miercuri, 9 decembrie 2015

This week guilty pleasure#1-Fuji Green Tea Body Sorbet

Buna dragelor astazi lansez o noua provocare-saptamanal voi scrie o postare This week Guilty Pleasure (TWGP) in care voi povesti pe scurt despre un produs (make up, skin care, body ,nail etc)de care sunt absolut fascinata.

Produsul despre care va vorbesc saptamana asta este Fuji Green Tea Body Sorbet de la The Body Shop, lotiune recomfortanta pentru corp cu extract de arbore de ceai verde antioxidant din Japonia.
Imi place la nebunie, in primul rand:
-mirosul, fantastic, fresh si persista ore bune pe piele ,apoi
-consistenta, nu am mai folosit un sorbet pana acum dar e ceva intre laptele de corp si untul de corp:

delicat, cremos dar se absoarbe relativ repede in piele, si
-efectul racoritor, da-este perfect pentru perioada mai calda, in acelasi timp
-hidrateaza bine-util pentru fetele/doamnele
care nu avem mereu la dispozitie mult timp pentru a astepta produsul sa se absoarba!
 Un adevarat rasfat al simturilor, sincer va spun -nu vreau sa se termine!
Sunt tare curioasa sa mai incerc cate ceva din aceeasi gama:
Voi a ti incercat sorbeturile de la The Body Shop, sau ceva din gama Fuji Green Tea?
 Va pup
 
Un mic anunt, ma apropii de postarea cu numarul 100 si voi face o surpriza unei cititoare fidele si active, ii voi trimite un mic premiu-asa cum m am hotarat sa fac cu postarea nr 200 ,300 si 400 in 2016 (da, sunt pusa pe fapte mari si pe scris!)


4 comentarii:

  1. Din gama Fuji Green Tea ce a aparut anul asta nu am incercat absolut nimic, dar e timp. Oricum la capitolul creme de corp ei sunt cei mai buni, au niste arome fantastic de faine si ai de unde alege.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca sunt singura din univers care nu a incercat nimic de la the body shop. :(( dar am auzit numai pareri bune despre produsele lor ;) imi plac genul asta de poatari, asa mai am de unde ma inspira la categoria produse pe viitor. Abia ast si urmatoarea poatare.;) pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna!te urmaresc cu greu,intrucat laptopul meu e in service:(, asa ca folosesc telefonul. Nu ma las!😊 revenind,n am folosit inca nimic din aceasta gama, dar sunt fana celei cu capsuni Body shop.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna!te urmaresc cu greu,intrucat laptopul meu e in service:(, asa ca folosesc telefonul. Nu ma las!😊 revenind,n am folosit inca nimic din aceasta gama, dar sunt fana celei cu capsuni Body shop.

    RăspundețiȘtergere