazinul Kiehl's din Afi,

 am cumparat  cate ceva:
-crema hidratanta de corp
-crema contur ochi cu avocado ( am mai folosit o si este foarte buna)
-balsam de par cu amino acizi
Acestea sunt produsele primite de
mine:
mostre de crema de corp
mostre de lotiune tonica cu calendula
mostre de crema de fata si
un esantion generos de sampon cu amino acizi!
 Nu stiu daca stiti, produse Murad le puteti gasi acum si in farmaciile HelpNet:

Am achizitionat crema mea preferata
Essential C Day Moisturiser Spf30, pe care o folosesc de cateva luni si ma impac grozav cu ea si am primit un mic portfard din piele lacuita gri cu cateva mini produse Murad din gama Better Skin!
Sunt o mare fana a magazinelor Inmedio de unde de obicei imi cumpar reviste straine, saptamanile trecute am gasit:

Magnet de frigider si 2 brelocuri!

Daca tot veni vorba, va prezint si revistele preferate ale ultimei luni de primavara:
Editia may UK Vogue-un pictorial absolut demential cu Emilia Clarke, si
Elle UK revista mea preferata din toate timpurile!
Revistele romanesti care mi au placut:
Harpers Bazar, editorialul Marie Claire cu noile tendinte si un Ioana special summer body.

Sa vorbim si despre carti, am reusit sa citesc 5:
O serie de e mail uri care demonstreaza ca dragostei nu i poate rezista nici o distanta de sute de mii de km.


So Mr Darcy nu mai este , dar am gasit o Bridget la fel de zapacita si haioasa-dar mult mai matura, acum avand 2 copii-recomand cu drag ultimul volum din seria BJ.
Cella Serghi ''Panza de paianjen'' era o carte pe care mi am dorit sa o citesc, si este intr adevar interesanta, cu cel mai inspirat titlu !
So, Gillian Flynn ( tipa care a scris Gone Girl ) -mi au placut enorm ambele carti, suspans crima, a little bit of love etc, Obiecte ascutite este cea care mi a placut mai mult dar am aflat ca Locuri intunecate urmeaza a fi ectranizata anul aceste-abia astept sa mai citesc cate ceva din operele lui Gillian pentru ca este geniala!
Mai am sa va povestesc de 3 seriale:
Botched sezonul 2, doar pentru amatori si cunoscatori-este un reality show despre 2 renumiti chirurgi plasticieni care repara sau modifica ''operele de arta'' ale altor mai mult sau mai putin specialisti.

Code of a killer,un mini serial britanic despre descoperirea codului ADN  si aplicarea acestei descoperiri in criminalistica-mi a placut mult!
Being Mary Jane, o ador pe Gabrielle Union si am vazut ambele sezoane cu sufletul la gura in cateva zile-va asigur, o sa va placa.
Cam atat pentru astazi, va doresc o vara de vis cu mult soare, bronz si iubire.
Saptamana aceasta voi recupera si vor urma postarile cu empties pe categorii.
Va pup!